Singapore

NEW MAJESTIC HOTEL, SINGAPORE

Majoituin viime syksynä Singaporessa New Majestic Hotellissa, jonka väittäisin olevan yksi kaupungin trendikkäimmistä ja erikoisimmista designhotelleista. Hotelli on osa Unlisted Collectionia, johon kuuluu Singaporessa myös Wanderlust ja Hotel 1929. Hotellin kaikki huoneet ovat todella erilaisia, joten kannattaa tutustua huonevalikoimaan tarkasti jo varausvaiheessa. Itse yövyin Premier Garden -tason huoneessa. Huoneet ovat singaporelaisten taitelijoiden suunnittelemia, ja tyyliltään myös saman luokan huoneet ovat täysin erilaisia keskenään. Huoneeseen kuuluu pieni yksityinen piha kylpyammeen kanssa.

new majestic hotel lobbyPA210698.jpg

Hotellin palvelut

Heti astuessani hotellin aulaan, tiesin löytäneeni uuden suosikkihotellin. Näin tyylikästä ja uniikkia hotellia saa todella hakea. Hotellin asiakaspalvelijat olivat singaporelaiseen tapaansa todella ystävällisiä, eikä haitannut että jouduin muutaman tunnin huoneeni valmistumista odottamaan.

Hotellin sisäpihalla sijaitseva uima-allas on melko pieni, mutta sitäkin hurmaavampi. Uima-allas on syvyydeltään vain 1,5m, mutta sopi se täydellisesti pieneen aamu-uintiin.

New Majestic Hotellista löytyy myös kuntosali, jota en laiskuuspäissäni päässyt testaamaan.

PA200557.jpgnew majestic hotel uima-allasPA210692.jpg

New Majestic Hotellin sijainti

New Majestic Hotel sijaitsee matalassa vanhassa kerrostalossa Chinatownin kulmilla, lyhen kävelymatkan päässä lähimmältä metroasemalta. Läheltä löytyy myös paljon herkullisia ravintoloita ja hipsterimäisen päräyttäviä kahviloita! Jos sattuisin asumaan Singaporessa, asuisin mielelläni vaikka juuri tällä alueella.

PA200594.jpg

Premier Garden -huone

Kuten ylempänä mainitsin, majoituin Premier Garden -tason huoneessa. Jokainen huone hotellissa on täysin eri tyylillä sisustettu, joten kannattaa varausvaiheessa esittää toiveita! Premier Garden -huone oli melko pieni, mutta sopiva yhdelle ihmiselle. Huoneessa oli lisäksi pieni oma kuisti, josta löytyi ihana punainen kylpyamme.

Kuten monissa muissakin tasokkaammissa hotelleissa Aasiassa, oli huoneessa internetillä varustettu matkapuhelin, jota sai käyttää majoituksen ajan matkassa mukana.

new majestic singapore roomnew majestic hotel singapore bathroomPA200574.jpgPA200568.jpgpremier garden huone

Muut huoneet

Voi kunpa olisin ehtinyt testata jokaisen New Majestic -hotellin huoneen! Huoneet on jaettu luokkiin Premier Pool, Junior Lifestyle, Premier Garden, Aqua, Lifestyle ja Attic Suites – joista myös jokainen on toinen toistaan uniikimpi. Koska en näitä päässyt testaamaan, annetaan allaolevien kuvien puhua puolestaan.

Kuvat muista huoneista: New Majestic Hotel

junior-lifestyle-3aqua-4lifestyle-6lifestyle-7attic-suites-2attic-suites-1

Aamiainen

Aamiainen oli valitettavasti pettymys. Huone, jossa aamiainen tarjoiltiin oli jotenkin ihan eriluokkaa mitä muu rakennus ja tarjolla oli tavallista vähemmän ruokaa. Vähemmän voi toki joskus olla enemmän, mutta kuivat paahtoleivät hilloineen eivät lämmittäneet muun positiivisuuden pauloissa. Vähän toki piristi, että sain tilata kananmunat haluamallani tavalla kokattuna kylkeen. Muutoin jäi kyllä paljonkin toivomisen varaan!

new majestic hotel singapore

But all in all, on New Majestic Hotel yksi Singaporen persoonallisimmista – ja juurikin hyvällä tavalla!

Varaa majoitus tästä.

You Might Also Like...

2 Comments

  • Reply
    Erja/ Andalusian auringossa- ruokamatkablogi
    heinäkuu 9, 2016 at 9:07 pm

    sweet cheeks <3 Jesus mikä mesta!

  • Leave a Reply