Islanti Vietnam

Syyskuun kolme seikkailua

Finally it’s here, seikkailun täyteinen syyskuu! Rankan kesän jälkeen reissaaminen maistuu entistä paremmalta. Huomenna on taas seikkailun vuoro ja olenkin matkalla oikeastaan ihan koko syyskuun kolmea satunnaista päivää matkojen välissä lukuunottamatta. Tuleva syyskuu sisältää siis kaiken kaikkiaan 12 lentoa ja kolme mielenkiintoista matkakohdetta.

1.Vietnam

Kuten tällä viikolla aiemmassa postauksessa jo mainitsinkin, huomenna alkaa reissu kohti Vietnamia. Lennän Qatar Airwaysillä Dohan kautta Ho Chi Minh Cityyn International Travel Expon mediavieraaksi. Viikko tulee olemaan vauhdikas täynnä matkailualan ammattilaisia, mielenkiintoisia tapaamisia, gaalailtoja ja loputtomia pho-keittokulhollisia. Toivon myös, että reissulla jäisi aikaa kiertää muutamia kivoja kahviloita. Viime vuoden Ho Chi Minh Cityn reissun jälkeen kirjoitinkin tällaisen kahvilaoppaan kaupunkiin.

IMG_5134.jpg

IMG_4942.jpg

2. Kreikka

Vietnamin jälkeen lennän kolmeksi päiväksi kotiin Helsinkiin Helsinki Travel Show:ta ja muutamaa muuta duunijuttua varten ennen kuin lennän Thessalonikiin Lufthansan siivin Frankfurtin kautta. Ruosalainen bloggaajakollegani kutsui minut mukaan pressimatkalle Kassandraan ja sain kuin sainkin järjestettyä aikatauluni niin että voisin osallistua! Vietämme pitkän viikonlopun tutustuen Kassandran rantoihin, ruokaan ja kulttuuriin.

P5232294.jpg

P5242572.jpg

3. Islanti

Syyskuun lopussa on tämän vuoden kolmannen Islannin reissun vuoro. Tällä kertaa lennämme Reykjavikista vielä pohjoiseen Islantiin, jossa ohjelmassa on mm. valassafaria ja olutkylpylää. Entisenä toivottomana kaupunkimatkailijana, olen tänä vuonna todella innostunut myös tällaisista luontokohteista. Islanti on myös ihan laittoman kaunis maa, joten odotan innolla että pääsen kuvaamaan näitä päräyttäviä maisemia! Sain matkalle mukaan myös Hellan ja viinilasin välissä -blogin Johannan valokuvaajakseni ja loistavaksi matkaseuraksi! Islannin matka on Icelandairin järjestämä pressimatka.

P1282213.jpg

P1282313.jpg

Let the adventure begin! Tavoitteena on tehdä teille kaikilta reissuilta myös videot! 

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Sanna | Siveltimellä
  syyskuu 3, 2017 at 9:34 am

  Kuulostaa siis täydelliselle syyskuulle ja mahtavalle seikkailulle! Nauti työsi saavutuksista, babe!

  • Reply
   Veera Bianca
   syyskuu 3, 2017 at 2:48 pm

   Just tällanen syyskuu on enemmän kuin tervetullut tämän kesän jälkeen 😀

 • Reply
  SUVI / suvinmatkassa
  syyskuu 3, 2017 at 10:44 am

  Siis wau, mikä seikkailujen syksy sinua odottaakaan! Vietnam ja islanti myös omalla bucket listalla, joten mielenkiinnolla jään odottelemaan sun uusia postauksia näistä kohteista. Enjoy!

  • Reply
   Veera Bianca
   syyskuu 3, 2017 at 2:48 pm

   Molemmat ihan suosikkimaiden listalla, ihanaa päästä uudelleen <3 🙂

 • Reply
  Helena
  syyskuu 3, 2017 at 12:25 pm

  Have fun darling!

  • Reply
   Veera Bianca
   syyskuu 3, 2017 at 2:49 pm

   Thanks love, wish you were joining me!

 • Reply
  VEERAPIRITA / AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA
  syyskuu 3, 2017 at 4:16 pm

  Huhhuh, mikä reissukuukausi tulossa! Toi on kyllä niin totta, Islanti on rikollisen kaunis maa. Sitä ei voi oikein edes käsittää kunnolla ennen kuin sen kokee paikan päällä. Kreikan Santorinille olisi kyllä niin mahtista päästä joku kaunis päivä.

  Ihania reissuja ja nauti! <3

 • Reply
  Viherjuuria
  syyskuu 3, 2017 at 4:58 pm

  No oho, mikä kuukausi! Kunhan et vain jossain kohtaa mene sekaisin siitä, mikä maa, valuutta ja kieli ympäristössä vallitsee 😀
  Mielenkiintoista syyskuuta!

 • Reply
  Jenna / Huge passion for life
  syyskuu 3, 2017 at 7:38 pm

  Luinko oikein, olutkylpylä? 😀 Haukoja reissuja luvassa. Islantiin on ihan hillitön kaipuu. Taidan viedä sinne minireissaajan viimeistään ensi vuonna <3

 • Leave a Reply