Menu
Bangkok / Thaimaa

Suosikkihotellini Bangkokissa: Pullman G

Yövyin viime Bangkokin reissullani Pullman G -hotellissa, joko osoittautui suosikkihotellikseni maailmalla so far. Bangkokissa parasta onkin se, että kalliimmat luksushotellit ovat kaupungissa tavallista halvempia. Pullman on monessakin kaupungissa aina positiivinen yllätys (erityisesti Berliinissä), joten olin heti alusta melko varma tästä valinnasta. Hotellin Deluxe -huone valkoisine sävyineen ja isoine ikkuineen oli vaikuttava näky Bangkokin aamussa herkullisen huonepalvelu aamiaisen kera.

Pullman G sijaitsee käteväesti Silom Roadin varrella Silomissa (surprise much), lähellä useita ravintoloita. Pullman G on nuorekas ja trendikäs luksushotelli, jota suosittelen valtavalla lämmöllä teille mussukkaiseni!

pullman g bangkok

G Deluxe Room

Pullman G:n huoneet jaottuu luokkiin G Deluxe, Executive, G Suite ja Executive Suite. Pullman G on siitä hauska, että vaikka saisin valita, olisi perustason G Deluxe Room oma suosikki. G Deluxe on tyylikkään valkoinen ja huoneessa on valtavat ikkunat Bangkokin betoniviidakon ylle. Tämä on ihan oikeasti suosikkihotellihuoneeni koko maailmassa.

Huone on periaatteessa melko simppeli, mutta niin ihanan valoisa isoine ikkunoineen ja kaupungin siluetteineen. It’s just pure love. Odotan jo innolla seuraavaa Bankkarin reissua, jotta saisin yöpyä täällä uudelleen.

pullman gbangkok pullman gpullman g water bangkokpullman g room servicepullman g roomspullman g bangkok roompullman g 2pullman g hotel bangkokpullman hotels bangkok

Hotellin palvelut

Pullman G säväytti nuorekkaalla tyylikkyydellään jo aulassa. Aulassa on pieni G Shop, josta voi ostaa tuliaisia ja vierestä paikallisen leipomon valmistamia makeita herkkuja donitseista muffinseihin (näistä oli vaikea kävellä ohi pitkän päivän jälkeen).

Hotellissa on yllättäen myös ulkona tyylikäs uima-allas ja kuntosali. Kiireisen kokousaikataulun takia en päässy kuin nappaamaan kuvan altaasta.

Pullman G:n katolta löytyy yksi Bangkokin tyylikkäimmistä rooftop bareista, Scarlett Wine & Bar. Hotellissa on lisäksi pari muutakin hyvää ravintolaa ja baaria. Täältä saa jopa kaupungin parhaat burgerit!

pullman g poolpullman g bangkok bakerpullman g shop

Hotellin aamiainen

Yllätyt varmaan, mutta nautin myös elämäni herkullisimman hotelliaamiaisen Pullman G:ssä. Valikoima oli runsas, mutta myös laadukkaan oloinen. Tavallisten leipien ja pekonin lisäksi aamaisella oli oma nuudelikokki, jolta tilasin valitsemillani mausteilla soppaa. Munakkaat valmistetiin oman maun mukaan ja dim sumeja riitti silmankantamattomiin. Thaimaa on myös home to the greatest fruits on the planet, joita sai aamiaisella nauttia mitä eksoottisimmissa makuskaaloissa.

PA150119.jpg

Ja ei, tätä arvostelua ei toteutettu yhteistyössä, tämä vaan ihan oikeasti on suosikkihotellini maailmalla <3

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

2 Comments

 • Mirka/ Reason for a Season
  maaliskuu 3, 2016 at 12:19 pm

  Mä koitin lukee tätä postausta Bangkokissa, mutta se ei avautunut.. Sattuu sydämestä kun en päässyt yöpymään tällasissa. Ens kerralla. Toivottavasti asap <3. On pikkusen ikävä jo tuota kaupunkia. Ei niin pikkusenkaan. PALJON.

  Reply
  • Veera Bianca
   maaliskuu 3, 2016 at 8:15 pm

   Tuhma postaus! Voi ei, mutta hei korjataan moinen sydänkipu lähtemällä takaisin sinne Bangkokiin, esim heti!

   Reply

Leave a Reply