Self-love zone with wild adventures

To read about me in English, click here.

Veera Bianca blogi on perustettu jo vuonna 2008, jolloin se kulki nimellä Running with Wild Horses. Blogia pidän minä, kolmekymppinen helsinkiläinen maailmanmatkaava matkailualan ammattilainen. Cision palkitsi blogin tittelillä ‘Suomen paras matkablogi’ vuonna 2017 ja blogi onkin ollut täysipäinen työni vuodesta 2016 eteenpäin.

Veera Bianca blogissa on 20 000 uniikkia lukijaa kuukausittain ja yli 28 000 seuraajaa Instagramissa. Blogin olennaiseksi osaksi on muodostunut myös suosittu Jetlagissa podcast, jota pidän yhdessä matkabloggaajaystäväni Anna-Katrin kanssa. Tavoitamme yhdessä kuukausittain yli 100 000 suomalaista. Jetlagissa podcastia voit kuunnella tästä.

Olen opiskellut matkailualan restonomiksi Haaga-Heliassa sekä The Hong Kong Polytechnic Universityssä vuosina 2011-2014. Lisäksi olen valmistunut valokuvaajaksi Helsinki Design Schoolista 2018. Tällä hetkellä suunnittelen maisteriopintoja vastuullisen matkailun parissa.

Matkailuala on intohimoni ja tämän blogin lisäksi olenkin työskennellyt lentoyhtiön markkinoinnissa, lentokentän asiakaspalvelussa sekä kansainvälisen matkailuyrityksen PR-päällikkönä. Täysipäiväiseksi yrittäjäksi lähdin tammikuussa 2016.

Blogin lisäksi tarjoan some- ja vaikuttajamarkkinointikonsultointia sekä valokuvausta etenkin matkailualan yrityksille. Lisäksi teen puhumiskeikkoja matkailumarkkinoinnin, bloggaamisen ja somen sekä valokuvaamisen saralla. Kysy lisää sähköpostitse!

Pidän blogin kautta myös koulutuksia ja workshopeja aloitteleville bloggaajille. Lue täältä viimeisin juttu mikrovaikuttajien workshopista Genevessä. Jos olet kiinnostunut tulevista workshopeista, lisääthän tietosi tänne ja ilmoitamme sinulle niistä ensimmäisten joukossa.

Wild at heart, stories from the soul.

DSC_3933.jpg

Kiinnostaako yhteistyö?

Olen tehnyt vuosien aikana yhteistyötä blogissa, Instagramissa ja Jetlagissa podcastissa useiden matka- ja lifestyle-brändien kanssa. Yhteistyökumppaneita ovat olleet mm. Finnair, Qatar Airways, Bank Norwegian, Olympus -kamerat (brändilähettiläs), Visit California, Visit Switzerland, Haaga-Helia, Storytel ja Hilton hotellit.

Minusta ja blogistani on lisäksi julkaistu useampia lehtijuttuja mm. Cosmopolitanissa, Me Naisissa, Trendissä, Helsingin Sanomissa ja Iltalehdessä sekä useammissa kansainvälisissä julkaisuissa kuten Matador Network.

Veera Bianca blogissa on 20 000 uniikkia lukijaa kuukausittain ja 28 000 seuraajaa Instagramissa. Blogissa lukijoista 90% on suomalaisia ja Instagramissa seuraajista suomalaisia on n. 50%. Seuraajat ovat enimmäkseen 22-35-vuotiaita naisia.

Lisätiedot ja yhteydenotot sähköpostitse: veera@veerabianca.com

Veera Bianca -brändi on ollut mukana myös Olympuksen ja DNA:n mainosvideoilla. Katso tästä:

Lisätiedot ja yhteydenotot sähköpostitse: veera@veerabianca.com