Menu
Suomi / Turku

Majoitus Turussa: Radisson Blu Marina Palace Hotel

Vierailin Radisson Blu Marina Palace Hotellissa Turussa joulun jälkeen. Yövyin hotellin sviitissä, mutta esittelen postauksessa muitakin vaihtoehtoja! Radisson Blu Marina Palace yllätti monella tapaa positiivisesti, niin sijaintinsa, palvelunsa, tyynymenunsa kuin herkullisen aamiaisensakin puolesta! Paras hotelli Turussa vierailuun!

IMG_1455-001

Sviitti

Sviitissä oli tilava olohuone, iso ruokapöytä, makuhuone Aurajoki-näkymällä ja sauna. Sviitti on todella tilava, ja sopii hyvin esimerkiksi hääyöksi tai vaikka kavereiden hauskan viikonlopun viettoon! Keskenäni viihdyin toki myös erinomaisesti, en usko että olen hetkeen rentoutunut ihan yhtä hyvin mitä täällä.

Hotelleissa arvostan eniten yksityiskohtiin kiinnitettyä huomiota. Kattava tyyny- ja peittomenu, huoneeseen tilattava jalkahierontalaite ja skumppaterveiset hotellinjohtajalta teki majoittumisesta vielä tavallista viihtyisämmän!

IMG_1418

IMG_1348

IMG_1388

IMG_1393

IMG_1377

IMG_1361

Radisson Blu Marina Palace aamiainen

Hotelliaamiainen on paras tapa aloittaa jokainen päivä. Nykyään pyrin syömään vain vegaanista ruokaa, ja joillakin hotelliaaamiaisilla jää nälkä. Täältä löytyi kuitenkin hyvä valikoima soijamaitoa ja pyydettäessä sai myös soijajogurttia! Aamiaiselta löytyy myös tyrnimarjashotti! Toki toivoisin, että hotelleista löytyisi maustamatonta jogurttia soijaversiona, marjaisten ja makeutettujen sijaan/vaihtoehtona.

IMG_1439

IMG_1452-001

Sijaintinsa puolesta hotelli on täydellinen! Hotelli on aivan kivenheiton päässä Turun keskustasta. Läheltä löytyy useita ravintoloita, yöelämää ja shoppailumahdollisuuksia. Kesällä hotelli on vielä paremmin kaiken keskellä! 🙂 Suosittelen maksamaan muutaman ylimääräisen euron Superior-huoneesta!

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

18 Comments

 • Meri / Syö Matkusta Rakasta
  tammikuu 24, 2015 at 2:27 pm

  Siis ihanan näköistä! Harmi että sisko asuu Turussa, pitää varmaan keksiä joku hyvä tekosyy että voi seuraavalla kerralla majoittautuakin tänne 😀

  Reply
  • Veera Bianca
   tammikuu 28, 2015 at 7:12 pm

   Mullakin asuu perhe Turussa, mutta välillä sitä vaan pitää majoittua ihan keskenään 😀

   Reply
 • Kthetraveller
  tammikuu 24, 2015 at 2:47 pm

  Aivan ihanan oloinen hotelli ja mahtava sijainti. Tykkään!

  Reply
  • Veera Bianca
   tammikuu 28, 2015 at 7:12 pm

   Jep, ihan ykkönen omasta mielestä! 🙂

   Reply
 • Jerry / Pako Arjesta
  tammikuu 24, 2015 at 3:35 pm

  Olen harkinnut Turussa käymistä ensi kesänä, joten tämä voisi olla erittäin hyvä vaihtoehto siihen :)! Hyvä arvostelu!

  Reply
  • Veera Bianca
   tammikuu 28, 2015 at 7:12 pm

   Suosittelen Jerry! 🙂

   Reply
 • Jerry / Pako Arjesta
  tammikuu 24, 2015 at 3:36 pm

  Lisäkysymys: Oliko tuolla tarjolla loungea Business Class -huoneessa ja sitä ylemmissä yöpyville?

