Menu
Malesia / Sabah

Pulau Sapin turkoosi meri

Siirrytäämpä välillä takaisin Malesian Borneoon. Kuvamateriaalia tarttui tolta reissulta päivässä sen yli 200, joten juttua on vielä luvassa -can’t help it. Suomessakin ilmeisesti paistaa nykyään välillä myös aurinko, joten en voi enää edes käskeä teidän hajota pakkaseen, sääli sinänsä. Itseäni kyllä jännittää miten voin kokea oloni lämpimäksi +20 asteessa kun tänään oli +30 ja minä hypin takki päällä ulkona. Eiköhän kaikkeen kuitenkin taas totu 😉

IMG_5726

IMG_5688

Kota Kinabalun ensimmäiseen veneretkeilypäivään kuului siis kaksi saarta ja toinen niistä on tämä Sapi Island. Sapilla snorklaaminen ei ole ihan yhtä jännittävää kuin Mamutikilla, mutta muuten meri oli vieläkin kirkkaampi ja turkoosimpi. Turkoosein ja kirkkain mitä olen tähän astisessa pienessä elämässäni nähnyt. Sapilla oli hieman vähemmän tekemistä, mutta kyllä sielläkin oli jonkinlaista sukelluskekkeriä menossa sellaista haluaville.

Kaunis meri ja valkea rantahiekka; enempää mulla ei näytä olevan tästä sanottavaa joten nyt lähtee Malesialainen kuvaoksennus:

IMG_5672

DSC09873

IMG_5725 IMG_5731

DSC09940

DSC09965

DSC09993

DSC00041

Haaveissani olisi sellainen noin kuukauden reissu takaisin Borneoon joku vuosi, jotta pääsisin exploorailemaan vieläkin kaukaisempia saaria, Brunein ja sademetsiä. One day ♥

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

No Comments

    Leave a Reply