Malta

Takaisin Maltan auringon alle

IMG_2887.jpgIMG_2890.jpg

Tämän vuoden päivät Suomessa lähenee loppuaan ja tämä kodittomuus on alkanut tuntua ihan omalta jutulta. Elämä on helpompaa kun omistaa vähemmän ja kun ei tarvitse miettiä helsinkiläisen keskustayksiön korkeita vuokria kertaakaan kuukaudessa. Nomadiseikkailut jatkuvat vielä viikon verran ympäri Suomea työasioilla ja eri Radisson -hotelleissa yöpyen. Ensi viikon sunnuntaina nokka näyttää kuitenkin taas Frankfurtin kautta kohti Maltaa.

Kävin keväällä Maltalla ystävieni kanssa, mutta yhtäkkiä olenkin menossa taas takaisin tuolle ihanalle aurinkoiselle saarelle. Miten tässä näin kävi? Yksi rakkaimmista ystävistäni asuu Maltalla ja pitäähän ystäviä nähdä useamin kuin kerran pari vuodessa! Ystäväni ollessa päivät töissä, voin itsekin keskittyä kunnolla muutamaan työprojektiin. Ystäväni parveke täydellisillä Välimeren maisemilla on erittäin kelpo toimisto kymmeneksi päivää.

IMG_2837.jpgIMG_2827.jpg

Koska elämä on täynnä hassuja sattumia – tai ainakin puolisattumia, Maltalla on muitakin tuttuja samaan aikaan. Ystäväni Jeroen julkaisi kesällä kirjan ‘A Hotelier’s Mind’ ja treffattuamme muutama viikko sitten Tukholmassa, selvisi että olemme lähdössä samalla viikolla Maltalle. Maltalla järjestetään lokakuussa tapahtuma Ignite: IOT & Tourism – An explosion of opportunities to create competitive advantage, johon osallistumme. Jeroen on tapahtumassa puhujana ja itse olen vieraana.

Maltalla samaan aikaan palloilee myös FREEDOMtravelin bloggaajat, joten saatamme eksyä joku ilta viinilasilliselle.

Muutoin Maltalla keskityn enimmäkseen työntekoon, sillä viimeiset pari kuukautta on olleet vähintäänkin stressaavia tuon Trafi-keissin takia, josta ehkä luittenkin MTV:n uutisista. Tämä typerä rikos on kuitenkin tällä viikolla selvitetty niin median kuin poliitikkojenkin puolesta, joten vihdoin elämä voi jatkua normaaliin tapaan.

IMG_2814.jpgIMG_2816.jpg

Koenkin ehdottomasti, että olen ansainnut pienen breikin Välimeren aalloilla viiniä nautiskellen – kuitenkin samalla töitä tehden. Onhan se nyt silti eri istua parvekkeella edistämässä kirjoitusprojekteja kuin juosta ympäriinsä kokouksissa ja koulutuksissa. Toivotaan siis, että Maltalla vielä kesäkelit hellisivät ensi viikon sunnuntaistakin eteenpäin, ainakin toistaiseksi näyttää ihan lupaavalta.

Malta on täydellinen kohde keväällä ja syksyllä, sillä kesällä siellä tuntuu olevan kaikki pohjoismaalaiset nuoret kielimatkoillaan ja saari on silloin vähintäänkin ruuhkainen ja villin yöelämän täyteinen. Itse kaipaan satunnaisen viinin lisäksi kuitenkin enemmän rauhallisia aamuja vihermoothieilla, pieniä joogahetkiä ja sitä työntekoa – onko musta tullut vanha?  

Allaolevassa kuvassa onkin tulevan kymmenen päivän toimistonäkymät –>

IMG_2734.jpg

Odotan ehkä vähän myös kaikkia Maltan herkullisia smoothieita, surprisingly <3

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Ansku BCN
  syyskuu 27, 2016 at 8:47 am

  Ihanaa Maltan (työ)lomaa! Toivotaan, että kesä jatkuu vielä pitkään 🙂

 • Reply
  Hanneli/duunireissaaja
  syyskuu 30, 2016 at 7:58 pm

  Malta voisi näyttää hieman erilaiselta tänään kuin reilun 20 vuotta sitten kirjoitusten jälkeen tyttöjen lomalla. Tai ainakin tämän katsojan näkökulma on muuttunut.

  Työn iloa!

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 5, 2016 at 10:47 pm

   Aivan varmasti! Kannattaa tulla uudelleen katsomaan! 🙂

 • Reply
  Simo
  lokakuu 1, 2016 at 3:34 am

  Kyllähän noissa maisemissa kelpaisi töitä tehdä itse kunkin niin kauan kunnes tarkenee. :p

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 5, 2016 at 10:48 pm

   Ei voi kyllä valittaa, etenkin kun viikko on ollut lämmin ja aurinkoinen vaikka täälläkin siirrytään syksyä kohti 🙂

 • Reply
  Sunna
  lokakuu 1, 2016 at 1:57 pm

  “tämä kodittomuus on alkanut tuntua ihan omalta jutulta.” No niinpä! Kävin juuri työkaverini uudessa kodissa illallisella, ja talo oli aivan ihana – moderni skandinaavinen puutalo tunturin päällä merinäköalalla. Mutta en kyllä haluaisi kuollaksenikaan omistaa niin isoa määrää asioita juuri nyt – hyi! Kodittomana on hyvä olla. Rinkka ja matkalaukku for the win!

  Olet kyllä Malta-breikkisi ansainnut, nauti aurinkoisen ulkotoimiston näköaloista ja meiningistä 🙂

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 5, 2016 at 10:49 pm

   Wow kuulostaapa kauniilta kodilta! Ja vaikka itsekin rakastan omaa tilaa ja sisustamista, on silti näin kodittomana helppo hymyillä – huoletonta kun ei tarvitse miettiä vuokran maksua haha! Ja voi näin siirtää toimistoakin maasta toiseen! 🙂

 • Reply
  Martta / Martan Matkassa
  lokakuu 1, 2016 at 7:07 pm

  Malta on vielä näkemättä vaikka kovasti olen yrittänyt tuonne perhettä houkutella mutta tuloksetta…

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 5, 2016 at 10:50 pm

   Voi ei, suosittelen kyllä! Etenkin keväälllä ja syksyllä kohde on ihana kun kovin turistisesonki ei ole päällä! 🙂

  Leave a Reply