Uncategorized @fi

ROOM SERVICE & PLANS FOR 2017

PC201420.jpg

PC201428.jpg

PC201410.jpg

PC201427.jpg

PC201430.jpg

PC201426.jpg

Vuoden viimeinen viikko, apua! Musta tuntuu edelleen että Matkamessut oli vasta eilen ja kohta onkin jo seuraavien Matkamessujen aika! Tapahtumarikas vuosi vierähti vauhdilla ja nyt on aika valmistautua vuoteen 2017! Mitä teillä on suunnitelmissa? Minä päätin Thaimaan reissuni tähän herkulliseen huoneaamiaiseen Pullman G hotellissa Bangkokissa pohtien samalla tulevaa vuotta. Kuten jo aiemminkin mainitsin, muutan sunnuntaina Helsingin Vallilaan ja olen siitä ihan käsittämättömän innoissani! Ensi vuosi näyttää töiden puolesta epätodellisen mahtavalta! Blogin lisäksi teen PR:ää yhdelle kansainväliselle lentoyhtiölle, somekoulutuksia muutamalle matkailualan toimijalle ja viinimaahantuojalle. Tämän lisäksi luennoin markkinoinnista ja matkailusta ja käyn puhumassa tapahtumissa satunnaisesti. Töitä tulen tekemänä kotoa käsin, muutamilla toimistoilla ja välillä myös tuolla tien päällä.

Töiden lisäksi vuodelta 2017 odotan mahtavia hetkiä ja seikkailuja rakkaitten ystävieni kanssa. Olen viime vuosien eksyttänyt elämääni niin mahtavia ihmisiä, että sydämeni pakahtuu. Osa näistä tyypeistä asustaa Helsingissä ja en malta enää odottaa että saan nähdä kaikki ihanat ystävät taas pian uudelleen!

Matkailullisesti vuosi 2017 tulee kuljettamaan ainakin Tukholmaan (yllätys), Berliiniin, Islantiin, New Yorkiin, Milanoon, Australiaan ja Malesiaan. En halua kuitenkaan suunnitella vuotta liikaa eteenpäin, joten odotan jännityksellä mitä kaikkia seikkailuja se tuo tullessaan!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Lisa // Fjords & Beaches
  joulukuu 27, 2016 at 5:52 pm

  Moving into a new apartment will be so exciting, and your travel plans seem to be taking shape! 🙂 I hope 2017 turns out great for you!

 • Reply
  Jenn - forever abroad
  joulukuu 28, 2016 at 11:06 am

  Such dreamy photos – oh my god! I’m really excited to follow your 2017, sounds like really nice plans! Also happy that you’ll be spending some time in Helsinki 🙂

  Btw, home office… I’d also love to design a little office in our apartment, but atm there is no room. I’ll continue dreaming on Pinterest until we find a bigger apartment… 😀

 • Leave a Reply