Vaihto-opiskelemassa: Love What You Do

19 helmikuun, 2013

Kuppi vihreää jasminteetä, Airport & Aviation Security-kirja sekä jazzia radiossa. Tämä on mun onnellinen hetkeni. Se tunne kun tietää opiskelevansa juuri sitä mitä jostain syystä yli kaiken rakastaa. Sekin tunne kun tietää olevansa aika pätevä siinä mitä tekee. 

Tällaisia päiviä kutsutaan hyviksi päiviksi. Kaikesta huolimatta minä aivan kovasti rakastan opiskelua täällä. Tähtitarrat viittaamisesta ja jatkuva kantoonin huutaminen kesken luentojen ovat kuitenkin vain pieniä miinuksia. Rakastan mun kursseja ja meidän turismikoulua. Nautin oppimisesta ja tulevaisuuden työpaikkojen pohtimisesta. Saatan olla ihmisenä ehkä turhankin urakeskeinen välillä, mutta ihminen tekee työtä kovin suuren osan elämästään so you might as well have a passion for what you do.

Ps. Kuinka hyvä lounas on tuore kookos ♥

photo (2)

photo (1)

Postauksessani ei ole tänään päätä eikä häntää, koska mun fiiliksessäkään ei ole. Olen vain onnellinen. Olen myös pohtinut elämää Hongkongin jälkeen ja uskon että suunnitelmani tulevat muuttumaan. Odottelenkin täällä yhtä jännittävää meiliä kaukaa täältä ja kaukaa Suomesta, joka voisi muuttaa loppuvuoden kulun tai koko elämän. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin jos asiat menee niinkuin toivon 😉

Katseltiin tossa muuten Airport Management-kurssilla maanantaina kolme videota Helsinki-Vantaan lentokentältä. Nyt sitten jokainen pieni kiinalainen täällä tietää miten hieno kenttä meillä siellä kaukana pohjolassa on! Vähän kaipaan jo työn pariin kentälle, mutta tarkoitus on sinne kesäksi tulla pyörimään!

DSCN5593

Kehottaisinkin teitä kaikkia opiskelemaan juuri sitä mitä kaikista eniten haluatte, oli se sitten kuinka älytöntä tahansa. When there’s a will, there’s a way. Jos et tiedä mitä tämä on, take some time, travel, you will know. 

Kuvat iphonella; kaksi tältä päivää ja yksi Münchenin tai Frankin kentältä viime keväältä. Sorry for the fantastic quality.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Moikka! Ihania ja mielenkiintosia postauksia tullut, kun pitkästä aikaa ehdin lukemaan kaikki blogit läpi (Paitsi tuo ryöstöjuttu). Ja tosiaankin se postaus ”mikä Hongkongissa ärsyttää” on varmasti mielenkiintoinen. Olisi myös kiva kuulla kiinalaisista ihmisinä ja heidän tavoistaan jne.

En tiedä muistatko kun kerroin lähteväni Madridiin pian työharjoitteluun, mutta kohde vaihtuikin vähän viime tipassa Etelä-Portugaliin, ei kyllä haittaa, kumpikin minua miellyttäviä vaihtoehtoja 🙂 Kuukauden kun malttaisi vielä odottaa!

Moikka! 🙂 Yritän päiviteläl noita juttuja tän viikon aikana, koulu vaan vie ihan hirveesti aikaa kun oon ahminut turhan monta kurssia heh 😀

Muistan hyvinkin kun kerroit Madridista, mutta Etelä-Portugali kuulostaa aivan älyttömän hyvältä ! 🙂 Kuukausi on varsin lyhyt aika, jännittävää!! 🙂

ADD A COMMENT