Sveitsi

Photo diary: Nature wants you back

*Matkan tarjosi Switzerland Tourism

Terveisiä täältä pilvien yläpuolelta. Tarkoitukseni oli päivittää blogia parin kuvapäiväkirjan verran Sveitsistä, mutta elämä vei mennessään niin että iltaisin ei enää jäänyt aikaa blogin päivittämiselle viimeisten päivien aikana. Vietin ikimuistoisen viikon Sveitsin Genevessä, Luzernissa ja sen Pilatus-vuorella sekä Engelbergissä yhdessä matkabloggaajakollegani Otto Liljan sekä Switzerland Tourismin kanssa. Ennen kuin kerron teille tarkemmin matkakohteista ja jaan tarkempia vinkkejä, ajattelin aloittaa postaukset tällaisella ihan pienellä kuvapäiväkirjalla viime viikon kokemuksista.

Lue myös: Zermatt – pala kauneinta Sveitsiä

P8180050.jpgsveitsi lehmäpilatus sveitsiDSC_7458.jpgDSC_7456.jpgP8190300.jpgDSC_8115.jpgDSC_7966.jpgDSC_7734.jpgDSC_7588.jpgDSC_8260.jpgDSC_7502.jpgDSC_7089.jpgDSC_7126.jpgDSC_8332.jpg

Käväisin Sveitsin matkailun sponsoroimana viime kesänä Zermatissa ja jotenkin olen viime vuoden aikana muutenkin oppinut rakastavani luontoa ja vuoria more than I ever knew. Pidin itseäni ennen täysin toivottomana kaupunkilaisena kunnes löysin itseni vuorilta. There’s nowhere I’d rather be.

Tällaisena jalkavammaisena vähän jännitti lähteä patikoimaan vuoristomaisemiin näinkin moneksi päiväksi ja vaikka klenkatessa jäänkin aina ryhmästä hieman jälkeen, voin rehellisesti sanoa voittaneeni itseni. Patikoimme vuoristoteitä viimeisen kolmen päivän aikana päivittäin reippaasti yli 15 kilometriä mikä on omalle kunnolleni varsin paljon. Ajattelin hyytyväni viimeisen päivän kohdalla, mutta päin vastoin innostuin harrastuksesta vielä enemmän. En olisi pari vuotta sitten uskonut kirjoittavani blogiin siitä miten kovasti nautin luonnossa patikoimisisesta…but we all change!

Nyt istun matkalla kotiin SWISSin siivin business-luokassa paikalla 1A juoden piparminttuteetä (ei huolta, join kyllä kaksi lasia valkoviiniä tätä ennen). Ihastelen yläilmojen ikuista auringon paistetta ja mietin miten onnekas olenkaan että saan olla juuri tässä ja nyt. Olen ehkä joskus ennenkin todennut, että matkablogin perustaminen on paras idea minkä olen koskaan saanut. Oh the adventures it has brought my way.

Palaan kohdevinkkien kanssa lähipäivinä ainakin kolmen Sveitsi-postauksen verran! Ihanaa viikkoa! Stay tuned babes xx

0

You Might Also Like...

21 Comments

 • Reply
  Miraorvokki/Pöndekengissä
  elokuu 24, 2018 at 11:37 am

  Ihana kuvapäiväkirja darling. <3 Onneksi aloitt matkablogin, oot paras!

 • Reply
  Jenni
  elokuu 24, 2018 at 11:42 am

  Kaikki sun kuvat on huonoja ja haaleavärisiä ja mistään ei näy valon vaihteluita. Ihan samaa shaibaa kaikki.

 • Reply
  Inka
  elokuu 24, 2018 at 12:05 pm

  Siis mun oli vaan pakko tulla kommentoimaan, että sä oot se tyyppi joka inspiroi muakin aloittamaan matkablogin! Sun kuvat on todella taitavasti muokattu, kerrassaan upeita siis! <3

 • Reply
  Kthetraveller
  elokuu 24, 2018 at 2:20 pm

  Sveitsi ❤️ Vaan niin paras. Sun kuvat sai vaan himoitsemaan uutta matkaa sinne.

  • Reply
   Veera Bianca
   elokuu 24, 2018 at 3:02 pm

   Sveitsi on niin käsittämättömän eeppinen! <3

 • Reply
  patrick
  elokuu 26, 2018 at 8:30 pm

  The cow looks super sweet!!! Like the way, you take your photos.

 • Reply
  Jenna / Enemmän kuin äiti
  elokuu 28, 2018 at 12:31 pm

  Mä tykkään tälläisistä photo diary -tyyppisistä postauksista, usein kyllästyttää liian paksu teksti ja tietokirjamaisuus matkablogeissa. Sveitsi on kyllä yksi Euroopan ihanimmista helmistä, noihin vuoristomaisemiin on pakko itsekin päästä! Olen viettänyt vain yhden yön Zürichissä matkalla Itävaltaan ja maisemat oli henkeäsalpaavat jo junan ikkunasta katsottuna.

