Bloggaaminen

Loppuvuoden neljä seikkailua

Parin viikon Denguekuumeilun jälkeen olen vihdoin tolpillani ja tuntuu muutenkin, että hieman epäonninen kesäni alkaa vihdoin kääntää suuntaansa ja elämä tuntuu aika mahtavalta juuri nyt. Vuosi on tähänkin asti ollut täynnä unohtumattomia seikkailuja ympäri Eurooppaa, Australiaa, Aasiaa ja Yhdysvaltoja (olisko ensi vuonna Afrikan vuoro?).  Tätä hullua vuotta on vielä kaksi kuukautta jäljellä ja edessä on vielä ainakin nämä neljä seikkailua.

1. Tukholma

Olen tänä vuonna käynyt Tukholmassa ihan laittoman vähän. Tukholma on yksi ehdottomia suosikkikaupunkejani maailmassa ja viime vuonna ravasin siellä ihan lakkaamatta. Tänä vuonna käväisin Tukholmassa parin yön verran keväällä matkallani Sydneyyn ja myöhemmin kesällä bloggaajatapahtumassa ja Celine Dionin konsertissa.

Ensi viikon lopulle tuli juuri yllättävä pieni Tukholman työkeikka, josta kerron teille lisää vasta paikan päältä ensi viikon lauantaina.

P6173297.jpg

2. Florida

Tähän vuoteen näköjään mahtuukin vielä kolmas Jenkkireissu – kävin tänä vuonna Yhdysvalloissa ensimmäistä kertaa ja se taisi jäädä nyt vähän päälle. New Yorkin ja San Franciscon jälkeen on mielenkiintoista päästä tutustumaan Floridan Orlandoon ja Tampaan kolmen viikon päästä.

Floridaan matkustamme Islannin kautta, johon on ihana päästä taas hetkeksi nyt jo neljättä kertaa tänä vuonna – oopsie. Talvisessa Islannissa on jotain käsittämättömän taianomaista.

IMG_0174-2.jpg

IMG_0336-3.jpg

3. Dubai & Abu Dhabi

Lähi-idän kohteet ja erityisesti aavikko on jotenkin aina mielessä. En ole vielä koskaan käynyt Dubaissa tai Abu Dhabissa, joten it’s about time. Tätä reissua odotan ehkä kaikista eniten koko tältä vuodelta, koska ohjelma viikon reissulleni on aivan käsittämätön. Kuukauden päästä kerron tästäkin matkasta hieman lisää. Nyt kun olen lisännyt viikottaista postaustahtiani, tulee matkalta suoraan pari tai kolme päiväkirjapostaustakin.

Dubain kahvila- ja nähtävyysvinkkejä otetaan myös vastaan!

IMG_0339-3.jpg

P9290029.jpg

4. Wien

Ostimme ystäväni kanssa yhtenä iltana lennot Wieniin, sillä emme ole jostain syystä kumpikaan vielä koskaan käyneet kaupungissa. Vuosi on ihana päättää ystävän kanssa yhteiseen LOMAmatkaan, sillä vaikka matkustan paljon ympäri vuoden – harvoin pääsen ihan rehelliselle lomalle!

P9070447.jpg

Tähän vuoteen on mahtunut käsittämätön määrä upeita matkakokemuksia ja tänään menenkin nukkumaan aivan käsittämättömän kiitollinen hymy huulillani. Not many things are better than making a living doing what you love.

You Might Also Like...

18 Comments

 • Reply
  ulla
  lokakuu 28, 2017 at 1:07 pm

  Onpa huikea loppuvuoden ohjelma! Oi oi oi! <3

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 28, 2017 at 8:14 pm

   Mä väittäisin myös! <3 Oon vähän fiiliksissä!

 • Reply
  Pirkko / Meriharakka
  lokakuu 28, 2017 at 9:27 pm

  Pistät paremmaksi 🙂 – meillä on toistaiseksi tälle vuodelle enää suunnitelmissa Saudi-Arabia ensi viikolla ja Libanon marraskuun lopulla. Vähän olen miettinyt pistäytymistä Gamla Stanin joulutorilla päiväseltään ja jos hyvin käy, niin vuodenvaihteen tienoille vähän kaavailemani Tunisian matka alkaa jo ennen vuoden vaihdetta, niin sitten pääsisimme mekin vielä 4 reissuun tänä vuonna, ainakin jos lasketaan alkavat reissut …

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 29, 2017 at 8:25 am

   No mutta Saudi-Arabia ja Libanon on kyllä niin mielenkiintoiset kohteet, että odotankin pääseväni blogista lukemaan noista reissuista!

   Gamla Stanin joulutorilla pääsee ihanasti joulufiilikseen, eli kyllähän siellä pitänee käydä <3

 • Reply
  VEERAPIRITA / AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA
  lokakuu 29, 2017 at 9:34 am

  Huhhuh, aikamoinen loppuvuosi tulossa siulla. Ei sillä, että tähänastinen vuosi olisi mitenkään kehno ollut, kaukana siitä. Mun sydän muljahti vähän tuossa “neljäs kerta Islannissa tänä vuonna”. Islanti on jotain niin satumaisen kaunista, etten osaa sanoin kuvailla. Jään innolla oottaa sun postauksia täällä ja kuvia Instassa loppuvuoden seikkailuista!

