Malta

Työpäivä Maltan auringon alla

IMG_5979.jpg

Well hello there! Terveisiä täältä Maltan auringon alta! Moni teistä on kysellyt, että mitä ihmettä minä oikein teen täällä. Mutta vastaus on oikeastaan että en sinänsä mitään. Malta ei siis ole minkäänlainen sponsoroitu kamppis tai muu yhteistyö, vaan kunhan nyt teen töitä viikon täältä käsin, säiden ollessa hieman Suomea suotuisampia. Yksi rakkaimmista ystävistäni asuu Maltalla, joten kohde oli siitä helppo valita! Kävin täällä jo viime keväänä ystäväni luona, mutta ehkä tästä voisi nyt tulla tällainen pari kertaa vuodessa toteutuva perinne?

IMG_5976.jpgIMG_5981.jpg

Ystäväni on päivät töissä, mikä on sinänsä ihan kätevää, koska sitten voin itsekin keskittyä päivän lähinnä työasiohin. Viikon aikana päivitän yhdet nettisivut ja teen parille hotellille sosiaalista mediaa varten sisältökalenterit. Tänään aamusta hipsin suosikkiravintolaani Pash the healthy optioniin heti aamusta nauttimaan kreikkalaista jogurttia ja avokadotoastia samalla kun ajastin asiakkaiden somepostaukset tulevalle viikolle.

Aamiaisen jälkeen hipsin ostamaan Vodafonen puhelinliittymän, jotta voin yhdistää sen hotspotiksi tähän koneeseen ja tulla ystäväni kattoterassille tekemään töitä ja ihastelemaan tuota merimaisemaa koko päiväksi. Illan päätteeksi kokkasin meille vähän ruokaa ja hain lähikaupasta hyvää paikallista (rajua) viiniä.

IMG_0544.jpg

Maltalle ei ole siis tarkoitus juosta läpi nähtävyyksiä tai muita ihmeellisyyksiä, vaan lähinnä olla viikko paikallaan ja tehdä töitä ja  nauttia arjesta muualla päin maailmaa. Huomenna on tarkoitus viettää päivä lähes täsmälleen saman kaavan mukaan – aamu-uinnin saatan tosin lisätä tähän rutiiniin kun tuo meri toljottaa tuossa ihan vieressä!

Mitäs teidän päivään kuuluu? Pidättekö näistä päiväkirjamaisista postauksista?

You Might Also Like...

14 Comments

 • Reply
  Lotta
  lokakuu 4, 2016 at 8:24 am

  Aaaah jee, nyt siis selvisi missä olet ja mitä teet! Ja vähän ihana idea! Itse tein vähän saman jutun kun kävin Wienissä edellisviikolla. Kävin muuten vaan tutustumassa kaupunkiin ja työskentelin mukavasti hotellissa. Maisemien vaihtaminen voi tuntua niin ihanalta!
  Lotta

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 4, 2016 at 9:30 am

   Hihii! Maiseman vaihtaminen tekee välillä hyvää, välillä työntekeminen maistuu paremmalta uusissa maisemissa 🙂 Wien on ihana, pitäisi mennä sinnekin kääk <3

 • Reply
  miija
  lokakuu 4, 2016 at 9:14 am

  Jee, lisää vaan tämän tyyppisiä postauksia. 🙂 Kaikkein eniten ihmisissä kuitenkin se arki kiinnostaa.

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 4, 2016 at 9:30 am

   Jee, kivaa että tykkäät! Yritän tehdä tällaisia jatkossa enemmän 🙂

 • Reply
  Ulla
  lokakuu 4, 2016 at 9:22 am

  Kyllä pidetään 🙂

 • Reply
  Marimente
  lokakuu 4, 2016 at 9:55 am

  Jee tykkään! Terkkuja Maltalle, nauti! 🙂

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 5, 2016 at 10:24 pm

   Malta lähettää terkkuja takasin! 🙂

 • Reply
  Heli
  lokakuu 4, 2016 at 10:50 am

  Meillä on myös ihana iso kattoterassi ja työskentely siellä kuulostaa ajatuksena niin hienolta. Mutta käytännössä en juuri koskaan tee töitä siellä. Varjosta huolimatta auringonvalo heijastaa niin, että näytöltä ei saa selvää. Ja kesällä – ja aika usein keväällä ja näin syksylläkin – siellä on liian kuuma. Tiedän, kauheita ongelmia! Mukavaa Maltan arkea. Aamu-uinti kuulostaa upealta!

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 5, 2016 at 10:24 pm

   Haha, nä on näitä ensimmäisen maailman paratiisiongelmia 😀

 • Reply
  Anna R.
  lokakuu 5, 2016 at 2:44 am

  Kuulostaa mahtavalta! Ja tuo asenne on paras – olen täällä koska miksi en olisi. Töitä voi tehdä niin monella eri tavalla – ja kun työsketelee somen ja median parissa niin inspiraatio on avainsana, ja se ei todellakaan tule ysistä-viiteen konttorituolia kuluttaessa. Ihan mahtavaa Veera, paljon tsemppiä ja enjoy Malta! 🙂

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 5, 2016 at 10:24 pm

   Haha, miksi ei on mun mielestä paras syy ! Täällä palmujen alla olen saanut tehtyä jopa tavallista enemmän töitä – ei voi valittaa! 🙂 And sure will enjoy!

 • Reply
  Danushi @ House in Tillford
  lokakuu 5, 2016 at 5:13 am

  I love that! I wish I could also be in Malta because why not too!

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 5, 2016 at 10:21 pm

   I think why not is always the best reason 😀

  Leave a Reply