Menu
Bangkok / Thaimaa

Majoitus Bangkokissa: Mode Sathorn

Yksi Bangkokin parhaita puolia on edulliset luksushotellit. Viime syksyisellä Bankkarin reissulla testasin niistä muutaman, joista viimeisimpänä oli Mode Sathorn. Mode Sathorn on neljän tähden hotelli Sathornin kaupunginosassa, lähellä kaikkia palveluita ja julkista liikennettä. Hotelli on tyyliltään nuorekas ja moderni. Huoneet ovat erikoiset – hyvällä tavalla. Hotellissa on paljon potentiaalia, mutta valitettavaksi se on lähempää katsottua hieman outdated ja palvelu ei ole thaimaalaisella tasolla erityistä (toki ihan hyvää, sellaista tavallisen hyvää). Hotelli sopii kuitenkin hyvin nuoremmille pientä luksusta kaipaavalle reissaajalle jolle yksityiskohdilla ei ole niin väliä! Kaikesta muusta huolimatta, Mode Sathornin hotellihuone oli yksi funkeimmista missä olen yöpynyt!

mode sathorn bangkokmode sathorn hotel bangkokbangkok mode sathorn

Executive Mode -huone

Mode Sathornin huoneet jaottuu luokkiin Business Studio, Deluxe Mode Room, Executive Mode, One Bedroom Suite, Two Bedroom Suite ja Presidental Suite. Varaan yleensä hotelleissa Premium-luokan huoneita, koska niissä on yleensä tavalliseen huoneeseen verrattuna vain pieni hintaero ja laadussa voi oll merkittävä ero – näinpä päädyin Mode Sathornissa Executive Modeen ja olin valintaani varsin tyytyväinen.

Huone on ehdottomasti positiivisella tavalla erikoisin missä olen koskaan yöpynyt. Huone (tai pikemminkin huoneet) oli todella tilava, eteisestä löytyi wc, jonka jälkeen alkoi käytävä makuuhuoneeseen. Kylpyhuone kylpyammeella ja Bangkokin näköalalla oli erillisenä huoneena. Kuten kuvasta näkee, sänky oli keskellä huonetta ja oli siitäkin näkymät bangkokilaiseen betoniviidakkoon.

Muita huoneita en päässy näkemään tai testaamaan, mutta tätä voin lämpimästi suositella jos pieni yksityiskohtien päivittymisen puute ei haittaa.

trendy hotel sathorn bangkoksathorn hotel bangkokPA170304.jpgmode sathorn bathroom

Mode Sathornin palvelut

Hotellissa oli erittäin tyylikäs uima-allas auringonottoterasseineen ja kuntosaleineen. Johtuen tiukasta kokousaikataulusta, ehdin ainoastaan poiketa salilla ja altaalla. Allas on ulkona, mutta ei ihan katolla saakka.

Hotellin katolla on kuitenkin tyylikäs kattoterassi, josta oli illalla henkeäsalpaavat näkymät Bangkokin kattojen ylle. Nautin kattoterassilla sushia ja cocktaileja kiireisen päivän jälkeen. Muutoin ruokailin lähinnä huonepalvelun merkeissä, kuten allaolevasta Pad Thai -kuvasta näkee.

Executive -tason huoneeseen kuului myös loungen käyttö, joten pääsin iltapäivällä nauttimaan snacsksejä ja Gin&Tonicia.

Mode Sathornissa on myös kylpylä kaikkine mahdollisine hoitoineen.

mode sathorn room servicepad thai mode sathornmode sathorn rooms

Hotellin aamiainen

Hotellin aamiainen tarjoiltiin yllättävän hipsterihtävän tyylikkäässä ravintolassa. Aamiaisella oli hyvä valikoima nuudeleita, munakasta ja kasviksia, mutta ei ehkä sitä ihan perinteistä paahtoleipää ja pekonia – joten aamiainen oli juuri minun makuun!

Aamiaisella oli myös runsas mehuvalikoima, josta tämä bloggaaja antaa aina lisäpisteet. Nomsies.

breakfast at mode sathronmode sathorn breakfasthipster breakfast bangkok

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

No Comments

    Leave a Reply