Menu
Singapore

Majoitusvinkki Singaporeen: Oasia Hotel Novena

*Yhteistyössä Far East Hospitality

oasia novena

Kääk, mulla on vieläkin käsittämätön määrä postauksia kirjoittamatta Singaporesta & Bangkokista ja reissusta alkaa olla jo useita kuukausia. Elämä on ollut vähintäänkin kiireistä. Aloitetaan kuitenkin Oasia Hotel Novenasta, joka on ihana neljän tähden hotelli Novenan kaupunginosassa. Oasia Hotel Novena, Singapore ei ole niin lähellä keskustaa, mutta sieltä pääsee silti helposti metrolla kaikkialle Singaporeen. 

oasia novena singaporeoasia novena hotel singaporeoasia novena singapore roomoasia novena roomsoasia novena room viewoasia novena bathroomoasia novena singapore bed
cathay first class delsey luggage

Majoituin hotellin Club Room -huoneessa. Huone oli ihana, vaikka ei designiltaan mikään ihmeellinen. Huoneessa oli kuitenkin kaikki tarvittava ja se oli myös erityisen tilava. Parasta huoneessa oli myös isot ikkunat ja ilmaiset Vitamin Watersit jääkaapissa (free stuff!!). 

Oasia Novinan Club Roomin etuna on myös oikeus käyttää The Living Room -loungea 22. kerroksessa. The Living Roomista löytyi iltaisin herkullista finger foodia ja cocktaileja. Loungessa sai myös nauttia rauhallisemman aamiaisen, vaikka privaatissa ulkouima-altaassa. Aamiaisesta muuten puheen ollen, hotellilta sai kananmunia kokattuna 11 eri tapaan! En ehtinyt testata kuin uppomunat, sillä edellisen illan Travel Massive oli ollut sen verran tapahtumarikas niin unohdin koko asian. Hupsista.

lonely planet singaporeoasia novena singapore poolsingapore lonely planetoasia novena pool

Kävin testaamassa myös hotellin kaikille vieraille tarkoitetun altaan ja se oli aivan yhtä hyvä mitä loungen altaat. On ihanaa aloittaa kiireinen kokouspäivä aamu-uinnilla Aasian auringossa. Tällä Aasian reissulla innostuin myös joogaamaan altaalla joka aamu, kiitos siitä Innalle

oasia novena loungeoasia novena breakfastoasia novena cappuccinooasia novena breakfast singapore

Palataan kuitenkin tuohon aamiaiseen. Kukapa ei rakastaisi hotelliaamiaisia. Joskus hotellien loungeissa aamiaisen valikoima on niin pieni, että syön mielummin siellä kaikkien muiden seassa, mutta Oasia Hotel Novena, Singapore yllätti positiivisesti. Oasia Novenan loungeaamiainen The Living Roomissa oli laadukas ja täynnä vaihtoehtoja. Vaikka 11 kananmunaa jäi välistä, sain nauttia uppomunan lisäksi french toastia ja hotellin omaa kahvia!

cappuccino at oasia novenaoasia novena singapore pool side breakfast

Suosittelen harkitsemaan Oasia Hotel Novenaa Singaporen matkalle jos hinta-laatusuhde on tärkeä kriteeri. Vaikka hotelli ei ole kävelymatkan päässä nähtävyyksistä, pääsee metroillen kaikkialle melko nopeasti!

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

2 Comments

 • Tereza
  maaliskuu 10, 2016 at 9:41 pm

  OMG! This makes me want to go back to Singapore and the entire SE Asia! :(( Looks fabulous!

  Reply
  • Veera Bianca
   maaliskuu 20, 2016 at 9:56 pm

   I know right! I miss it all so much too!

   Reply

Leave a Reply