 • Reply
  Ansku BCN
  elokuu 28, 2018 at 3:36 pm

  Oi ihanaa, jään odottamaan reissuraportteja! Geneven seutu oli mun kotiseutua seitsemän vuoden ajan ja siellä rakastuin lopullisesti vuorimaisemiin <3. Sitä ennen minua ei oikein luontoon saanut houkuteltua, yöelämä ja shoppailu kiinnosti huomattavasti enemmän :D. Tänä kesänä roadtrippasimme taas Alpeilla, mutta enemmän Italian ja Itävallan suunnalla, ja nättiä oli sielläkin.

 • Reply
  Eve, Jetlaggies
  elokuu 29, 2018 at 12:00 pm

  Vau! Upeita kuvia! Lisää ihania patikointi- ja vuorikuvia, kiitos<3 Tuo Aperol löysi tiensä meidänkin kesäisiin laseihin tänä vuonna yllättävän usein – ja kuvissa se toimii aina yhtä freesin houkuttelevasti:D Olisi kiva myös tietää, miten Sveitsin kalleus oikeasti iskee matkaajaan. Toki tämä on yhteistyöretki, mutta ehditköhän saamaan mitään kokemusta nykyisestä hintatasosta majapaikoissa, ravintoloissa, nähtävyyksissä jne.? Sveitsin upeat maisemat kutkuttelisivat kovasti meidän pientä reissuperhettä jälleen:)

 • Reply
  Sandra / Terveiset päiväntasaajalta
  elokuu 29, 2018 at 12:53 pm

  Ihania tunnelmakuvia tosiaan! 🙂 mulle kävi ihan samoin nyt varsinkin Alppien sekä Georgian vuroistojen jälkeen. Biitsien nimeen ennen vannoneena, tykästyinkin kovasti myös päinvastaiseeen ilmastoon. <3 Huikeita matkoja!

 • Reply
  Travelloverin Annika
  elokuu 29, 2018 at 4:48 pm

  Sveitsillä on erityinen paikka minunkin sydämessäni – vaikka en ole edes noin valtavan suloisiin lehmiin onnistunut törmäämään! Luontohommissa on just parasta se, että sinne voi mennä jokainen ihan omana itsenään ja kulkea juuri sen, minkä jaksaa ja haluaa. Minä aina kateellisena katselen hyvännäköisiä ja hyväkuntoisia luontoihmisiä, jotka tuntuvat pystyvän tässä maailmassa ihan mihin vaan. 🙂

 • Reply
  Eeva / Eevagamunda-blogi
  elokuu 30, 2018 at 7:00 pm

  Huikeita ja henkeäsalpaavia kuvia. Etenkin nuo lehmäkuvat ja kuva, jossa hotellihuoneen ikkunasta aukeaa utuinen vuorimaisema iskivät <3 Itselleni on käynyt samoin vuorten suhteen muutettuani tänne Andalusiaan (jossa on ihanien rantojen lisäksi noita huikeita yli 3 000 metriä korkeita vuoria) eli biitsihirmu saattaakin vaihtaa kompassin suunnan ja valita Välimeren sijaan vuoret.

 • Reply
  Anna | Muuttolintu.com
  elokuu 31, 2018 at 10:59 am

  Uuh, onko tuossa yhdessä kuvassa juustofondueta? Omnomnom… Ihania kuvia! Ja ihana kuulla että patikointi meni hyvin ja innostuit siitä lisää. Tuo olisi nimittäin aika kova matka itsellekin ihan ilman jalkavammaa, kun ei ole tullut kauheasti pitkiä matkoja käveltyä. Mutta luonnossa reippailu, varsinkin tällaisissa maisemissa, on kyllä ihan parasta!

 • Reply
  Elsa/Hakunamalife
  syyskuu 1, 2018 at 4:33 pm

  Onpas ihania kuvia ja varmasti oli myös ihana matka😍 itsekin olen ennen pitänyt itseäni kaupunki-ihmisenä, mutta nyt viime vuosina rakastunut enemmän luontoon ja vuoriin.

 • Reply
  Anna-Katri / Adalmina's Adventures
  syyskuu 1, 2018 at 6:11 pm

  Vuoristomaisemissa on kyllä ihan omaa taikaansa! Ja huh mitä kuvia taasen! <3

 • Reply
  sari/ matkalla lähelle tai kauas
  syyskuu 1, 2018 at 8:03 pm

  Aivan upeita kuvia ja maisemia. Mikä onkaan ollut tuo hotelli missä majailitte?

 • Reply
  VEERAPIRITA / AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA
  syyskuu 2, 2018 at 9:48 am

  Ihana Sveitsi! Näitä sun kuvia ei voi kyllä olla kuolaamatta. Upeita otoksia ja otuksia, koska noh nuo lehmät. <3

 • Reply
  Jenni
  syyskuu 8, 2018 at 7:47 am

  Voihan vuoret! Aina ne jaksaa sykähdyttää ja normaalisti kuvat ei tee oikeutta maisemalle, mutta näissä oli ihanaa tunnelmaa 🙂 Muakin kiinnostaa myös tuo maan kalliiksi sanottu hintataso.

Leave a Reply