Menu
Bali

Se unelmien villa Balilla: Villa Cella Bella, Ubud

*Matka Balille toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Qatar Airwaysin kanssa

ubud villa
P3220611.jpg
villa cella bella ubud
villa cella bella bali
infinity pool villa ubud
villa ubud
villa cella bella room terrace
P3220604.jpg
P3220599.jpg
P3220563.jpg
P3230638.jpg
villa cella bella floating breakfast
P3230639.jpg

Balin Ubudin viidakon uumenissa sijaitsevasta Villa Cella Bellasta tuli Instagram-sensaatio kuukausi sen jälkeen kun olin itse ehtinyt varaamaan parin yön majoitukseni Airbnb:n kautta. Postatessani videoita Instagramiin, sain useamman kommentin jossa kysyttiin onko kyseinen paikka ”se missä on kuvattu se kukkavideo” – no sepä juuri. Ystävänpäivänä meksikolainen Instagrammaaja @rigm postasi tyttöystävänsä kanssa tehdyn videon, jossa pariskunta kaatuu uima-altaalliseen kukkia ja tämä video tavoitti nopeasti useamman miljoona käyttäjää ja siitä saakka Villa Cella Bellan huoneita ei enää ihan niin varatakkaan ellei ole todella ajoissa liikkeellä. Talk about the power of social media.

Villa Cella Bella on yksi Ubudin monista eeppisistä villaunelmista, sellaisista joista suurin osa Balin matkailijoista haaveilee. Vietin ennen Balin matkaa vähän turhankin paljon aikaa selaillen Airbnb-vaihtoehtoja Ubudin viidakkossa, sillä suurin osa niistä unelmien villoista on varattavissa nimenomaan Airbnb:n kautta. Lopulta päädyin valitsemaan Villa Cella Bellan ystäväni suosituksesta.

Villa Cella Bella on vielä uusi Airbnb, jossa on viitisen huonetta. Villan omistajat eivät ole tehneet vielä pitkää uraa hospitality busineksessä, mutta ovat palkanneet loistavan tiimin paikallisia valmistamaan herkullista ruokaa ja onhan tarjolla jokaiselle vieraalle myös ihan ikioma hovimestari, jonka tavoittaa koko päivän Whatsappin kautta.

Majoitukseen kuuluu aina aamiainen, jonka voi nauttia altaalla, altaassa, huoneessa, terassilla tai yhteisissä tiloissa. Floating breakfastista tulee muutaman euron lisähinta. Muut ateriat voi tilata paikan päältä ja ruoka täällä on todella hyvää. Listalla on omaan makuuni balilaisten erikoisuuksien lisäksi vähän turhankin amerikkalaisia vaihtoehtoja.

Villan huoneet jakautuvat viiteen erilaiseen ja itse majoituin niistä simppeleimmässä Crystal Suitessa. Huone on melko pieni ja keskinkertainen muuten, mutta puoliksi ulkona oleva kylpyhuone on jotain mitä et varmasti koe muualla. Majoittuessani kylpyhuoneen remontti oli vielä vähän kesken, mutta sieltä löytyy lasinen lattia jonka alla uiskentelee kaloja. Perälle tulee lasinen kylpyamme, jossa kalat voivat tuijotella takalistoasi samalla kun nautit unelmiesi Balin lomasta vaahtokylvyssä.

Crystal Suite sijaitsee päärakennuksessa, jossa on myös kolme muuta huonetta ja näihin kuuluu omat kuistit. Näiden kaikkien huoneiden kesken jaetaan infinity pool sky hammockeineen, joista kaksi on asettunut suoraan viidakon ja allaolevan joen ylle.

Villa Cella Bellassa on lisäksi yksi vielä yksityisempi tapa majoittua, nimittäin River Dome. Pienen polun päästä löytyy aavistuksen boheemi, mutta huippulaadukas River Dome -huone, jossa huoneeseen kuuluu oma uima-allas kaukana kaikesta. Täältä ei tarvitse edes poistua, sillä voit vaikka Whatsappäillä hovimestarillesi aamusta iltaan jos ruoka tai mangomehu käy vähiin.

Villa Cella Bellasta onkin tullut suosittu häämatkakohde, eikä ihme. Muutenkin arvostelujen perusteella ei maailmassa ole juuri parempaa paikkaa, haha.

Sijainniltaan Villa Cella Bella on erinomainen, sillä se on keskellä rauhaista viidakkoa, mutta samalla vain 5-10 minuutin skootterimatkan päässä Ubudin keskustan hälinästä ja vilinästä. Itse majoituin täällä kaksi yötä ja yhtenä päivänä otin valmiin tourin majoituksen kautta.

Jos etsit sitä täydellistä villaa Ubudista infinity pooleineen, voin lämpimästi suositella Villa Cella Bellaa.

Helsingistä Balille parhaan reitin tarjoaa Qatar Airways. Voit lukea lentoyhtiöarvosteluni täältä.

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

1 Comment

  • Anna / Muuttolintu
    toukokuu 12, 2019 at 12:56 pm

    Ihana! Villamajoitus on Balilla ihan parasta, ja just tällaiset viidakkovillat on meidän suosikkeja. Me palataan Balille melkein joka vuosi ja aina tulee löydettyä lisää ihania majoituksia. Yleensä ollaan puolet ajasta jossain rannikolla ja puolet sitten jossain luonnon rauhassa viidakossa. Balilla on myös palvelu yleensä kohdillaan. Tuo whatsapp-systeemi on kätevä, meillä on kans ollut se monesti käytössä.

    Mietin muuten itsekin kuvan nähdessäni, että onkohan tämä se sama kuin siinä kukkavideossa 🙂

    Reply

Leave a Reply