Menu
Vaihto-opiskelu Hongkongissa

Sunkissed Hong Kong♥

Hongkong, en ole valmis jättämään sinua kuukauden päästä! Miksi paranet taas päivä päivältä? Toisaalta, jatka rauhassa samaan tahtiin, because I’m loving every minute of it! Olen nimittäin viime päivinä hieman pohtinut sitä maailmalta palaamisen ihmeellisyyttä. Tietääkö joku muu täällä sen tunteen, kun sydän revitään irti rinnasta, piiskataan kiitoradalle ja rullataan jumbojetillä perässä yli. Siitä kymmenen tuntia elämää eteenpäin ja olet valmis kirmaamaan seuraavaa kiitorataa pitkin takaisin vanhojen ystäviesi luokse! Lähteminen ja palaaminen -elämän villein vuoristorata.

IMG_5324

Tässä on kuitenkin vielä kuukausi aikaa hajottaa paikkoja, joten buukattiin tuossa lennot Malesian Kota Kinabaluun ensi viikolle. Luvassa on paratiisisaaria ja mahdollisesti hieman Borneon sademetsiä. Kiitos luojalle Cathay Pacificin tiistain fanfare-tarjouksista. Tuntuu kuin joka tiistai olisi uusi jouluaatto.

IMG_5236

IMG_5268

IMG_5221

IMG_5220

Noista ylläolevista Havaianaksista voisin myös todeta muutaman sanan. Jos olisin yhtä kuuluisa seikkailija kuin Robinson Crusoe, niin nuo päätyisivät museoon minua muistamaan kun heitän veivit jossain Sumatralla satavuotiaana. Tohvelit on ostettu Bondi beachiltä vuonna 2006 ja ne on nähneet kohta koko maailman. En ymmärrä miksi ne ei katoa tai tuhoudu? Kerran ne on lähteneet aaltojen mukana Surfers Paradisessa, toisen kerran eksyneet yksinäään delhiläiseen taksiin ja myöhemmin  kokenut karun kohtalon maalaamalla intialaisen orpokodin kukkaruukkuja. Raukat popot, mutta maailman parhaat sellaiset.

Palataan nyt kuitenkin tähän täydelliseen päivääni. Lauttailtiin ystäväni Maudin kanssa taas Lamma Islandille ja vaikka aamu näytti perinteisesti sateisen sumuiselta, paistoi aurinko siniseltä taivaalta ihan koko päivän -ihoni kertoo aiheesta tällä hetkellä raakaa tarinaa. Päivä meni lähestulkoon kokonaan rannalla ja meressä, koska välillä ei vaan ole parempaa tapaa viettää tiistaita. Kiinan tunti saattoi tosin jäädä tänään välistä kun olin taas omissa idioottimaisissa ”nauti hetkestä” viboissani.

IMG_5325

IMG_5333

IMG_5336

IMG_5339

IMG_5340

Kun olin vihdoin vaihtanut ihoni ravunkuoreen, tempaisimme Bookworm caffeen vegehamppareille ja supersmoothieille. Tästä iltamme jatkui ihmettelemään Hongkongin hurmaavinta auringonlaskua cocktailien ääreen ennen paluuta todellisuuteen.

Lamma, I adore you ♥

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

4 Comments

 • kaukokaipuu
  huhtikuu 23, 2013 at 7:02 pm

  Aivan ihana postaus Veera! Ja nää kuvat, nää on ihania.

  Sä matkustat sen kymmenen tuntia vaan siksi, että voit palata takaisin näihin kuviin. Ihana nähdä sua, mutta toisaalta toivoisin, että voisit jäädä sinne toteuttaan omaa unelmaa <3

  Reply
  • Veera Bianca
   huhtikuu 23, 2013 at 7:04 pm

   Tulen sinne kauas pohjolaan toteuttamaan toista unelmaani, it’s fine -i hope <3 Voidaan viettää yhdessä kaukokaipuu-iltoja sitten, voin keitellä kiinalaisia teekuppeja sun Grumpy cat mugiin 😀

   Reply
 • Pauliina
  huhtikuu 23, 2013 at 10:12 pm

  Oi ihania rantakuvia! Pääsispä itekki nyt tollasiin maisemiin:) Ja joo, todellakin tiedän ton lähtemisen ja palaamisen-vuoristoradan….. 😀

  Reply
  • Veera Bianca
   huhtikuu 24, 2013 at 3:27 am

   Ei oo kylla valittamista naista maisemista at all 🙂

   Reply

Leave a Reply