Menu
Bangkok / Thaimaa

Matkapäiväkirja: ystäviä tapaamassa Bangkokissa

bangkok dessertbangkok cheesecakebangkok mall

Miksi kukaan ei kertonut mulle, että Bangkok on näin ihana kaupunki? Oletin, että minua on vastassa paljon kaoottisempi miljoonakaupunki. Ajattelin, että Bangkok voi olla jopa shokeeraava kokemus yksin matkustavalle naiselle jolla on edessä kiireinen viikko joka vaatii juoksemista ympäri kaupunkia yöstä päivään. Bangkok onkin yksi viihtyisimmistä kaupungeista Aasiassa (toki siellä riittää jengiä ja ruuhkaista liikennettäkin) ja voisin vaikka asua täällä.

Yksi matkailun parhaita puolia on ihmisten tapaaminen. Bangkokissa sattuu olemaan muutama ystävä, joita piti ehtiä tapaamaan. Oli ihana käydä lounaalla ja kahvilla Walanchaleen kanssa, joka oli opettajani assistentti Airport & Operations -kurssilla Hong Kong PolyU:ssa. Tämä nainen on itselleni esikuva matkailualalla ja oli ihanaa viettää muutama tuntia ajatuksia vaihtaen näin parin vuoden jälkeen! Walanch on myös mukana Instagramista löytyvässä @ladiesintourism – projektissani.

bangkok soy lattebangkok friendsbangkok healthy cafebangkok vegan cafe

Seuravaaksi oli aika treffata toinenkin Hongkongin tuttu, Suphakrit! Treffasimme pari vuotta sitten Honkkarin ihmeellisessä yöelämässä hänen ollessa työlennolla Bankkarista Honkkariin. Mukana oli myös CX:n crewtä ja juteltiinkin muutama tunti lentomatkustuksesta, Aasiasta ja elämästä tämän hetken ja 2013 välillä. Pojat esittelivät mulle myös tämän ihanan, hieman skandinaavisen Rocket Coffeebarin, josta sai terveellistä aamiaista ja lounasta – myös vegaanista!

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

2 Comments

 • Maarit
  tammikuu 31, 2016 at 10:40 am

  Hei!
  Löysin blogin hiljattain kun olen matkaamassa Bangokkiin myöskin.
  Tosi kiva blogi ja eipä auta ku alkaa selaisemaan kaikki postaukset läpi 😀
  Sun kuvien laatu on jotain uskomatonta, mikä runko ja objektiivi sulla on? 🙂

  Reply
  • admin
   tammikuu 31, 2016 at 3:26 pm

   Voi kiitos! Blogissa on pieni remontti päällä seuraavat 24h, joten toivottavasti löydät mielenkiintoista sisältöä siitä huolimatta 🙂 Ja kiitos kauniista sanoista – kuvissa käytetty enimmäkseen Canon EOS 1100D EF-S18-55mm ja tässä Bangkokin postauksessa Olympus Stylus 1:stä 🙂

   Reply

Leave a Reply