Menu
Hongkong / Kiina

Takaisin Hongkongiin 920 päivää myöhemmin

Tiedätkö miltä tuntuu palata kaupunkiin, josta olet nähnyt vain unta melkein tuhat yötä? Tiedätkö miltä tuntuu, kun voi vihdoin istua Kovasen limusiinipalvelun takapenkille ja suunnata kohti lentokentää vuosien odottelun jälkeen? Ei ole edes yhtä sopivaa sanaa kuvaamaan tuota fiilistä. Sen voin kertoa, että pari paniikkikohtausta ja riemun kiljahdusta tuohon reissuun saattoi kuulua. Pahoittelut kanssamatkustajille.

PB270002.jpg
PB280058.jpg
PB280043.jpg
PB280041.jpg
PB270039.jpg

Jos Kovasen kyyti tai skumppalasi Almost@home -loungessa ei vielä nostattanut reissufiilistä tarpeeksi, niin upgreidi businesluokkaan viimeistään hoisi homman kotiin. Finnairin A340-300 businesluokan 6A-paikkaa voin muuten suositella suurella lämmöllä! Muutamassa tämän koneen bisnesluokan paikassa on lähes tuplasti tilaa sillä viereistä penkkiä ei ole! Instant success!

Kymmenen tuntia myöhemmin lentokoneen ikkunasta näkyi taas ne tutut laivat ja vuoret. Olin kotona. Kotona Hongkongissa. Mikään ei varmasti olisi kuin ennen, mutta olin vihdoin takaisin siellä mistä olin lähes kolme vuotta vain haaveillut.

PB280060.jpg
PB290098.jpg
About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

18 Comments

 • Maarit Johanna
  joulukuu 7, 2015 at 9:22 pm

  Ihana ollu seurata snäppiä ja instaa, kun toinen on vaan niin vilpittömän onnellinen Hong Kongissa ja Hong Kongissa 🙂

  Reply
  • Veera Bianca
   joulukuu 9, 2015 at 11:31 pm

   Hih <3 Niin mä olen, voi kunpa pääsisi heti nyt välittömästi jo takaisin!

   Reply
 • Ulla
  joulukuu 7, 2015 at 9:23 pm

  Sää oot niin mun idoli tässä blogihommassa! Aaah, miten kaunis, mielenkiinnon herättävä, harmooninen ja ihana kirjoitus upeine kuvineen ja pro-meininkeineen. TYKKÄÄN.

  Reply
  • Veera Bianca
   joulukuu 9, 2015 at 11:29 pm

   Voi Ulla, ihana <3

   Reply
 • Jenna / With huge passion for life
  joulukuu 7, 2015 at 9:36 pm

  Hongkong <3

  Reply
  • Veera Bianca
   joulukuu 9, 2015 at 11:29 pm

   That place yes <3

   Reply
 • Venla / Breezes from my Atlas
  joulukuu 7, 2015 at 11:16 pm

  Aaah mitä kuvia! Huikee juttu toi Kovasen limusiinipalvelu, joka nyt on parissakin blogissa pilkahdellu. Erittäin nerokasta kaupata limusiinikuljetusta matkustajille, pisteet myös markkinointi-ideasta. 🙂

  Reply
  • Veera Bianca
   joulukuu 9, 2015 at 11:29 pm

   Tuo Kovasen limusiinipalvelu oli kieltämättä täydellinen lisä matkan starttiin, etenkin jos on tulossa joku pitkään odotettu matka! 🙂

   Reply
 • Eeru
  joulukuu 8, 2015 at 9:02 am

  Tuo Kovasen limusiinin kyyti kelpaisi kyllä minullekin. Tampereelta on hurruutettu jo ihan tarpeeksi monta kertaa Helsinki-Vantaalle EB:llä… matksustusmukavuus olisi varmasti ihan eri levelillä 😉

  Reply
  • Veera Bianca
   joulukuu 9, 2015 at 11:28 pm

   Se oli kieltämättä paras tapa aloittaa reissu – ja vielä parempi jos tulee vähänkään Helsinkiä tai Vantaata kauempaa! Suosittelen kokeilemaan 🙂

   Reply
 • Laura
  joulukuu 8, 2015 at 3:11 pm

  Ihania kuvia ja kiitos todella kivasta blogista, tää on niin oman näköiseksi tehty että tykkään!<3

  PS. Yksi juttu häiritsee, nimittäin se oletko vegaani vai "vain" kasvissyöjä? Oon jostain saanyt päähäni että oisit vegaani mutta vähän väliä sun kuvissa pilkahtelee maito yms. tuotteita ja jossain hotelliarvosteluissa oot kehunut munakkaita? 😀 Ei sillä muuten väliä mutta tuntuu vaan vähän hassulta jos vegaani mainostaa "syökää munia! juokaa maitoa!". 😀

  Reply
  • Veera Bianca
   joulukuu 9, 2015 at 11:28 pm

   Kiitos Laura!

   Olen kasvissyöjä, mutta pyrin syömään kokonaan vegaanisesti. Olet kuitenkin oikeassa, täysin vegani en ole. Itse olen kokenut täydellisen vegaaniuden vaikeaksi johtuen paljon matkustavasta työstäni (mahdotontahan se ei ole ja nostan hattua kaikille jotka siihen kykenevät!).

   Vanhemmissa postauksissa munakkaita tai maitoa voi tietysti esiintyjä enemmän, sillä esimerkiksi opiskeluaikoina en välttänyt mitään muita eläinperäisiä tuotteita kuin lihaa!

   Reply
 • Jerry / Pako Arjesta
  joulukuu 10, 2015 at 6:57 am

  Mahtavaa, että pääsit tälle matkalle vihdoin ja viimein :)! Ja jotenkin tuo Kovasen kyyditys ja businessluokka olivat vain niin täydellisiä matkan alkuun :D.

  Reply
  • Veera Bianca
   joulukuu 16, 2015 at 11:24 pm

   Voi kuule oli parasta koko maailmassa <3 Ja matkan alku oli vielä vähän täydellisempi mitä osasin alunperin edes ajatella! Kiitos suosituksesta!

   Reply
 • Noora
  joulukuu 16, 2015 at 11:11 am

  Kiinnostaa, MITEN sait itsesi upgreidattua businessluokkaan? 😀

  Reply
  • Veera Bianca
   joulukuu 16, 2015 at 11:26 pm

   Tapoja on monia – tästä sainkin idean uuteen postaukseen joten tsekkaa välillä takaisin tähän blogiin! 🙂 Tämä upgreidi johtui työsuhteesta, mutta muutoin niitä voi saada monellakin tapaa. Joskus ennen lentoa nykyään voi tulla meili jossa upgreidia tarjotaan halvempaan hintaan, monesti koneissa voi olla ylibuukkaustilanne jolloin on pakko upgreidaa joku matkustaja (helpoin jos matkustat yksin), joskus myös vapaaehtoiseksi jäämienn ylibuukatulla lennolla voi viedä bisnekseen.

   Reply
   • Noora
    joulukuu 17, 2015 at 10:44 pm

    Kiitos vastauksesta. 🙂 Jään siis odottelemaan vielä postausta asiasta!

    Reply
    • Veera Bianca
     joulukuu 17, 2015 at 11:06 pm

     🙂 Yritetään saada lähiviikkoina ulos!

     Reply

Leave a Reply