Bloggaaminen

Diginomadielämän ensiaskeleita

Hassua on oikeastaan se, että kun huhtikuussa heittäydyin täysipäiväisesti blogimaailmaan – on aikaa bloggaamiseen ollut ihan liian vähän. Elämä on tällä viikolla muuttunut taas oikeastaan kokonaan. Viime viikolla lähdin Töölön asunnostani kohti uusia seikkailuja ja nyt en virallisesti asu yhtään missään. Omavalintainen kodittomuus starttasi viime viikonloppuna Tukholman Blog House Stockholmin merkeissä, josta kerron lisää vähän myöhemmin.

Tänä yönä kutsun Helsingin Klaus K:ta kotiosoitteeksi, edelliset kaksi asustin Omenahotellissa.

IMG_3998.jpg

Pienen pohdinnan jälkeen päätin tosiaan irtisanoa kämppäni ja lähteä seikkailulle. Olen jo vuosia haaveillut työstä, jota voisin tehdä missä tahansa päin maailmaa ja ainakin juuri nyt minulla sattuu sellainen olemaan. Olen oppinut elämään hetkessä, enkä enää stressaa siitä mitä seuraavaksi. Juuri näin on nyt hyvä.

Tulen matkustamaan ainakin vuoden loppuun saakka, mutta tammikuussa arvioin tilanteen taas uudelleen ja pohdin tulenko takaisin Helsinkiin vai jatkanko matkaa.

Tämän viikon sunnuntaina nokka osoittaa taas kohti Aasiaa. Lähden muutaman matkabloggaajakollegan kanssa Vietnamiin ITE HCMC -matkailukonferenssiin Ho Chi Minh Cityyn. Kiireisen konferenssiviikon jälkeen suuntaan vielä muutamaksi päiväksi Phan Thietiin, jossa pääsen hetkeksi nauttimaan kauniista palmurannoista.

IMG_4910.jpg

Vietnamista tulen pariksi viikoksi työasioilla Suomeen, jonka jälkeen lähden kymmeneksi päiväksi Maltalle. Maltalta matkaan Italiaan ja lokakuun puolivälin jälkeen loppuvuodeksi Chiang Maihin. Chiang Main jälkeen tulen ainakin Nordic Bloggers’ Experiencin ajaksi takaisin – sen jälkeen mikään ei ole vielä varmaa. Ehkä jään Helsinkiin. Ehkä en.

Nyt kun matka vihdoin todella alkaa ja suurempi osa kaikista mahdollisista hoidettavista asioista alkaa olla hanskassa, yritän päivittää blogiakin hieman ahkerammin tuolta tien päältä.

Tässä kuitenkin vaan tällainen nopea tilannepäivitys, sillä nyt on pakko laittaa pää tyynyyn! 

You Might Also Like...

17 Comments

 • Reply
  Ansku
  syyskuu 3, 2016 at 12:33 am

  Kuulostaa erittäin hyvältä. Nauti minunkin puolestani maailmasta. Toivon, että pääsisin itsekin taas pian liikkeelle. Matkakuume alkaa olla polttava!

  • Reply
   Veera Bianca
   syyskuu 4, 2016 at 11:36 am

   Kiitos 🙂 Nautin varmasti <3 Toivottavasti pääset pian reissuun!

 • Reply
  Jerry / Pako Arjesta
  syyskuu 3, 2016 at 10:15 am

  Aika tylsää… Kävisit nyt edes vähän useammassa paikassa tuolla aikavälillä xD. Kuulostaa oikeasti tooodella hyvältä, mutta kyllähän tuossa varmaan menee vähän pää pyörälle, kun vaihtaa paikkaa noin tiuhaan tahtiin :). Toisaalta tuollaiselle ammattilaiselle se ei ole varmastikaan ongelma. Kiitos eilisestä ja nähdään taas toivottavasti mahdollisimman pian!

  • Reply
   Veera Bianca
   syyskuu 20, 2016 at 8:17 pm

   Hahahaha! Pitänee lisätä pari kohdetta etten ihan pettymystä nyt tuota 😀 Tällä hetkellä on pää kieltämättä vähän pyörällä vähän kaikesta haha! Ihana sitten neljän viikon päästä hengähtää Chiang Maissa! 😀 Nähdään taas!

 • Reply
  Ulla
  syyskuu 3, 2016 at 10:31 am

  Mää seuraan sun joka askelta suurella mielenkiinnolla ihanainen! Jännää!! 😍

 • Reply
  Marimente
  syyskuu 3, 2016 at 11:28 am

  Hyvä Veera, kuulostaa ihan mahtavalta loppuvuodelta! 🙂 NAUTI! <3

 • Reply
  Tiia(ntai)
  syyskuu 3, 2016 at 12:29 pm

  Onnea ja menestystä matkaan! Kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta elämäntyyliltä.

  Ai niin, jutuistasi ja kuvistasi inspiroituneena olen vihdoin saanut aikaiseksi käydä Roasbergilla, vieläpä kahdesti viikon sisällä. 🙂 Hyvä lukupaikka!

  • Reply
   Veera Bianca
   syyskuu 4, 2016 at 11:37 am

   Kiitos paljon! Ja niinpä, eihän sitä vielä tarvitse tietää haluanko elää diginomadina – ainakin nyt haluan, mutta se mitä seuraavaksi – nobody knows 🙂

   Ja kiva että oot tykännyt Roasbergista, suosittelen tilaamaan jäälaten mantelimaidolla ja kookossiirapilla 😉

 • Reply
  Heidi / Fiiliksiä & hetkiä
  syyskuu 3, 2016 at 1:24 pm

  Oi Chiang Mai! Olin siellä seitsemän vuotta sitten pari viikkoa ja muistan miettineeni, kuinka mukava olisi siirtää “konttori” sinne joksikin aikaa. Kiva kuulla sun tunnelmia ja kokemuksia kaupungista, jonne kyllä täytyy päästä takaisin vielä joskus 🙂

  • Reply
   Veera Bianca
   syyskuu 4, 2016 at 11:38 am

   Oi ihanaa! Itse en ole vielä koskaan käynyt Chiang Maissa, joten odotan matkaa suurella innolla!

 • Reply
  Anna / 270 Degrees
  syyskuu 12, 2016 at 9:10 am

  Oi, Chiang Mai on mahtava paikka diginomadille! Mä olen täällä juuri parhaillaan neljättä kertaa elämässäni ja on kyllä ollut ihan parasta taas kerran <3

  • Reply
   Veera Bianca
   syyskuu 20, 2016 at 8:17 pm

   Hyvä kuulla! Itsehän en ole vielä kaupungissa edes käynyt, haaveillut vaan todella intensiivisesti haha 😀

 • Reply
  Johanna
  syyskuu 15, 2016 at 10:51 am

  Unelmien loppuvuosi ja mitä kaikkea uutta se tuleekaan tuomaan ensi vuodelle 🙂

  • Reply
   Veera Bianca
   syyskuu 20, 2016 at 8:17 pm

   Ihan jännittävää kieltämättä 🙂 <3

 • Reply
  Jaoin tofuni apinoiden kanssa - VEERA BIANCA
  syyskuu 16, 2016 at 7:39 pm

  […] Tulin pariksi viikoksi Suomeen kolmisen päivää sitten ja jokainen osa minussa tuntuu kaipaavan takaisin Vietnamiin, tai ainakin Aasiaan. Onneksi enää muutama viikko ja pääsen toteuttamaan diginomadihaaveitani Chiang Maihin. […]

 • Leave a Reply