Menu
Lifestyle / Sisustus

Honey, I’m home – kurkistus uuteen kotiin

Aurinko herättelee minut pehmeän valkean peittoni alta ja kompuroin keittämään kupin kahvia. Palaan takaisin peittoni alle ja koen olevani niin kotona täällä Töölössä. Muutin Töölöstä 2016 diginomadiksi tien päälle ja sitä kautta Chiang Maihin Thaimaassa. Sen jälkeen tie on vienyt Vallilan ja Kallion kautta takaisin tänne. Muuttoauton kurvatessa Mannerheimintielle, melkein liikutuin – kaikki mitä tässä välissä tapahtui oli elämää suurempi seikkailu niin hyvässä kuin pahassa.

Nyt tuntuu oikealta olla ’takaisin kotona’. Tässä siis pieni kurkistus tulevien opiskeluvuosien kotiin – ja kyllä, tämä oli ennen Anna-Katrin koti.

DSC_6145.jpg
DSC_6182.jpg
DSC_6151.jpg
DSC_6152.jpg
DSC_6156.jpg
DSC_6158.jpg
DSC_6161.jpg
DSC_6163.jpg
DSC_6166.jpg
DSC_6169.jpg
DSC_6176.jpg
DSC_6179.jpg
DSC_6172.jpg

Moni arvaili minun ostaneen asunnon, mutta tällä hetkellä elämässä on niin monta muuttujaa että oman asunnon hankinta saa vielä odottaa joitain vuosia. Tämä koti on täydellinen juuri tämän hetkiseen elämäntilanteeseen. Rakastin myös kotiani Kalliossa, mutta punnitessani vaihtoehtoja oli tämä kaikista kannattavin.

Olen aina ollut tehokas muuttaja ja laitoinkin melkein kaiken jo ensimmäisenä iltana paikoilleen. Makuuhuoneessa tavarat etsii vielä vähän paikkaansa sängyn ympärillä ja keittiö odottaa mattoa saapuvaksi.

Minä otan nyt kuitenkin toisen kupin kahvia ja jatkan töiden tekemistä vaikka lauantai onkin. Ihanaa viikonloppua!

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

2 Comments

 • emzi
  elokuu 3, 2019 at 2:35 pm

  Näyttää ihanalta <3

  Reply
 • Lisa // Fjords and Beaches
  elokuu 3, 2019 at 4:49 pm

  I don’t understand anything here, but I LOVE the photos and the look of your new apartment! Need to come back for another visit to see it for myself 🙂

  Reply

Leave a Reply