Menu
Kiina / Shanghai

Shanghain herkullisimmat ravintolat

1. Lost Heaven

Lost Heaven on mahdollisesti Shanghain herkullisin ravintola. Aasiassa unohdun monesti street foodin pariin niin, että ravintoloissa vierailu jää vähälle. Matkaseuralaiseni kuitenkin halusi viedä minut kaupungin parhaalle lounaalle, josta tosin myöhästyimme nukkumalla pommiin. Hupsista. Onneksi lounasaikaan ravintolassa ei ole täyttä! Illalliselle ei pääse ilman pöytävarausta! Lost Heaven tarjoilee Yunnan -maakunnan makuja, jotka ovat toki kiinalaisia, mutta monissa ruoissa oli omasta mielestä thaimaalainen viba.

Metro: East Nanjing Road (walk 10 minutes)

shanghai (1 of 1)

2. Nanxiang Steamed Bun

Nanxiang Steamed Bun on pieni ravintola, joka sijaitsee Shanghain turisteista ruuhkautuneessa vanhassa kaupungissa. Nanxiang Steamed Bun on sen verran rehellinen aito dim sum -kokemus, joten tänne kannattaa jäädä jonottamaan! Jos on kuitenkin ovela, kävelee suoraan yläkertaan jossa jonot ovat puolet lyhempiä!

Metro: Yuyuan Garden

nanxiang

3. Din Tai Fung

Din Tai Fung on dim sum -ketju, joka löytyy muutamasta paikkaa Aasiasta. Rakastuin ketjuun asuessani Hongkongissa ja nykyään käyn Din Tai Fungissa aina kun sellainen jostain löytyy! Din Tai Fung löytyy myös Shanghain vanhasta kaupungista ja tiskille on useimmiten tajuttoman pitkät jonot!

Metro: Yuyuan Garden

dintaifung

4. Kommune

Kommune on suosikkipaikkani Shanghaissa! Ai miksi? No tietysti siksi, että sieltä saa tuorepuristettuja vihannesmehuja! Kommunessa tarjoillaan myös terveellistä lounasta, joskaan ei kovin kiinalaista.

Metro: Dapuqiao Station (walk 15 minutes to Taikang Road)

Shanghai_kommune

5. Bell Cafe & Bar

Taikang Roadilta löytyy toinenkin helmi, nimittäin Bell Cafe & Bar. Bell Cafe & Bar on söpö kahvila ja cocktailbaari tiilitalon yläkerrassa. Baari on todella pieni ja hieman sivussa, joten sinne harva eksyy vahingossa. Bell aukeaa vasta iltapäivällä, joten ei kannata olla heti aamusta liikkellä!

Metro: Dapuqiao Station (walk 15 minutes to Taikang Road)

bell bar shanghai

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

8 Comments

 • Meri / Syö Matkusta Rakasta
  lokakuu 12, 2015 at 11:03 am

  Rakastan Shanghain ruokatarjontaa. Din Tai Fung ja Lost Heaven näistä koettu, tuonne Nanxiang steamed buniin haluan ehdottomasti. Tänään lounaaksi sai kelvata steamed bunit yliopiston läheiseltä katukojulta. 😉

  Reply
  • Veera Bianca
   lokakuu 21, 2015 at 7:17 pm

   Oi nam! Mä kävin tänään täällä Singaporessa pitkästä aikaa Din Tai Fungissa ja oli vaikeeta olla tilaamatta koko menua, haha 😀

   Reply
 • Katja
  lokakuu 12, 2015 at 5:48 pm

  Aaaah nyt iski nälkä! Pitäis päästä nyt heti ja tässä herkuttelemaan nuita!

  Reply
  • Veera Bianca
   lokakuu 21, 2015 at 7:18 pm

   Suosittelen lähtemään vähintäänkin seuraavalla lennolla Shanghaihin 😀

   Reply
 • Essi
  lokakuu 13, 2015 at 1:34 pm

  Hehheh, tuttuja paikkoja kaikki Shanghain ajoilta 😉 Ens kerralla suosittelen testaamaan Grape ravintelia (Xinle Lu 55, metro: South Shaanxi Lu). Se tarjoilee tosi hyvää shanghailaista sapuskaa. Mun suosikki on kyllä höyrytetty parsakaali valkosipulilla :D. Ja sitten Kush on tosi hyvä vege ravinteli (Yanping Lu 98, metro: Jing’an Temple) 🙂 Se niitten curry oli niiiiiiiiin hyvää!
  Ja täytyypä sanoa tuosta Din Tai Fungista, että se on alunperin Taiwanilainen ja se ihka ensimmäinen ravintola on ihan mun vieressä ja viimeks tänään hain sieltä takeaway lounasta 😀 Käyn siellä siis viikottain! Liian hyvääää 😀 Niin ja niitä löytyy ympäri maailmaa, mm. Amerikasta ja Australiasta.

  Reply
 • Jenna
  marraskuu 5, 2015 at 8:30 am

  Nam nam nam NAM!!!!!!!!!!!! Din Tai Fung on tosiaan taiwanilainen ketju ja käytiin testaamassa sitä Taipeissa. Ihan huikea mesta. Voi niitä herkkuja <3 Löytyy muuten myös muistaakseni Hongkongista 😉

  Reply
  • Veera Bianca
   marraskuu 12, 2015 at 1:27 pm

   Se on ihan eeppisen nam! Ja joo löytyy myös Hongkongista, pitää käydäkkin siellä vähän mässäämässä 😀

   Reply
 • http://www.oweninsuragency.com/
  heinäkuu 15, 2016 at 12:25 pm

  It is nice that they can share their train obsession! Your little guy is such a cutie – it is hard to get them to sit still for a picture at that age, but you did it!

  Reply

Leave a Reply