Menu
Helsinki / Suomi

Majoitus Helsingissä: Radisson Blu Plaza Helsinki

Helsingin keskustassa, aivan Rautatientorin laidalla sijaitsee elegantti Radisson Blu Plaza. Hotelli on yhdistelmä modernia designia ja historian havinaa. Yövyin kesällä Radisson Blu Plazan Business class -huoneessa. Rakastuin huoneeseen, palavasti!

radisson blu plazaradissonradisson plaza helsinkiradisson blu plaza helsinki business classradisson blu plaza business class huone radisson blu plazaIMG_0015.jpgplaza suite helsinkiIMG_0026.jpgIMG_0018.jpgIMG_0023.jpg

Plaza Lounge & aamiainen

Plaza Lounge sijaitsee Kitzen -ravintolan yläpuolella ja ympärillä, ikäänkuin parvena. Loungesta saa illalla pientä purtavaa ja juotavaa, joten se on todella mukava paikka tulla rentoutumaan pitkän päivän jälkeen. Plaza Loungessa tarjoillaan myös aamiainen, joka on huomattavasti alakertaa rauhallisempi. Aamiaisella voit myös tilata munakkaita ja vohveleita. Nom.

plaza lounge helsinkivegaani hotelli
plaza lounge radisson helsinkiIMG_0072.jpg
IMG_0091.jpgkitzenIMG_0062.jpg

Radisson Blu Plaza on yksi suosikkihotelleistani Helsingissä ja suosittelenkin ehdottomasti majoittumaan täällä. Suosittelen kuitenkin ottamaan huoneen nimenomaan hotellin uudistetulta puolelta, se oli ainakin huomattavasti enemmän omaan makuuni!

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

11 Comments

 • Jerry / Pako Arjesta
  lokakuu 4, 2015 at 4:31 pm

  Hienot kuvat ja hyvä arvostelu :). Ehdottomasti yksi suosikkihotelleistani, kuten tiedät :).

  Reply
  • Veera Bianca
   lokakuu 11, 2015 at 9:52 am

   Kiitos Jerry! 🙂

   Reply
 • Maarit Johanna
  lokakuu 4, 2015 at 4:38 pm

  Me taidetaan yöpyä täällä ennen joulua! Kiva kuulla, että standarditkin ovat hyvää laatua 🙂

  Reply
  • Veera Bianca
   lokakuu 11, 2015 at 9:52 am

   Suosittelen! Ja ehdottomasti ovat!

   Reply
 • Laura
  lokakuu 5, 2015 at 8:08 am

  Siis oliko noi munakkaat ja vohvelit vegaanisia?! 😀

  Reply
  • Veera Bianca
   lokakuu 11, 2015 at 9:56 am

   Ne valitettavasti ei ole vegaanisia, mutta vegaanille löytyi onneksi soijajogurttia, soijamaitoa, leipää, puuroa, muroja ja hedelmiä 🙂

   Reply
 • Sanna I Siveltimellä
  lokakuu 5, 2015 at 8:45 am

  Mä tykkään kans kovasti tästä hotellista. Ollaan mm. vietetty ystävän häitä tuolla, mutta muuten en ole vielä yöpynyt siellä. Upea palvelu jäi päällimmäiseksi mieleen!

  Reply
  • Veera Bianca
   lokakuu 11, 2015 at 9:56 am

   Kiva kuulla 🙂 Itsekin oon käynyt tuolla muutamissa kemuissa ja tilaisuuksissa, niin oli mukava vihdoin ihan yöpyäkin 🙂

   Reply
 • Anne | Metallia Matkassa
  lokakuu 5, 2015 at 1:19 pm

  En näe syytä, miksi yöpyisin hotellissa Helsingissä kun asutaan kaupungissa (no, oikeasti Vantaalla, mutta metrolla pääsee kotiin kuitenkin :D). Mutta kiva kuitenkin nähdä, että minkälaista majoitustarjontaa kaupungissa on, jos tarvitsee jollekkin suositella! 🙂

  Reply
  • Veera Bianca
   lokakuu 11, 2015 at 9:57 am

   Vaihtelu virkistää? 😀 Mun blogissa hotelliarvostelut on aika suosittuja, joten testaan kotikaupungin hotelleja mielelläni ihan vaan kirjoittaakseni niistä! Ja eihän mikään kotiaaimainen voita hotelliaamiaista hah!

   Reply
 • jmr
  lokakuu 8, 2015 at 5:17 pm

  Vau! Upea hotelli! Kiva kun kirjottelet hotelliarvosteluja, niitä on aina mukava lukea, vaikkei itse olisi kyseiseen kohteeseen menossakaan.

  Olitko taannoin Israelissa? Ja oletko tekemässä matkasta postausta jossain vaiheessa? Se kiinnostaa kovasti ja olemme harkinneet matkaa muun muassa Jerusalemiin ja Tel Aviviin. En malta odottaa kuvia!

  Reply

Leave a Reply