Menu
Sveitsi

Matkapäiväkirja: Adventure, it’s been a while

*Matka yhteistyössä Geneva Tourism kanssa

Terveisiä Sveitsistä. Istun hotellin ranskalaisella parvekkeella punaviinilasi kädessä ja ihastelen horisontissa siintäviä vuoria ja niiden taakse laskevaa aurinkoa. Sveitsi tuntuu kerta toisensa jälkeen enemmän ja enemmän kodilta – tämä on maa, jossa voisin ihan oikeasti asua – ja voi miten monella tavalla tuo ajatus sydämeni särkeekään. Kodilta tuntuu myös ihan vain se, että olen maailmalla. Kerroin viimeisimmässä podcast-jaksossamme matkailupelosta, josta olen joutunut kärsimään sairastuttuani Balilla maaliskuussa.

Viikko on kulunut houstaten mikrovaikuttajille workshopia Genevessä yhdessä Geneva Tourism:in kanssa. Mukaan lähti neljä aivan ihanaa mimmiä, joiden kanssa perehdyimme muutaman päivän aikana upean kaupungin lisäksi valokuvaukseen, bloggaamiseesta tienaamiseen sekä oman brändin kehittämiseen. Reissu on ollut niin huippu, että näitä järjestämme varmasti tulevaisuudessa vielä lisää! Kerron tästäkin lisää blogipostauksessa myöhemmin.

Genevestä minun ja Saran matka jatkui tänne maailman ehkä kauneimpaan kaupunkiin Luzerniin. Olemme viettäneet koko päivän Pilatus -vuorella, jonka olen jo viime vuotisella vierailulla todennut yhdeksi suosikkipaikoikseni maailmassa. See how I am #inLOVEwithSWITZERLAND, haha?

Nyt kuitenkin kutsuu illallinen hyvässä seurassa, joten palaan tarkemmin kuulumisten kanssa myöhemmin! Uusin Jetlagissa podcast käsitteli matkustuspelon lisäksi muutenkin kuulumisia menneeltä hyvinkin erilaiselta kesältä. Jakson voit kuunnella täältä.

*Osa kuvista: Sara Tickle

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

8 Comments

 • Espanjaan
  syyskuu 24, 2019 at 10:22 am

  KIva seurata tätä nyt. Olemme itsekin Sveitsissä, tosin eri alueella, lähellä Saksan rajaa ja Bodenseetä. Mutta tuttuja ovat aikaisemmilta matkoilta myös Luzern ja Pilatus, ihania paikkoja! Eilen vierailimme sadepäivän ratoksi Arenenbergin Napoleon-museossa, hauska elämys sekin.

  Reply
  • Veera Bianca
   lokakuu 26, 2019 at 10:23 pm

   Sveitsissä riittää nähtävää! Toivottavasti nautitte teidän reissusta! 🙂

   Reply
 • Ne Tammelat
  syyskuu 30, 2019 at 12:02 pm

  Ihana kuulla, että olet päässyt jälleen toteuttamaan asioita, joista eniten nautit. Sveitsin maisemat ovat kyllä kerrassaan upeat ja tuo teidän workshop kuulosti tosi mielenkiintoiselta.

  Me vierailimme Sveitsissä Säntis-nimisellä vuorella ja sinne olisi kiva päästä uudelleen, kun pilvisen sään vuoksi paljon jäi näkemättä.

  Reply
  • Veera Bianca
   lokakuu 26, 2019 at 10:24 pm

   Ihanaa on ollut, kiitos <3 Toivottavasti päästään järjestämään tämänlaisia vielä paljon lisää!

   Säntis-vuoresta en olekaan edes kuullut, kuulostaapa mielenkiintoiselta!

   Reply
 • Cilla Maria
  lokakuu 4, 2019 at 5:09 pm

  Ei se ole mikään ihme, että ne Balin tapahtumat on jättäny jälkensä. Oli sitten kuinka kokenut matkailija tahansa, tulee monesti pysähdys vastaan siinä vaiheessa, kun terveys on oikeasti vaakalaudalla ja vielä noin pelottavalla tavalla. Menee varmaan aikansa ennen kun kehon ja mielen hälytystila laskee normaalille tasolle. Pääasia, että saisit paranneltua ittes nyt kokonaan kuntoon ja ne viimeisetkin oireet häipyis. Hyvää syksyä sinne!

  Reply
  • Veera Bianca
   lokakuu 26, 2019 at 10:24 pm

   No ne kyllä on, mutta one step at a time! 🙂 <3 Pian suuntaankin ensi kertaa Aasiaan Balin jälkeen ja se jos joku vähän jännittää! Hyvää syksyä sinne myös!

   Reply
 • Pirkko / Meriharakka
  lokakuu 5, 2019 at 8:45 am

  Sveitsistä, kuten monestakin Euroopan maasta, on moneksi. Voisin äskettäin Bernissä viettämäni päivän perusteella haastaa tuota väittämääsi Luzernista maailman kauneimpana kaupunkina – tosin omat muistoni Luzernista saattavat vaan olla jo vuosien haalistamia 🙂

  Reply
  • Veera Bianca
   lokakuu 26, 2019 at 10:25 pm

   Se on totta! 🙂 Itse en ole käynyt Bernissä vuosiin, joten pitänee ottaa haaste vastaan, tosin joulukuussa nokka on taas kohti Luzernia!

   Reply

Leave a Reply