Menu
Kiina / Shanghai

Shanghain parhaat rooftopbaarit

Oi Shanghai. Tuo minut välittömästi lumonnut aasialainen suurkaupunki, jossa olen viettänyt elämäni parhaat neljä päivää. Neljä päivää kuulostaa lyhyeltä, mutta on kuin Shanghai olisi minulle Helsinkiä tutumpi. Otin kaiken irti lyhyestä visiitistäni ja juoksin ympäri katuja CreateTripsin avulla. Moni teistä tietää rakkauteni rooftop-baareihin (matkabloggaajakolleegani Lena kirjoittaa samasta rakkaudesta blogissaan). Lyhyessä ajassa ehdinkin testata Shanghain parhaat näköalabaarit ja tässä niistä listaus teille!

IMG_7904

1. Cloud 9

Cloud 9 on Shanghain korkein baari ja se sijaitsee Grand Hyatt -hotellin yläkerroissa, Pudongin kaupunginosan puolella. Cloud 9 ei välttämättä ole budjettimatkailijan ykkösvalinta, mutta näitä maisemia kannattaa käydä ihastelemassa edes yhden cocktailin verran! Samalla kannattaa vierailla The Shanghai World Financial Centerin näköalatasanteella, joka löytyy viereisestä rakennuksesta!

Metro: Lujiazui

IMG_8134

2. Captain Bar

Tämä saattoi olla reissuni ovelin löyty! Näköalabaari budjettimatkailijalle! Captain Bar sijaitsee Captain -hostellin yläkerrassa, pienen hissi- ja käytäväseikkailun päässä. Hostellissa on halpoja drinkkejä (tosin baarimikot ei välttämättä ole ihan alan huippuja, joten kannattaa pitäytyä oluessa ja siiderissä) ja hostellin terassilla on helppo tutustua samanhenkisiin reissaajiin! Hostellissa ei tarvitse majoittua vieraillakseen Captain Barissa!

Metro: East Nanjing Road

captain

3. CHAR Bar

CHAR Bar tarjoaa mahdollisesti kaupungin henkeäsalpaavimmat näkymät! CHAR Bar on kattoterassi, joka sijaitsee Hotel Indigossa. Ulkoilmaterassi löytyy hotellin 30. kerroksesta. CHARissa esiintyy monesti kaupungin parhaita muusikoita, joita pääset nauttimaan kaupungin parhaiden cocktailien äärellä! CHAR ei ole halpa valinta illanviettoon, mutta kokemuksen arvoinen!

Metro: East Nanjing Road

charbar

4. Flair

Flair löytyy The Ritz-Carltonin 58. kerroksessa Pudongin puolelta. Flair on mahdollisesti maailman kaunein rooftop-terassi, ainakin omasta mielestäni. Flairissa on hyvä nauttia herkullinen cocktail ja hieman finger foodia pitkän päivän päätteeksi. Varaus on suositeltavaa tehdä etukäteen! 

Metro: Lujiazui

shg

Kuka muu rakastaa rooftop-baareja?

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

8 Comments

 • lena / london and beyond
  elokuu 25, 2015 at 4:34 pm

  Kiitos linkkauksesta <3 Ihania nuo Shanghain kattobaarit. Etenkin tuo, mistä näkyy kaupungin siluetti on tosi kaunis!

  Reply
  • Veera Bianca
   elokuu 26, 2015 at 5:09 pm

   <3 Shanghain kattobaareista on kyllä ihan tajuttomia maisemia!

   Reply
 • Arna / Cocoa etsimässä
  elokuu 25, 2015 at 8:51 pm

  Oih! Rakastan/rakastamme rooftop-baareja! Otan nää vinkit talteen jos matka joskus (toivottavasti) vie Shanghaihin 🙂

  Reply
  • Veera Bianca
   elokuu 26, 2015 at 5:09 pm

   Jep, ne on monesti parasta matkoilla suurissa kaupungeissa! 🙂 Kannattaa ottaa nämä talteen!

   Reply
 • Hanna
  elokuu 29, 2015 at 4:55 pm

  Moikka!

  Olipa kiva lukea tämä postaus. Mainitsemasi Flair on minulle uusi tuttavuus! Cloud 9:n lähin metroasema on Lujiazui, ei Zhongshang Park. Sen sijaan kauppakeskus Cloud Nine sijaitsee Zhongshan Parkissa. 🙂

  Reply
  • Veera Bianca
   syyskuu 1, 2015 at 11:25 am

   Hienoa, että löytyi joku uusi tuttavauus! Ja hei kiitos korjauksesta, vaihdoin heti postaukseen – meni metrostopit sekaisin! 🙂

   Reply
 • ulla50
  syyskuu 10, 2015 at 10:32 pm

  Rooftop baarit näiden kuvien perusteella pelkästään voisi riittää mulle syyksi kääntää kelkkani ja alkaa fanittaa Aasian suurkaupunkeja – AAAHHHH MITEN TAIVAALLISEN HIENOJA PAIKKOJA TAKUULLA! 😀

  Reply
  • Veera Bianca
   syyskuu 12, 2015 at 10:32 am

   Ööö joo! Mä voin viedä sut sellaselle Aasian rooftop bar -kierrokselle, haha 😀

   Reply

Leave a Reply