Matkailuala

Terveisiä lentokentältä!

IMG_5813.jpg

Huh miten vauhdikas viikko! Istun juuri täällä Helsinki-Vantaan lentoaseman Pier Zero -ravintolassa tekemässä töitä ennen kuin hyppään Norwegianin siivin Ouluun. Kotimaanmatkailu ei juuri kuulu harrastuksiini ja nytkin pohjoisempi Suomi kutsuu ihan työasioilla, mutta hauska silti nähdä uusia paikkoja edes vähän ihan näin kotimaassakin. Oulusta lennänkin jo huomenna iltapäivällä takaisin Helsinkiin, josta kruisalen vielä pariksi päiväksi Turkuun ennen lauantaina starttaavaa Maltan matkaa.

Totesin tässä mangosmoothietani hörppiessä, että paikka missä viihdyn kaikkein parhaiten on nämä lentokentät (I know, comes as a surprise haha). Helsinki-Vantaa on kuitenkin yksi rakkaimmista paikoista, ja sellainen paikka jossa olen viettänyt enemmän aikaa kuin oikeastaan missään muualla – olinhan täällä muutaman vuoden töissäkin back in the days. Vaikka en vaihtaisi yrittäjäelämääni mihinkään, aina välillä on hetkiä jolloin kaipaan ground handlingiä. Lentokenttä nyt vaan sattuu työympäristönä olemaan mitä innostavin.

IMG_5808.jpg

Täältä Pier Zerosta saa muuten jopa ihan terveellistä sapuskaa, vaikka yleensä Helsinki-Vantaalla käännynkin loungejen puoleen. Edullisimmillaan esimerkiksi Aspire Loungessa vietetty kolme tuntia 35 euron hintaan voi tulla jopa loppuviimein edulliseksi. Nautin äsken tässä Pier Zerossa herkullisen vegaanisen lehtikaaliavokadosalaatin ja mangosmoothien  – näille oli yhteishintaa melkein 25 euroa. Jospa siis kaipaisin tähän vielä lasin viiniä tai Gin&Tonicia, olisin loungen sisäänpääsyn maksamalla itseasiassa todennäköisesti säästänyt rahaa.

Aiemminhan tuo lounge access kuului korttitaso-oikeuksiini, mutta kappas keppana kun tasot pääsi tällä kertaa laskemaan. En ole kovin systemaattinen pisteiden suhteen, vaikka näillä lentomäärillä varmaankin kannattaisi.

Hmm..Eipä mulla tässä tällä kertaa muuta! Hetken ehdin ehkä tuijottaa lähteviä lentokoneita ikkunasta ja miettiä miten onnekas olenkaan, että saan viettää elämäni juuri näin. Tämäkin päivä on ollut täynnä yllätyksiä, jotka lupaa taas ensi vuodelle paljon uusia jännittäviä seikkailuja niin tässä matkailualan PR-työssäkin kuin uusien ihmeellisten kohteiden kolumisen suhteen. Olisko ens vuonna vuorossa Australian lisäksi ainakin Malesia, Hongkong, Berliini, Islanti, New York ja Kalifornia? Let’s see! 

IMG_5800.jpg

See you on the road <3

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  ulla
  syyskuu 27, 2016 at 8:58 pm

  Ihana postaus sun kuplivasta arjesta! Tätä oli kiva lukea =) Mää kans totesin taas viimes reissulla, että lentokentällä on aina niin kiva olla. Tai no ei aina, jos on joku välilasku ja on koomaväsy. Mutta itse ostin ekaa kertaa pääsyn SASin loungeen sekä mennessä että palatessa ja se tekis matkustamisesta vielä kivempaa kyllä.

  Mää haluan yhtä menevän elämän kuin sulla on! Tai no ehkä mulle itse asiassa riittäis vähän vähempikin koska oon niin kova potemaan tätä jetlagiaki. Duh. Mutta ens vuonna Amerikkaan sinä ja minä, jeeees!

 • Reply
  Lotta
  lokakuu 4, 2016 at 8:25 am

  Apuaaaaa, mä tulle sun kanssa New Yorkiin! Elämäni unelmakohde!!!!
  Lotta
  http://www.lottieslife.com

 • Leave a Reply