Suomi Turku

TURUN PARAS BRUNSSI

nicks' food design
IMG_2755.jpg
IMG_2756.jpg
IMG_2775.jpg

Lauantai kului Turussa juhlien rakkaan ystäväni Annin synttäreitä. Päivä starttattiin brunssilla tyttöjen kanssa Nicks’ Food Designissa. Ihmettelin aluksi brunssipaikan sijaintia, mutta lopulta yllätyin vähintäänkin positiivisesti – ja väittäisin juuri löytäneeni Turun herkullisimman ja trendikkäimmän brunssipaikan! Nick’s Food Design sijaitsee jokirannan varrella, vähän kauempana ydinkeskustasta. Jos saavut muuten kaupunkiin Onnibussilla viikonloppuna, kannattaa hypätä kyydistä Caribialla ja startata päivä brunssilla lyhyen kävelymatkan päässä bussipysäkiltä!

brunch nick's food design
brunch turku
IMG_2757.jpg

Nick’s Food Design on tarjoillut jo pidemmän aikaa cateringia, juhlapalveluja ja lounasta, mutta trendikäs brunssi taisi tehdä raflasta Turun hoteimman mestan! Tosin, yksin trendikäs brunssi ei tainnut tehdä Nick’s Food Designista näin suosittua, vaan osasyynä on viime jouluna omistajien järjestämä ilmainen joulupäivän illallinen vähävaraisille perheille, joka sai suurta huomiota sosiaalisessa mediassa. 

Brunssi koostui herkullisesta salaattibaarista, lämpimistä ruoista (jotka itseasiassa itse skippasin), herkullisesta jälkiruokabuffasta ja MEHUBAARISTA(!!!). Erikoisruokavaliot on huomioitu erinomaisesti! Brunssia tarjoillaan viikonloppuisin ja pöytävaraus kannattaa tehdä!

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply