Menu
Tallinna / Viro

Hotelliarvostelu: Park Inn by Radisson Central Tallinn

Rankan viikon jälkeen mikään ei rentouta yhtä paljoa kuin pieni getaway yksin viikonlopuksi Tallinnaan. Hyppäsin perjantaina Eckerö Linen laineille kohti Viroa ja Park Inn by Radisson Centralia. Hotelli sijaitsee kätevästi lyhyen matkan päässä satamasta. Tallinna on monelle tuttu kohde, joten ajattelin kertoa teille lähiaikoina muutaman hotellisuosituksen! Aloitetaanpa Park Inn by Radisson Centralilla!

Park Inn by Radisson Central Tallinn

Saapuminen Park Inn by Radisson Centraliin

Saavuin kipeästä jalastani johtuen paikalle taksilla, jolle tuli hintaa vain muutama hassu euro. Hotelli on kuitenkin vain kivenheiton päässä satamasta, joten sinne voi helposti myös kävellä. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, lähellä niin Vanhaakaupunkia, satamaa kuin lukuisia ostosmahdollisuuksiakin. Park Inn Central sijaitsee rauhallisella sisäpihalla, mutta kylttien avulla sinne on helppo löytää. Respassa oli rauhallista saapuessani paikalle aamupäivästä.

Park Inn by Radisson Central

PA300899.jpg

Superior-huone

Majoituin hotellin Superior-huoneessa ja suosittelenkin harkitsemaan vakavasti sitä tavallisen huonen sijaan, sillä hintaero on minimaalinen ja lisäarvo maksimaalinen. Huone oli myös juuri remontoitu. Mikä parasta, huoneessa oli myös oma parveke! Parveke on tosin vähän kylmä näin marraskuussa, mutta sen olemassaolo lämmitti mieltä. Mitään negatiivista sanottavaa en huoneesta keksi, vaikka miten suomalaisella luonteellani yrittäisin. Kylpyhuoneessa oli nimittäin myös kaksi kylpyankkaa ja tv:stä näkyi Travel Channel. What more can a person ask for?

PA300890.jpgPA300892.jpgPA300893.jpgPA300894.jpgPA300891.jpgPA300904.jpgPA301015.jpg

Hotellin aamiainen

Hotellin aamiaisella oli ruuhkaista, mutta valikoima maukas. Tarjolla oli kasvissyöjälle myös tofua ja soijamaitoa! Mitään erityisen mieleenpainuvaa ei aamiaisessa muutoin ollut, mutta sieltä löytyi kaikki tarvittava munakkaasta hilloleipiin.

PA300918.jpg

Hotellin muut palvelut

Ensimmäisenä iltana nautin hotellissa myös illallisen Kompass-ravintolassa. Laadukasta lohturuokaa parhaimmillaan, mikään ei lämmitä sydäntä ja mieltä yhtä hyvin kuin perunamuusi ja lohi. Jälkiruoaksi nautin vielä appelsiinisen crème bruléen. Hotellista voi varata myös kokonaan omaan käyttöön pariksi tunniksi saunan ja porealtaan. Pitkän päivän jälkeen oli ihana tulla hotellille kun siellä odotti terveellisiä herkkuja, smoothie ja oma poreallas (jossa saat itse päättää valaistuksen värin) ennen illallista. PA301044.jpgPA300916.jpgPA300915.jpg PA301036.jpg

Hotellin sijainti

Kuten ylempänä mainitsin, Park Inn by Radisson Central sijaitsee erinomaisella paikkaa, lähellä Vanhaakaupunkia, Rottermannia ja satamaa. Läheltä löytyy myös kaupungin paras cocktail-paikka, Manna La Roosa.

Kannattaako täällä yöpyä Tallinnassa?

Voi kyllä! Jos kaipaat keskeistä sijaintia ja rentouttavaa lomaa, on Park Inn Central täydellinen hotelli!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Park Inn By Radissonin kanssa. Mielipiteet ovat aina omiani!*

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

26 Comments

 • Saana · Live now - dream later
  marraskuu 12, 2015 at 4:05 pm

  Kuulostaa ja näyttää erinomaisen hyvältä! Muutama viikko sitten matkachatissa kehuttiin kovasti Tallinnan joulumarkkinoita, enkä ole sellaisilla koskaan käynyt, joten salaisena haaveena olisi ehtiä irrottautumaan yhdeksi viikonlopuksi Tallinnan matkalle vielä joulukuussa. Tallin Cardkin odottelisi käyttämättömänä, ja on voimassa vain vuoden loppuun. Pelkän kortin vuoksi ei varmaan tulisi lähdettyä, vaikka joulumarkkinat kiinnostaisikin, mutta jos hotellikin olisi hoidossa, niin varmasti lähdettäisiin! 😉 Olisikohan siinä syytä tarpeeksi!? 🙂

  Reply
 • tatjaana
  marraskuu 12, 2015 at 5:07 pm

  Rakastan hotelliyöpymisiä. En ole koskaan vieraillut hotellissa Tallinnassa. Virossa asuu minulle tärkeä pariskunta, mutta en ole tavannut heitä vuosiin. (Puhumme puhelimessa noin kerran kuukaudessa.)

  Mieheni, joka ei yleensä suostu lähtemään ulkomaille, saattaisi matkustaa kanssani laivalla Tallinnaan.
  Ystäväpariskunta voisi toimia oppaanamme. (Mieheni ei ole halunnut lähteä heille, koska emme mielellämme majoitu kenenkään kotona). Pariskunta on asunut Virossa jo yli kaksikymmentä vuotta. Olen käynyt heillä kaksi kertaa, mutta viimeisestä vierailustani on jo neljätoista vuotta.

  Tärkeintä reissussa olisi kuitenkin yöt hotellissa.

  Tatjaana

  Reply
 • Kaija Lindroth
  marraskuu 12, 2015 at 5:59 pm

  Saattaisin haluta vaihtaa scandic-kokemukseni radisson blu-kokemuksiin.
  Mukana Tallinnassa yleensä suvun nuorisoa, tulevia matkaajia, joihin voi tehdä vaikutuksen soijamaidolla ja tofulla, vegejä kun ovat.

  Reply
 • Eveliina
  marraskuu 12, 2015 at 6:17 pm

  Viime Tallinnan matkasta on jo ehtinyt kulua hetki ja kahden yön hotelli illallisen kera kuulostaisi erittäin houkuttelevalta (köyhälle opiskelijalle). Olen jo ehtinyt puhua poikaystäväni kanssa että olisipa mukava lähteä pienelle lomalle arjesta ja ihana yllätyshän se olisi jos majoitus olisi jo valmiiksi hoidettu puolestamme! 😊

  Reply
 • Sanna I Siveltimellä
  marraskuu 12, 2015 at 6:24 pm

  Mulla on ikävä Tallinnaan! Edellisestä käynnistä on reilu vuosi aikaa ja nyt olisi korkea aika korjata tilanne 🙂 Aikaisemmin on tullut käytyä kaupungissa useamman kerran vuodessa, mutta tuossa hotellissa en olekaan vielä yöpynyt. Kiitos vinkistä!

  Reply
 • Kthetraveller
  marraskuu 12, 2015 at 8:36 pm

  Kuules, minä en voi kun vannoa käsi sydämelläni, etten tiennyt tästä kisan sisällöstä ennen kuin olin pistänyt tuoreimman postaukseni ilmoille. Omasta mielestäni olisi asiatonta linkata tänne omia juttuja, joten kirjoitan vain että käymme tällä hetkellä henkisesti raskasta taistelua katkeraa ihmistä vastaan. Lisätietoja kyllä löytää tämän päiväisestä postauksestani… Ois varmaan loma tarpeen jos ja kun saamme mielenrauhan kuukauden sisällä. Niin tai ditten tarvitsemme hengähdystauon sotatantereen keskellä 😉

  Reply
 • Anne
  marraskuu 12, 2015 at 9:16 pm

  Oi Tallinna! Niin lähellä ja silti niin vaikea löytää sopivaa rakoa opiskelun ja kandin ohella, että pääsisi nauttimaan Tallinnasta. Tämä antaisikin siis loistavan syyn sille, miksi se rako pitäisi jostain etsiä 🙂 Piristäisi myös mukavasti tätä synkkää marraskuuta.

  Reply
 • Tanja/Levoton Matkailija
  marraskuu 12, 2015 at 9:58 pm

  Kivan näköinen hotelli! 🙂
  Kävin kesällä ensimmäisen kerran Tallinnassa ja olisi kiva lähteä kaupunkiin uudestaan joulumarkkinoille. Minulla on ollut todella kiireinen vuosi, kunnon lomaa en ole oikein ehtinyt pitämään helmikuun jälkeen. Opinnäytetyön ja muiden kouluhommien sekä kesän viiden kuukauden harjoittelun kanssa on ollut sen verran hommaa, että lomat on täysin jäänyt pitämättä. Joulukuussa valmistun (matkailun ammattilaiseksi myös^^) ja nyt on käynnissä armoton työnhaku. Olisi ihana päästä vähän rentoutumaan Tallinnaan ja tutkimaan joulumarkkinoita 🙂 Mukaan ottaisin äitini, saataisiin viettää aikaa ihan kahdestaan, ja hänkin saisin rentoutua vielä hetken ennen tammikuussa alkavia kiireitä työn puolesta.

  Reply
 • Jenni / Globe Called Home
  marraskuu 12, 2015 at 11:32 pm

  En minä, mutta systerini miehensä kanssa kyllä ansaitsisi tällaisen. Systerini puurtaa raskaassa vuorotyössä vanhainkodissa ja ansaitsee mielestäni kunnon hemmottelun. Antaisin tällaisen paketin heille todella mielelläni joululahjaksi käytettäväksi vaikkapa maaliskuussa ensimmäisenä hääpäivänään!

  Reply
 • Meri / Syö Matkusta Rakasta
  marraskuu 13, 2015 at 5:15 am

  Paluu Kiinasta alkaa jo kummitella mielessä – talvinen, loskainen ja PIENI Helsinki ei juuri tällä hetkellä nappais, ei sitten yhtään. Kammottaa jo ajatuskin. Mikä olisi parempi tapa pehmentää paluuta arkeen kuin pienimuotoinen hotelliloma etelänaapuriin. 🙂

  Reply
 • Miika
  marraskuu 13, 2015 at 6:36 am

  Reilu vuosi takana taloremppaa perheen kanssa. Vaimo on jaksanut hyvin vaikka kaikki hemmottelurahat on mennyt remppaan. Elämän tahtia ei ole hidastanut jaloissa pyörivät kaksi pientä lasta. Saisinpa tämän palkinnon ja se olisi juuri sopivan kokoinen (siis toteuttamiskelpoinen) jouluyllätys vaimolle joka sen todella ansaitsee. P.s. Onko lähellä kohtuu hintaisia kauneushoitoputiikkeja?

  Reply
 • Hellu
  marraskuu 13, 2015 at 8:04 am

  Olen kotoisin Eestistä, mutta tämän hetkisen elämäntilanteen takia en ole päässyt käymään siellä koko vuotena! Itseasiassa viimeksi viime kesänä! Olisi ihanaa päästä pitkästä aikaa sukulaisia moikkaamaan ja ottaa myös mies mukaan reissuun.. 🙂 Hänellä on ollut myös kiireinen puoli vuotta, mikä on tarkoittanut että kotona on käyty vain viikonloppuisin pyörähtämässä.. Tämä tekisi siis hyvää meille molemmille! 🙂

  Reply
 • Marja
  marraskuu 13, 2015 at 8:19 am

  Hotelli kuullostaa täydelliseltä paikalta viettää 1/2v päivää mieheni kanssa. Hän ei ole käynyt pariin vuoteen Tallinnassa ja olisi ihana yllättää hänet tällaisella.

  Reply
 • Eeru
  marraskuu 13, 2015 at 8:22 am

  Käytiin yhdessä mieheni kanssa Tallinnassa viimeksi viisi vuotta sitten. Olisi kyllä jo korkea aika mennä takaisin, eikä pienestä irtiotosta muutenkaan ole ikinä haittaa… varsinkin kun yhteistä laatuaikaa ei tunnu löytyvän millään kiireiden keskeltä. Paljon olen lueskellut monesta blogista vinkkejä ihaniin ravintoloihin ja kahviloihin Tallinnaan, joten olisi ihana päästä testaamaan itse niistä edes jotakin.
  Ps. tuo hedelmälautanen näyttää tooodella houkuttelevalta!

  Reply
 • Maria
  marraskuu 13, 2015 at 11:00 am

  Tallinna on ihana kaupunki ihan mihin vuodenaikaan tahansa! En ole tässä kyseisessä hotellissa käynyt, mutta näyttää todella kivalta. Osallistun kilpailuun ja jos voittaisin antaisin hotelliyöpymisen (ja maksaisin laivamatkat) ystävälleni ja hänen miehelle joululahjaksi. Ovat saaneet parin vuoden sisään kaksi lasta joten nukkuminen sekä yhteinen aika on jäänyt vähäiseksi. He ansaitsisivat tämän hemmotteluloman ja tarjoudun itse lapsenvahdiksi jos voitan 🙂

  Reply
 • Häähommia :)
  marraskuu 13, 2015 at 2:41 pm

  Majoituttiin tuossa hotellissa jokunen vuosi sitten avomieheni kanssa, tosin ihan perushuoneessa ilman tuommoista ihanaa poreammetta 🙂 nyt ois tullu aika muuttua avoparista aviopariksi ja reissu Tallinnaan on ajankohtainen juhlavalmistelujen helpottamiseksi; ) mikäs sen ihanampaa olis kuin päästä tommoiseen romanttiseen huoneeseen ja fiilikseen tätä Pientä Stressiä lieventämään ♡

  Reply
 • ~jemmiina~
  marraskuu 14, 2015 at 7:33 am

  Ihana huone! En ole koskaan majoittautunut superior-tason huoneessa, matkustan Tallinnassa joitakin kertoja vuodessa, mutta majoitumme lapseni kanssa aina budjettihotelleihin. Olen monta kertaa miettinyt ko hotellia, ja haaveillut majoittumisesta siellä…

  Reply
 • jmrksu
  marraskuu 14, 2015 at 11:51 pm

  Halusin viedä mun tyttöystävän hemmottelulomalle Tallinnaan pitkän ja rankan syksyn jälkeen. Ollaan molemmat raadettu sekä töissä, että koulussa eikä yhteistä aikaa oo oikein ollu, joten nyt olis oiva tilaisuus vähän pysähtyä kaiken kiireen keskellä ja antaa tyttöystävälle ihana yllätys joululahjaks. Näin kädestä suuhun elävinä opiskelijoina on muuten aika kaukanen haave olla ihan yön yli! 😀 Ei olla koskaan oltu Tallinnassa talvella, eikä koskaan yön yli, joten olishan se mukava kokemus sekin.

  Reply
 • Pirita
  marraskuu 15, 2015 at 5:56 pm

  Aloitin itse vajaa kuukausi sitten kirjoittamaan blogia ja kun yleensä mennään aika tiukalla budjetilla reissuun, niin joskus olisi kiva kokea tällainen Superior-tasoinen loma.

  Reply
 • Christa
  marraskuu 15, 2015 at 7:12 pm

  Miniloma Tallinnassa tulisi niiin tarpeeseen hektisen syksyn jälkeen. Olisi mahtavaa päästä jouluostoksille ja joulufiilistelyyn Tallinnaan!

  Reply
 • MM99
  marraskuu 16, 2015 at 11:48 am

  Poikaystäväni syntymäpäivä ei onnistunut erityisen hyvin, sillä kaikkea ikävää sattui sinä päivänä. Haluisin korvata asian viemällä hänet rentoutumaan kivaan paikkaan, sillä sen hän ansaitsee.

  Reply
 • Nimetön
  marraskuu 17, 2015 at 6:16 pm

  Hotelli näyttää ihanalta! Olisi ihanaa piristää gradupaineista kärsivää poikaystävää minireissulla. Päästäisiin viettämään yhteistä laatuaikaa, joka on viime aikoina ollut erittäin kortilla.

  Reply
 • laura / to travel is to live
  marraskuu 18, 2015 at 11:22 pm

  Vieläkö ehtii osallistua!? En oo koskaan ollut yötä Tallinnassa ja juuri siskon kanssa juteltiin että joku kerta otetaan sieltä hotelli ja nautitaan. Tallinna on muutenkin jäänyt mulle tosi etäiseksi kun olen käynyt siellä vaan päiväseltään joten ois ihanaa päästä rauhassa kiertelemään kaupunkia vähän laajemmin ja tutustua ihanaan ravintolamaailmaan joka sekin on mulle ihan uusi. Siskolla on superkiireinen syksy kun se opiskelee kahdessa koulussa samaan aikaan niin ois ihanaa vähän hemmotella pikkusiskoa 🙂

  Reply
 • Jasmina
  marraskuu 19, 2015 at 5:14 pm

  Hei! Matkustan vapaaehtoistöideni ansiosta jonkun verran, mutta reissut ovat olleen täyteen pakattuja ohjelmaa ettei ole päässyt seikkailemaan ympäristössä ja majoitus on aina halvimmassa hostellissa. Käyn myös koulua samaan aikaan, joten vapaa-aika ja loma ovat minulle vieraita konsepteja, irtiotto arjesta siis kelpaisi! Olen opiskelijabudjetistani aina yrittänyt säästää lomaa varten mutta ne ovat huvenneet millon mihinkin pyörän huoltoihin yms. Haen myös tallinan yliopistoon ensi vuonna joten olisi oivaa käydä tsekkailemassa paikkoja sekä käydä esittäytymässä koululla.

  Reply
 • Anne
  huhtikuu 21, 2019 at 3:20 pm

  Hotelli näyttää tosi ihanalta! Siellä on nyt kauneushoitolakin

  http://kauneushoitolacare.ee

  Reply

Leave a Reply