Menu
Bloggaaminen

Podcast: Miten vaikuttajamarkkinoinnilla voidaan vahvistaa yleisön luottamusta brändiin?

”Pingcastin vieraana on tänään Instagram-vaikuttaja ja matkabloggaaja Veera Papinoja, joka toimii myös sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijana. Keskustelemme luottamuksen rakentamisesta ja sen kaupallisesta hyödyntämisestä haasteineen. Pohdimme myös sitä, miten yritykset ja vaikuttajat voivat tehdä enemmän hyvää.”

Kuunteletteko te jo podcasteja? Välillä olen miettinyt oman podcastin aloittamista, mutta toistaiseksi en ole vielä oikein tullut tulokseen lopullisesta aiheesta asian tiimoilta. Tammikuussa syliini tipahti kuitenkin mahdollisuus lähteä tuottamaan PING Helsingin Pingcast-nimistä podcastiä liittyen vaikuttajamarkkinointiin.

Pingcastin kaikki jaksot löytyy Acastista, josta löytyy myös muita mielenkiintoisia suomalaisia podcasteja. Jos vaikuttajamarkkkinointi kiinnostaa bloggaajan tai yrityksen näkökulmasta niin suosittelen kuuntelemaan.

Hyppäsin itse viimeiseen jaksoon haastateltavaksi. Jos haluatte kuulla juuri minun ajatuksia luottamuksen luomisesta brändiin ja seuraajiin vaikuttajan näkökulmasta, listen on! Oman blogin lisäksi teen töitä myös alan PR-puolella oman yrityksen kautta, joten podcastissa on paljon esimerkkejä myös suoraan yritysmaailmasta ja hyviä vinkkejä bloggaajille ja Instagrammaajille yhteistöiden tiimoilta!

Pääset kuuntelemaan podcastia tästä: Miten vaikuttajamarkkinoinnilla voidaan vahvistaa yleisön luottamusta brändiin?

PB150292.jpg
IMG_0140.jpg

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

No Comments

    Leave a Reply