Uncategorized @fi

Täydellinen Päivä Sydneyssä

Innostuin pohtimaan noita suosikkikohteitani vähän tarkemmin ja päätin kirjoittaa niistä vielä vähän lisää. Jos siis minulla olisi nyt kokonainen päivä, jonka saisin viettää Sydneyssä niin miten sen viettäisin ja mitä kaikkea tekisin:

 • Aloittaisin päiväni aamiaisella Oopperatalolta, josta saa 10 tai 11 asti maukkaita aamiaiscomboja niin pohjoismaiseen, brittiläiseen kuin aasialaiseenkin makuun. Yöpymispaikastani riippuen joko kävelisin tai ottaisin junan Circular Quaylle.

 • Aamiaisen jälkeen ottaisin ihan siitä oopperatalon huudeilta lautan Manlyyn. Lauttamatka on sellainen puolisen tuntia ja Manly on todella suloinen surffikylä. Lautalta kun kävelee suoraa tietä kauppojen läpi eteenpäin niin päätyy väistämättäänkin rannalle. Stoppaisin ihanissa pikkukaupoissa ja päivän ottaisin aurinko ja pelleilisin aalloissa. Lounaaksi ehdottomasti Sydneyn parasta Fish&Chipsiä, jota saa rantakadun ekasta kiskasta rantaan päin. Noms.

 • Manlystä pitää lähteä siinä juuri auringonlaskun alkaessa, koska lauttamatka takaisin on silloin satumaisen kaunis ja saa räpsittyä mahtavia kuvia oopperatalosta ja Harbour bridgestä. 
 • Jos olisin shoppailufiiliksellä niin kulkisin vielä hetken George Streetiä ympäriinsä ja poikkeisin ainakin Supressa, joka on tämä paikallinen Gina Tricot
 • Illalla suuntaisin kaveriporukalla ulos Darling Harbouriin drinkeille ja siitä Oxford streetille maailman hauskimpaan homobaariin Stonewalliin, jossa esim. vittuiltiin kerran Perez Hiltonille. Hups.

Muuta näkemisen ja tekemisen arvoista Sydneyssä:

+ Pancakes rafla The Rocksilla (eli aivan siinä Circular Quayn juurella)

+ Rocksilla on myös tosi jeessit markkinat viikonloppuisin

+ Bussi Bondi Beachille

+ Lautta Taronga zoohon

+ Kings Crossin yöelämä 

+ Jos ei ole rahasta kiinni niin kannattaa kiivetä Harbour Bridgeen

+ Picnic Botanic Garndensilla

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  hannah
  tammikuu 29, 2012 at 11:54 pm

  En oikeastaan voi uskoa etten koskaan syönyt pancakes at The Rocks ja kävin vain kerran Manlyllä 🙂

 • Reply
  Veera Bianca
  tammikuu 30, 2012 at 10:39 am

  oh dear!! Seuraavaksi suoraan kentältä pancakesille!!!!!!! 🙂

 • Reply
  noona
  helmikuu 3, 2012 at 4:40 pm

  Havettaa itseakin tunnustaa, etta 3 kk Sydneyssa asumisen aikana ehdin Manlyyn vain kerran.. :O Kauneimpia hetkia oli ehdottomasti aamuiset bussimatkat Harbour Bridgen yli, juuri auringon noustessa. Siita alkoikin sit paivan henkinen alamaki, joka paattyi kellokortin ulosleimaukseen.. Taytyypa katsoa, koska taalta lannesta ehtii seuraavaksi itarannikolle taas kiiretta fiilistelemaan 🙂

 • Leave a Reply