Menu
Taipei / Taiwan

Taipei: hyviä ystäviä ja hyvää ruokaa

Kolmas päivä Taiwanissa alkoi tapansa mukaan sateisena. Tämä päivä oli kuitenkin varsin jännittävä. Itse en ole juuri netissä lähemmin tutustunut ihmisiin, mutta kerran kauan sitten joku Taiwanilainen tyttö halusi ryhtyä ystäväkseni Facebookissa, koska rakasti niin paljon muumeja ja Suomea. Mikäs siispä siinä. Olemme pari vuotta vaihdelleet kuulumisia silloin tällöin internetin ihmeellisessä maailmassa. Nyt olin sitten kätevästi Taipeissa, joten tämä Cynthia näytti meille kotiseutuaan, hyvää paikallista ruokaa ja lisää öisiä markkinoita. Loistava päivä! Thank you Cynthia! We had an amazing day with you!

IMG_4953

IMG_4955-001

Päivämme alkoi siis brunssilla vähän kauempana Taipein keskustasta ja taas vähän jännitti, että mitä siellä on tarjolla tuon sairaalareissun jäljiltä. Ruoka oli kuitenkin taivaallisen hyvää ja sitä oli todellakin tarpeeksi! Jokainen paikallinen jolta olen kysynyt, mikä on parasta Taipeissa -vastaus on ollut poikkeuksetta ruoka! 

IMG_4962 IMG_4964 IMG_4965-001

Ilta vei meidät taas markkinoille, tällä kertaa Raoheen, joka on enemmän paikallisten suosima kuin edellisen illan Shilin. Itse pidin Shiliniä huomattavasti parempana ostosten tekemisen kannalta, mutta Raohe on paljon kultturellimpi elämys ja tarjoaa vieläkin eksoottisempia katuruokakojuja! Tämän lisäksi näiltä markkinoilta sai ostaa syötävän suloisia koiranpentuja ja hamstereita, kuitenkin ihan lemmikeiksi 😉  Raohen läheltä löytyy myös alue nimeltä Wufenpu, joka on sitten ehdottomasti shoppailusta pitäville naisille the place to visit 😉

IMG_4966 IMG_4974 IMG_5003 IMG_5006-001 IMG_5007 IMG_5012-001 IMG_5016

Koko päivän kävelyn jälkeen hypättiin lopuksi vaan bussiin ja hostellille sammumaan. Easycard on ehdottoman pätevä ostos heti ensimmäisenä päivänä Taipeissa, sillä voi piippailla kätevästi julkisilla ja maksaa ostoksia 7eleveneissä! 

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

2 Comments

 • Anne
  huhtikuu 15, 2013 at 8:54 am

  Mua kyllä vähän säälittää noi koirat ja kissat, jotka on häkeissä torilla myytävinä 🙁 Sama oikeastaan sellaisten eläinkauppojen kanssa, joissa ne on häkeissä tai sellasissa ”akvaarioissa”. Mm. Hong Kongissa nähtiin niitä paljon. Se oli myös aika erikoista, kun kaloja myytiin sellasissa pienissä muovipussukoissa..

  Mutta toi lemmikkikulttuuri on aika erilainen tuolla päin maailmaa, mä vaan haluaisin ostaa ne kaikki koirat pois kun nään niitä toreilla tai jossain 😀

  Reply
  • Veera Bianca
   huhtikuu 15, 2013 at 6:31 pm

   Jep, oon sun kanssa samaa mieltä. itselläki teki mieli lähinnä ostaa ne pois välittömästi, mutta eipä siitä juuri olisi hyötyä…se mikä piristi mieltä nämä nähdessään on se, että suurin osa näistä koirista päätyy jonkun lemmikiksi ennemmin tai myöhemmin 🙂

   Hongkongissa on tosiaan näitä kalamarketteja missä kultakaloja myydään pienissä muovipusseissa, mutta toisaalta ei se kultakala siellä pohdi, että voi harmi kun asun pienessä muovipussissa enkä pienessä lasimaljassa -if you think about it.

   Reply

Leave a Reply