New York Yhdysvallat

New York State of Mind

Ai moi. Been too long, oh my. Vuosi 2017 on ollut ennenkaikkea vauhdikas ja viime aikoina kaikkien reissujen ja töiden vuoksi en ole edes ehtinyt päivittää blogia hävyttömän pitkään aikaan. Hupsis hei.

Elämä yrittäjänä on ollut yhtä tuottoisaa kuin viime vuonnakin ja reissuja on ollut keväällä niin paljon, että ihan kaikille en pysty enää edes osallistumaan – positiivinen ongelma sinänsä.

P3199376.jpg

Viime viikko kului kuitenkin kotona sairastellen, sillä onnistuin napaamaan flunssan toissaviikkoisella matkallani New Yorkissa.

New Yorkista puheen ollen, tulipa valloitettua pitkästä aikaa uusi manner. Blogin ja töiden puolesta olen aina päätynyt reissuillani Aasiaan ja Australiaan, joten koko Amerikka on jäänyt lähes vahingossa vierailematta. Onneksi sain jonkin aikaa sitten kutsun lähteä pressimatkalle New Yorkiin! Matkalta on luvassa useampi blogipostaus, mutta ensin pitää saada muutamat työkiireet haltuun seuraavan viikon sisään. Halusin kuitenkin päivittää blogiin hieman kuulumisia tässä välissä!

Päivän kuulumiskuvat nappasi bloggaava lentoemäntäystäväni Karoliina, jonka kanssa piti sopia treffit aamiaisbageleiden kanssa Brooklyn Bridgellä, koska ei olla ehditty koko vuonna treffaamaan täällä kotona Suomessa! Ehdottomasti vuoden parhaat aamiaistreffit!

P3199383.jpg

P3199369.jpg

P3199373.jpg

New York oli juuri sitä mitä odotinkin. Oli oikeastaan hassua vierailla uudessa kohteessa, joka ei sinällään yllättänyt millään tavalla. New York oli kaikkea mitä odotin – hyvällä tavalla. Vietin muutaman päivän seikkailen Manhattanilla, Queensissa ja Brooklynissä, enkä malta enää odottaa että pääsen takaisin New Yorkiin ystävieni kanssa elokuussa ihan rehelliselle lomalle!

Tältä matkalta jäi käteen paljon hyviä kahvilavinkkejä Manhattanille ja Brooklyniin, niistä siis lisää myöhemmin! Tällä viikolla blogin pitää hengähtää, sillä viikko on täynnä asiakastapaamisia, kaksi isoa presentaatiota eri hotelleille ja pari lehdistötiedotetta kirjoitettavana.

Lauantaina olisi vielä lähtö Milanoon matkamessuille! 

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Ella - Matkalla kaiken aikaa
  maaliskuu 28, 2017 at 2:11 am

  Ihana toi vika kuva, jossa nojaat taaksepäin 🙂 Niin iloinen tunnelma!

 • Reply
  Susanna
  maaliskuu 31, 2017 at 2:53 pm

  New York on aika monipuolinen kohde, sama juttu täällä että Amerikka on ainakin toistaiseksi jäänyt välistä siksi kun on niin paljon muitakin kohteita joita kiertää. Mutta New York, Kalifornia ja Florida kiinnostaisi kyllä. New Yorkiin pääsisi myös edes takasin risteilyn muodossa Englannista, joskus mietin sitäkin vaihtoehtoa niin ja Kanadaankin pääsisi sillä tavoin.
  Hyvää Milanon reissua!

 • Reply
  Maura
  huhtikuu 2, 2017 at 2:54 pm

  Moi!
  Eksyin sattumalta blogiisi ja oli ihan pakko tulla kommentoimaan, että aloin fanittaa heti ensi vilkaisulta 🙂 Sulla on mielettömän inspiroiva tyyli ja myös instagramin kuvat on upeita! wau!

 • Reply
  Kristiina- Girl and backpack
  toukokuu 25, 2017 at 5:30 pm

  Oon käynyt vain kerran New Yorkissa ja paikka oli ihan sellainen kuin kuvittelinkin. Nämä kuvat sai mut haaveilemaan uudesta reissusta Isoon omenaan 🙂

 • Reply
  Blogihaaste: 10 reissukuvaa + tarinat niiden takaa - VEERA BIANCA
  toukokuu 29, 2017 at 10:12 pm

  […] New Yorkin hotellissa oli hyvin pieni ikkuna, mutta päätin ottaa riskin ja änkeä tassuni ulos ikkunasta kamera kädessä ja katsoa mitä tapahtuu – melko eeppinen kaupunkinäkymähän se sieltä kurkisti sivusta auringon noustessa. […]

 • Leave a Reply