Italia Milano

Parasta Italiassa on tietenkin pulut

Mulla on tapana jokaisessa maassa löytää se paikallinen katurotta ja saada siitä tavallista enemmän iloa irti. Intiassa mua pidettiin hulluna kun kaikki päivät kuvailin lehmiä ja pidin jopa tietokoneeni taustakuvana erästä lehmää. Milanossa ei ole mitään hauskempaa siispä kuin leikkiä epäonnistunutta linnunpelätintä Duomon edessä.

Siinä kohtaa kun pulut alkoivat syömään jyviä mun päästä, tuli mieleen se, että eläimet eivät välttämättä ole kovin puhtaita. Onneksi hotellilla on kuitenkin hyvä suihku. En ole ennen pitänyt puluja sylissä, mutta kaikkea pitää kokeilla. Olo oli lähes Disney-hahmomainen, jos muistutti itseään siitä että nämä linnuthan ovat viehättäviä kyyhkysiä.

Näitä lentäviä rottia löytyy täältä paljon, eikä ne pelkää mitään. Olen lämmöllä miettinyt lintukammoisia ystäviäni täällä joka kerta kun pulu pomppaa kengälle ruoan toivossa tai lentää ohi ottaen vauhta olkapäästä.

Tuo viimeinen pulu oli ehkä Italian hauskin. Se nukkui rauhallisesti kun lähestyin sitä kameralla ja räpsästyäni ensimmäisen kuvan, pulu ryhdistäytyi ja striked a pose. Oli kuin se olisi todennut, että “bitch, I’m fabulous.”  Milanossa pulutkin ovat huippumalleja.

Eipä mulla tänään tämän tärkeämpää 😀 Eilen oltiin Venetsiassa ja voin todeta vain, että se on kaunein kaupunki missä olen koskaan käynyt. Tästä lisää Suomen puolella, sillä nyt lähden viettämään iltaa Navigliin ja sitten aamulla Lufthansan kyydittämän Frankin kautta kotiin. Stay tuned.

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  kaukokaipuu
  lokakuu 23, 2012 at 9:04 pm

  Hahah, hullu pulunainen : D Mulla on kans puluista kokemuksia, mutta Krakovasta. Sulla on ihana fiilis näissä kuvissa taas kerran 😀

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 23, 2012 at 9:17 pm

   Puluista välittyy automaattisesti se ihana fiilis, what can i do -says the mad pigeon lady.

  Leave a Reply