Uncategorized @fi

Never Give Up

Mulla on maailman ihanin jooga-opettaja. Hieman jännitti jalkavammaisena lähteä kokeilemaan siipiäni joogatunnille, koska tiedän että olen vielä aika pitkälti parantelemassa itseäni onnettomuudestani. Tämä pieni nainen on kuitenkin niin äärettömän auttavainen ja saa mun jalan kääntymään melkein mihin suuntaan tahansa. Aina tunnin jälkeen tämä herttainen nainen heittää mulle, että “Veera, never give up, ever.” Joka tunnin jälkeen olen siis saapunut ihan voittajana kotiin. En varmasti luovutakaan. Aion palata Suomeen kahdella toimivalla jalalla. Watch me.

Saatoin noin muutenkin ihan kirjaimellisesti rakastua joogaan, tätä tulen varmasti jatkamaan aina ja ikuisesti. Yllättävän rankkaa liikuntaa, mutta samalla niin rauhottavaa täällä miljoonakaupungin kiireen keskellä. Perfect.

eatclean

Toinen asia mistä ei luovuta, on puhtaampi ja terveellisempi ruokavalio. Hongkongissa tulee helposti syötyä ulkona, koska se on niin halpaa ja näppärää. Kuukauden jälkeen öljy kuitenkin valui jo korvista ulos ja iski valtava ikävä salaatteihin. Nyt elämä onkin pelkkää kasviksissa kylpemistä ja hedelmämarkettien tyhjentämistä. Vaikka Hongkong on huomattavasti Suomea halvempi maa monessakin mielessä, hedelmistä täällä saa valitettavasti useimmiten maksaa turhankin paljon. Viikonloppuna ajattelin vallottaa jonkun paikallisemman marketin, jospa sieltä saisi hamstrattua viikoksi itselleen valtavan säkin hedelmiä. Olenkin tämän viikon elänyt lähes pelkästään tuoreilla hedelmillä ja mehuilla, simply koska nam.

Hiljattain päivitetty4

Hiljattain päivitetty3

Terveyspäissäni olenkin Instragramissa tutkinut “eat clean” -käsitettä ja löytänyt itselleni ihan uuden maailman. Kyse on siis lähinnä se, että minimoidaan kaiken prosessoidun ruoan mättäminen ja syödään yksinkertaisesti puhtaampaa ravintoa. Kaikki valokuvat ja ohjeet Instagramissa on saanut mut kokeilemaan kaikkia jänniä kokkauksia ja komboja. Karkki ja muu mässääminen korvataan nyt kreikkalaisella jugurtilla, hunajalla ja mustikoilla. Ei ole parempaa.

Hiljattain päivitetty5

Nyt pitäisi kuitenkin opiskella Midterm-kokeisiin, joita on luvassa ensi viikolla. Hilarious. Aamulla lähden valoittamaan beachiä, koska täällä on joka päivä auringonpaistetta ja 25 astetta lämmintä. How about that! Avocado-smoothies and roasted pineapples, here i come♥

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Heidi
  maaliskuu 7, 2013 at 3:49 pm

  Moi, mikä sun jalassa on? terv. Toinen jalkavammainen, joka hakee vertaistukea 😉
  ps. ihana blogi!!

  • Reply
   Veera Bianca
   maaliskuu 7, 2013 at 4:39 pm

   Moikka, kiitos! Jalka kärsi alunperin ratsastusonnettomuudessa ja sen johdosta polvi päätti mennä vielä sijoiltaan tuossa kesällä, jonka jälkeen olin muutaman kuukauden täysin yksijalkainen. Nyt ei ole enää minkäänlaista lihasta oikeassa reidessä. Leikkausta ei tarvita, mutta pitkä ja kivinen tie kohti normaalia kuntoa 🙂 …Vertaistuki ja kohtalotoverit on aina kova sana, jotenka jos sellaista kaipaa niin i’m here! Tiedän sen epätoivon kun tuntuu, että eipä tämä tästä koskaan parane, vaikka kyllä paranee if you set your mind into it 🙂

  Leave a Reply