  Reply
  • Veera Bianca
   tammikuu 28, 2015 at 7:14 pm

   Ei ollut erikseen minun tietääkseni, mutta Business Class -luokan huonetta voin kyllä suositella, rahalle vastinetta!

   Reply
   • Jerry / Pako Arjesta
    tammikuu 28, 2015 at 7:46 pm

    Ok, kiitos :). Tosi harmi, jos loungea ei ole, mutta varmasti saa rahoilleen vastinetta siitä huolimatta :).

    Reply
    • Veera Bianca
     tammikuu 30, 2015 at 8:01 pm

     Vahvistin vielä hotellinjohtajalta, eli ei tosiaan tällä hetkellä ole Business loungea!

     Reply
 • Maarit Johanna
  tammikuu 24, 2015 at 4:50 pm

  Loistoarvostelu, justiin tällaisista tykkään! Pistin tuon hotellin heti seuraukseen instagramissa kun olit parhaillaan siellä. 😀 Aika varteenotettavalta näyttää. Tässä postauksessa kiinnitin erityistä huomiota huutomerkkien määrään joten sulla on selkeästi ollut ihan supermahtava käynti Radisson Blu:ssa! Näistä kuvista saa jotenkin tosi pehmeän vaikutelman ja haluttais vaan hukkua noihin peittoihin.
  Mulle ainakin kelpais toi river-view. Aina kun on ollut vaihtoehtona huone paremmilla näköaloilla olen maksanut siitä enemmän tai vain pyytänyt korotusta. Merkkaa meille tosi paljon yleisesti hotellifiiliksessä miten hyvät näkymät on.
  Helsingissä olin BW Carltonissa yötä ja ikkunat oli peitetty jollain läpinäkymättömällä tarralla. Ihan buu 🙁

  Reply
  • Veera Bianca
   tammikuu 28, 2015 at 7:16 pm

   Haha, enpä itse edes moista huomannut, mutta kyllä tosiaan nautin yöpymisestä täällä, että ehkä se sitten selittää 😀 Peittoja löytyy jokaiselle sopivia, itse tilasin pehmoisen ja vilpoisen – eli varmasti vuoden parhaat unet on taattu näissä tiloissa!

   Tuo River-view on mielestäni hyvä valinta, kannattaa ottaa se mielummin kuin perus standardi, koska hintaero on jotain 14 euroa! 🙂 Mulle näkymä on myös hotelleissa oikeastaan jopa tärkein, kerran oli katutasossa hautausmaa maisemana 😀

