Menu
Matkailuala

A Day To Remember; I’m Going to Study Tourism!

matkailualamatkailuala opiskelu porvooporvoo matkailuala opiskelumatkailu porvoo haaga-helia

Tänään sain tiedon, jota olen hampaat kalisten odotellut jo viikkoja. Pääsin siis opiskelemaan matkailualaa Haaga-Helian Porvoon ammattikorkeakouluun! Olenhan viettänyt viime vuodet punniten josko lähitsiin opiskelemaan musiikkia tai matkailualaa – ja nyt vihdoin olen täysin varma siitä, että matkailuala on minulle oikea valinta! Kun laitoin hakemuksen menemään kuukausia sitten, en edes tiennyt kuinka paljon jo haluan opiskelun pariin ja nyt viime viikot olen odotellut niin suurella innolla tätä. Istuttuani tämän koulun infotilaisuudessa, tajusin, ettei minulle ole mitään muuta niin oikeaa paikkaa kuin juuri tämä koulu. Edessä on siis muutto Porvooseen, pieneen söpöön hassuun kaupunkiin, joka on onneksi hyvien yhteyksien päässä Helsingistä. Opiskeluun kuuluu myös mahtavia työharjotteluja ulkomailla ja vaihto-oppilasvuosi on taas edessä. Infotilaisuudessa kuulin, että koulusta voi myös suorittaa yhden vuoden kokonaan Englannissa. Tällaiselle levottomalle sielulle sellainen sopii mainiosti.

Pian alkaakin kaikkien käytännön asioiden pohtiminen, mutta nyt haluan vielä hyppiä tasa jalkaa pitkin seiniä! Matkailuala, täältä tullaan! JIIIHAAA!!!!!!!!!

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

6 Comments

 • Lotta Watia
  marraskuu 26, 2010 at 10:23 am

  Jee, onnea opiskelupaikasta! :-))

  Reply
 • Veera Bianca
  marraskuu 26, 2010 at 10:46 am

  Kiitos kiitos kiitos 🙂 Oon super mega happy 🙂

  Reply
 • rva ruusunen
  marraskuu 26, 2010 at 2:29 pm

  Aivan mahtavaa, hurjasti onnea! !

  Reply
 • Veera Bianca
  marraskuu 26, 2010 at 4:53 pm

  Kiitos kiitos kiitos, olen niin onnellinen!!! 🙂

  Reply
 • satuvw
  marraskuu 26, 2010 at 10:55 pm

  Hieno homma, onnittelut! Täältä Rantapallon kauttahan löytää vaikka mitä mielenkiintoisia blogeja 🙂

  Reply
  • Veera Bianca
   marraskuu 27, 2010 at 2:23 pm

   Kiitos satuvw, joo tää rantapallohan on loistopaikka 😀 Ite vasta vauhtiin pääsemässä 😀 Nyt etenkin kun tuli opiskelupaikka alalta niin sittenpähä tässä vauhtii vasta päästää 😀

   Reply

Leave a Reply