Menu
Bloggaaminen

Oho, Suomen paras matkablogi!

Takana on taas vuoden tapahtumarikkain viikko – eli jo perinteiksi muodostuneet #NBEFinland ja Matkamessut. Muistan vielä hyvin ne ensimmäiset Matkamessut joihon pääsin osallistumaan matkailualan opiskelijana. Ihmettelin ympärilläni kiirehtiviä alan ammattilaisia tervehtimässä toisiaan ja juoksentelemassa kokouksista toisiin. En ihan vielä tuntenut kuuluvani joukkoon, mutta tunsin kehossani valtavan innostuksen kipinän ja tiesin, että jonain päivänä minäkin juoksentelen ympäri messuhallia syystä tai toisesta. Joskus minullakin täällä joku muu rooli kuin sivuosa. Ja kuinkas sitten kävikään…

IMG_7095.jpg

Viime vuosina Matkamessut ovatkin tarkoittaneet kymmeniä, ellei satoja tuttuja saman katon alla lähes viikon verran – ihan jokapuolelta maailmaa. Lisäksi viikko on sisältänyt lukuisia mielenkiintoisia tilaisuuksia verkostoitua ja saada uusia mielenkiintoisia seikkailumahdollisuuksia blogin tiimoilta. Parasta on myös ollut se, että osa teistä lukijoistakin on tullut vetämään hihasta viikon aikana – kiitos siitä! Teitä on aina eniten ilo nähdä!

Koko viikon kuitenkin kruunasi eilinen tunnustus monen vuoden työstä; Cisionion matkablogilistan ykköseksi valittiin Veera Bianca! Apua! Minäkö Suomen parhaan matkablogin takana? No pressure here. Paras on toki aina laaja käsite ja jokainen meistä pitää eri asioista, mutta kyllähän tällainen tunnustus tässä muutenkin mahtavan Matkamessuviikon keskellä tekee hyvän mielen. Onnea myös rakkaille blogikollegoille hyvistä listasijoista, tällaisessa joukossa kelpaa edustaa.

Voisin kirjoittaa tähän tunteellisen postauksen siitä kaikesta mitä bloggaaminen on tuonut elämääni, mutta todellisuudessa olen sen ehkä kertonut jo turhan moneeseen otteeseen. Ne ihmiset. Seikkailut. Elämää muuttavat kokemukset. Uran. Kyllä te tiedätte! 

Muutama esimerkki matkavinkkipostauksistani blogissa vuosien varrella:

Ravintolaopas Chiang Maihin

Päiväretki Hongkongissa: Lantaun saari

Zermatt – pala kauneinta Sveitsiä

chiangmai_rusticblue5

Tämä matkabloggaja tuntee olonsa tavallista kiitollisemmaksi. Onnellisemmaksi. Onnistuneemmaksi. Ja kiitos siitä kovan työn lisäksi kuuluu teille jokaiselle! Thank you for just being the fabulous you that you are! 

Nyt nukkumaan, ja ensi viikolla Islantiin!

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

8 Comments

 • Teija / Lähdetään Taas
  tammikuu 22, 2017 at 12:15 pm

  Onnittelut! Kyllä sen näkee blogista ulospäin, että teet tätä ihan täydellä tunteella 🙂

  Reply
 • Ulla
  tammikuu 22, 2017 at 1:18 pm

  Tää on niin ansaittu tunnustus! Oot maailman paras muru!

  Reply
 • Kati / Lähinnä Kauempana
  tammikuu 22, 2017 at 7:08 pm

  Paljon onnitteluja, Veera. Hieno huipennus hienolle viikolle!

  Reply
 • Kohteena maailma / Rami
  tammikuu 22, 2017 at 8:13 pm

  Upea tunnustus pitkäaikaisesta työstäsi matkabloggaamisen parissa! Eikä ykkössija varmasti väärään osoitteeseen mennyt eli toisesti kärkipaikkasi olet ansainnut 🙂

  Reply
 • Traveller
  lokakuu 23, 2017 at 12:18 pm

  Juu juu, on paras ehdottomasti. Onnea! Löydät juuri ne oikeat asiat ja paikat. Osaat kirjoittaa etkä himmaile. Tukholmassa asuneena yllätyin ihanasti, kun olit löytänyt sen ihanimman brekupaikan, josta takaisin Suomeen muuttaneena näen vieläkin unia.

  Reply
  • Veera Bianca
   lokakuu 23, 2017 at 12:27 pm

   Voi kiitos kehuista! 🙂 Pitäisi mennä pian uudestaan Tukholmaan explooraamaan uusia brekumestoja!

   Reply
 • Petra
  tammikuu 4, 2019 at 6:35 pm

  Sulla on kyllä upea blogi ja ihan mahtavia kuvia, kaikki on upeeta! Jatka samaan malliin <3

  Reply

Leave a Reply