   Reply
 • Pirkko / Meriharakka
  tammikuu 25, 2015 at 8:21 pm

  Olen luultavasti asunut kaikissa Turun hotelleissa jossain vaiheessa, kun kummankin meidän sukua asuu kaupungissa ja hakeudumme mieluummin hotelliin kuin jonkun olohuoneen lattialle 🙂 – mutta eipä ole viime vuosina (enää) tämä hotelli ollut hotellilistamme kärkipäässä. Sijainti on tietysti hyvä Aurajoen rannalla ja ihan keskustassa, mutta parista remontista huolimatta minua on aina häirinnyt yleisten tilojen jonkinlainen pimeys – ja viimeisimmän remontin jälkeen (jossa ylin kerros otettiin yksityiskäyttöön) myötä uima-altaan poistuminen hotellivieraiden käytöstä. Kauan sitten juuri tuon uima-altaan takia tuo hotelli oli lasten ehdoton suosikki!
  Mutta – huoneet varmaan on nykyisin remontoitu ihan kelvollisiksi, Veeran jutusta päätellen ainakin.
  Oma suosikkini Turussa on Stockmannia vastapäätä oleva Scandic -hotelli. Postin viereisessä Sokos-hotellissa olemme yöpyneet aika monta kertaa, vaikkei se kovin loistokas olekaan, mutta hinta/laatusuhde on ollut yleensä hyvä tuon hinnan takia ja sijainti siinäkin on ihan huippu.
  Julia onkin sitten jo vähän kauempana keskustasta, mutta riippuen tietysti missä päin kaupunkia liikkuu, niin ihan kelvollinen hotelli sekin.
  Park Hotel lähellä rautatieasemaa on kai lähes ainoa boutique-tyyppinen hotelli Turussa ja sitä aina ajoittain nostetaan milloin missäkin mediassa, ehkä erityisesti idyllisellä ulkokuvalla, mutta huoneet ovat siellä synkkiä ja ainakin sillä kertaa kun siellä (kerran!) yövyimme, niin kaikesta pienestäkin ylimääräisestä haluttiin lisähintaa ja lapsiin ei suhtauduttu kovin hyvin (useimmiten niinä vuosina kun enemmän Turussa hotelleissa yövyimme, niin otimme yhden sukulaislapsistamme mukaan hotelliin yöksi, tarjottiin heille pieni seikkailu).
  Seaside satamassa on kivan raikas ja edullinen, tosin sitten jo vähän opiskelija-asuntotyylinen ja autottomalle turhan kaukana keskustasta.
  Jokohan nämä kaikki tuli kuvattua … ai niin, Bore-laivassakin lähellä satamaa voi nykyisin yöpyä, emme tosin ole kokeilleet (paitsi silloin kun laiva oli Kristina Regina), mutta jos edullista ja erilaista hakee, niin tuo voisi olla mielenkiintoinen. Vähän lähempänä keskustaa kuin Seaside.

  Lopuksi vielä varauma – viime vuosina olemme vähemmän kuin aikaisemmin (5-10 vuotta sitten) näitä testanneet, joten joku kommentistani saattaa olla tietysti jo vanhentunutkin.

  Reply
  • Veera Bianca
   tammikuu 28, 2015 at 7:21 pm

   Vau, sunhan pitää kirjoittaa juttu Turun majoituspaikoista, näistä sulla on selkeästi tuntemusta! Tässä Radissonissa en ollut aiemmin itse yöpynyt, mutta omasta mielestä yleiset tilat valoisat, ja hotellin johtajalta tuli vielä selvennys, että koko Radissonin yhdeksän vuotisen historian aikana ei ole uima-allasta ollut. Lienee sitten joku edeltäjä?

   Park Hotelli on kiva idea, mutta itsekin olen saanut vähän huonompaa palvelua sieltä, ja huoneet ovat hieman pimeitä ja kylmiä oman kokemuksen mukaan!

   Reply
 • Pirkko / Meriharakka
  tammikuu 25, 2015 at 8:33 pm

  Ai niin, hotelli, jossa viimeksi Turussa yöpyessäni yövyin, unohtui, eli Hamburger Börs ja sen edullisempi puoli City Börs.
  Sijainti näissäkin ihan huippu – ja erityisesti City Börsin hintataso keskustahotelliksi tosi edullinen, mutta ainakin talvikuukausina pieni vaiva siitä, että aamiaiselle pitää kävellä kadun toiselle puolelle. Samoin uima-allasosastolle – Hamburger Börsissä siis edelleen on uima-allasosasto, vähemmän hulppea mitä vanhassa Marina Palacessa jokirannassa oli, mutta kuitenkin.

  Reply
  • Veera Bianca
   tammikuu 28, 2015 at 7:21 pm

   Itse en olekan Hamburger Börsissä käynyt kuin teinityttönä juhlimassa, heh! 😀

   Reply
 • Pirkko / Meriharakka
  tammikuu 31, 2015 at 9:58 pm

  Se uima-allas oli siellä silloin kun hotellin käytössä oli koko talo ja hotellin nimi taisi olla Marina Palace.
  Se oli siis ylimmässä kerroksessa – ja melko hulppea!

  Reply
  • Veera Bianca
   tammikuu 31, 2015 at 11:49 pm

   Hotelli taisi sitten olla eri firman alla, sillä Radissonin aikana sellaista ei ole ollut? En osaa sen tarkemmin sanoa, mutta hulppealta kuulostaa 🙂

   Reply

Leave a Reply