Menu
Matkainspiraatio

Ready for take-off!

Tämä on nyt ensimmäinen juttuni tänne Rantapallon puolelle. Istun kotosalla Suomessa ja nautiskelen viime kesänä Hongkonging lentokentältä ostamaani teetä ja makoilen maailmankarttatyynyni päällä. Se on muuten todella tärkeä tyyny, olen ommellut rastin jokaisen maan kohdalle, jossa olen käynyt ja kuljetan sitä aina lentomatkalla mukana.

australia ranta

Olen kirjoitellut jo muutaman vuoden blogia bloggerin puolella, mutta olen yhä enemmän halunnut kirjoittaa vain matkailuaiheisia postauksia. Tulen jakamaan kanssanne matkakokemuksiani ympäri maailmaa, mutta ennen kaikkea haluan tämän blogin keskittyvän erilaisiin vinkkeihin ja ideoihin, joita itse olen matkoillani keränyt! Osa niistä on niin ovelia, että tuntuisi epäreilulta olla kuuluttumatta niitä koko maailmalle, tai ainakin nyt Rantapallon lukijoille to start with!

Tämän blogin ulkoasu tulee myös vielä muuttumaan, kunhan vaan opin sitä paremmin käyttämään! Baby steps I say!

Minun elämässäni kaikkein tärkeimmät asiat ovat Australia, ystävät ja musiikki. Australiasta on vuosien varrella tullut toinen kotini tai rehellisesti juuri se paikka, jota todella osaan kutsua kodiksi. Ystäviä riittää ympäri maailmaa, enkä pärjäisi ilman sellaisten tukea. Ennen elämäni pyöri pitkälti laulamisen ympärillä, mutta haluan jättää sen myöhemmin vain harrastuksekseni, vaikka tällä hetkellä vielä työllistynkin lauluopettajana.

matkablogi sveitsi

Haaveissa olisi ensi vuonna aloittaa matkailualan opinnot, tulevaisuudessa haluan työskennellä ilmailualan parissa, Finnairille. Nyt kuitenkin olen muuttanut juuri Tukholmasta takaisin Turkuun ja odottelen kovasti, toteutuuko opiskeluhaaveeni vai onko aika taas kerran pakata matkalaukku ja kohdata kohti tuntematonta.

…So, ladies and gentleman please fasten your seatbelts because you are in for a rough ride into my life. The journey that I’m sharing with you will include all the higs and lows of my life around the world flavoured with good music and amazing people. Hold on to your hats, because I’m ready for take-off!

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

2 Comments

 • Susanne
  marraskuu 24, 2010 at 9:50 am

  Hieno toi tatuointi! Sattuiko sen ottaminen?

  Reply
 • Veera Bianca
  marraskuu 24, 2010 at 5:22 pm

  Heips ja kiitoksia 🙂 No kieltämättä se kyllä kirpaisi hiukan, mutta ehdottomasti sen arvoista ja kipu oli paljon pienempi verrattuna toiseen tatuointiin, joka mulla on ranteessa 🙂

  Reply

Leave a Reply