Menu
Hongkong / Kiina

Hongkongin Disneyland on maailman paras paikka!

Eilinen päivä oli ehkä maailman paras, koska mentiin pienellä porukalla Disneylandiin! Maailmassa ei ihan oikeasti ole parempaa paikkaa, Disneyland is my happy place. Meidän kämppä on parin metron päässä Disneylandistä, jonne meneekin ihan oma maailman söpöin metro!

IMG_3245

IMG_3248

IMG_3233

Sisäänpääsy mestoille oli alle 40 euroa ja sillä pääsi hurjastelemaan myös vuoristoratoihin! Mä haluaisin asua vuoristoradassa, loppuillasta mentiin Space Mountainiin muutaman kerran putkeen, koska jonot oli pienentyneet! Mä haluan takaisin vuoristorataan. Tsekattiin myös Disney-paraati ja tunsin itseni taas pieneksi lapseksi. Happy place. Tosin kaipasin tietysti hieman äitiä ja mummia, koska muistan vieläkin hyvin kaukaisen Pariisin matkamme. Good times.

IMG_3352

IMG_3251

IMG_3312

IMG_3318

IMG_3319
Me suunnattiin Disneyyn vasta paljon puolen päivän jälkeen ja seuraavaksi lähden paikalle kyllä jo ennen 12, jotta ehdin kierrellä vieläkin enemmän. Paikalla on kuitenkin oltava kahdeksaan asti, koska silloin on ilotulitusten aika ja let me tell you, sitä et halua tuolla missata!

Minä lähden nyt vaihtareiden kanssa ulos Wan Chaihin, koska tälläviikolla ei ole vielä alkanut kursseja! Party rock and good night! 

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

8 Comments

 • Jenna
  tammikuu 23, 2013 at 4:08 pm

  Ihania juttuja taas, mutta pikkukyssäri olisi sulle eli mikäs on ton sun HAAGA-HELIA koulutuksen virallinen nimi? 🙂

  Reply
  • Veera Bianca
   tammikuu 24, 2013 at 12:42 pm

   Tästä löytyy: http://www.haaga-helia.fi/fi/koulutus-ja-hakeminen/tutkintokoulutus/matkailu/matkailun-koulutusohjelma-porvoo-nuoret, eli matkailun koulutusohjelma ja restonomi musta tulee 🙂

   Reply
   • Jenna
    tammikuu 24, 2013 at 2:25 pm

    Kiitoksia! Kun mietin vaan, kun kattelin noita esitteitä niin siinä oli muutamaa eri sorttista restonomin tutkintoa esim. liikkeenjohto jne. niin tuo sun on vissiin se ns. yleinen(kö)? 🙂 Pähkäilen tuleivaisuuttani tän amismatkailun jälkeen…:D

    Reply
    • Veera Bianca
     tammikuu 24, 2013 at 3:54 pm

     Matkailun liikkeenjohtoa voi opiskella Haagan toimipisteessä, mutta mä en voi kuin lämpimästi suositella tätä meidän koulutusohjelmaa Porvoossa ja Porvoossa opiskelijaelämässä on niin oma tunnelmansa! 🙂 Kaikki on muualta joten kavereita saa helpommin kuin missään ja Helsinki on silti tosi lähellä 🙂 Kysele ihmeessä jos on jotain mikä askarruttaa enemmän 🙂

     Reply
    • Veera Bianca
     tammikuu 25, 2013 at 5:08 pm

     No tä on yleinen tavallaan jos haluaa matkailua, osa restonomi koulutuksista keskittyy enemmän ravintolaan, osa hotelliin, mutta meillä voi porvoossa myös ottaa paljon johdon kursseja, joten omasta mielestä its the best choice 😉 jos osaa yhtään kieliä, kannattaa harkita enkun kielistä tai ruotsin kielistä linjaa -kansainvälisempi kokemus ja helpompi päästä noin prosentuaalisesti

     Reply
 • Lisa
  tammikuu 23, 2013 at 6:27 pm

  Aika mairee hymy tolla zumbawabba-apinalla 😀 haha ihanaa et olit disneylandissa!! Mäki haluan! 😀 ja hyvännäköset Mikki pannarit!

  Reply
  • Veera Bianca
   tammikuu 24, 2013 at 12:42 pm

   zumbawabba hihiii <3 oli parasta, suakin kaipasin sinne höpsö <3

   Reply
 • Neea
  marraskuu 14, 2016 at 5:52 pm

  Hei, voinet varmaankin suositella tätä otsikon mukaisesti, onko jotain vinkkejä antaa tonne? Ja kiitos näistä muistakin vinkeistä Hong Kongiin 🙂 Tuli mukavasti tarpeeseen.

  Reply

Leave a Reply