 • Reply
  Suunnaton
  lokakuu 29, 2017 at 10:15 am

  Ihania reissuja sulla tiedossa! Mulla kåvi aikoinaan USAn kanssa vähän samalla tavalla: pitkään se ei kiehtomut ollenkaan, mutta kun lopulta vähän “pakosta” kävin siellä, ihastuin maahan kokonaan. Siksi oon ehkö ihan pikkiriikkisen kateellinen sun kolmesta tämänvuotisesta reissusta 🙂

  Dubai tai Abu Dhabi kiinnostaisi myös esim. viikonloppumatkan verran, joten kiva päästä lukeman niistäkin!

  Ihanaa reissusyksyä!

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 29, 2017 at 12:43 pm

   Odotan kyllä innolla ihan jokaista näistä! 🙂 Ja hassua miten tuo USA toimii, mun kohdalla ovat nyt jo rajalla ihmetelleet miksi mä siellä yhtäkkiä ravaan pitkiä viikonloppuja 😀

   Dubaista ja Abu Dhabista tulossa pian vaikka kuinka paljon juttua! Itsekään en ole ennen käynyt!

   Ihanaa syksyä sinne myös!

 • Reply
  Ne Tammelat
  lokakuu 29, 2017 at 11:32 am

  Ihania suunnitelmia! Etenkin Islannin reissun toteutumista odottelemme kovasti. Pitäkää hauskaa Wienissä, se on varmasti hurjan kaunis ja tunnelmallinen joulun alla.

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 29, 2017 at 12:44 pm

   Mulla on vielä ainakin yksi postaus tulossa viimeisimmältä Islannin reissulta – kääk! Tässähän tulee kiire! 😀

   Ja ihanaa päästä Wieniin kun en ol siellä vieläkään käynyt!

 • Reply
  Mirka/ Reason for Season
  lokakuu 29, 2017 at 12:26 pm

  Ei kyllä paljon parempaa loppuvuoden suunnitelmaa voisi olla. Ei haittaa marraskuun pimeyskään, kun on tällaisia seikkailuja tiedossa 8). Olkoon tämä vasta alkua (seuraavalle, paljon paremmalle vuodelle)!

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 29, 2017 at 12:45 pm

   Toisaalta jos kaikki maailman asiat ei ois ens viikolla niin joukkoon sopisi vielä se Marokko ja kaikki kivat ostokset basaareilta…Ja tietty kamelit, mutta onneksi niitä on Dubaissakin! <3 Huh!

 • Reply
  Pirkko / Meriharakka
  lokakuu 29, 2017 at 5:07 pm

  Ole denguen jälkeen varovainen kamelien kanssa. Meitä on ainakin Saudi-Arabian osalta varoitettu MERSistä niiden takia
  http://www.fitfortravel.nhs.uk/news/newsdetail.aspx?Id=22335

 • Reply
  Eveliina / Korkkarit rinkassa
  lokakuu 29, 2017 at 9:26 pm

  Pääsen itsekin ensimmäistä kertaa Floridaan ja Kuubaan viikon päästä! 🙂 Kiva lähteä hieman aurinkoisempiin maisemiin. Ihanaa reissujen odotusta, sunkin suunnitelmat kuullostaa mahtaville! 🙂

 • Reply
  Sofia
  lokakuu 30, 2017 at 8:30 pm

  Sulla on ollut kyllä mieletön matkustusvuosi, ja upeita kohteita vielä tulossa! Itselläkin on matka varattuna Arabiemiraatteihin marras-joulukuussa, toivottavasti sun vinkit ehtii ajoissa 🙂

 • Reply
  Sunna
  lokakuu 31, 2017 at 3:42 pm

  Minivinkki Wieniin: Der Dachboden -hotellibaarin katolta aukeaa ihanat näkymät upeisiin vanhoihin museorakennuksiin etenkin pimeällä. Kahlenbergille voi mennä vaikka bussilla ja kävellä alas viiniviljelmiä pitkin – kannattaa pysähtyä lasilliselle ja ihailla näköaloja Wieniin ja Tonavalle. Wien <3

 • Reply
  Stacy Siivonen
  lokakuu 31, 2017 at 3:47 pm

  Minä jo kerkisin pelätä, että olet poiss pelistä oikeasti, kun sinulle iski kuume. Ehkä kannattaisi ottaa hiljaisempi vauhti loppuvuonna.
  Nuo paikat eivät paljon minulle anna, Tukholmaa lukuunottamatta tuntemattomia. Tukholman suhteen en ole vielä päässyt oikein fiilikseen. Ehkä mun pitäisi nähdä vihertikka siellä.

 • Reply
  Anna-Katri / Adalmina's Adventures
  marraskuu 3, 2017 at 7:10 am

  Kiirettä pitää sulla! Mutta toisaalta reissusuunnitelmat pitää kyllä mielen ihan erilailla virkeänä kuin pelkästään kotona hengailu! 🙂 Mäkään en ole vielä käynyt Arabiemiraateissa, ja juuri tuossa muutama viikko sitten tsekkailin halppislentoja sinne. Jäänkin odottelemaan sun päivityksiä sieltä! <3

 • Reply
  Emilia/Matkan varrella
  marraskuu 4, 2017 at 11:20 am

  WAU mitä suunnitelmia. Itse kipuilen kolmen kuukauden matkustustauon kanssa, mutta onneksi joulun jälkeen Aasia kutsuu <3 Wienistä olen haaveillut pitkään ja suunnittelin sitä tälle vuodelle, mutta taitaa nyt ihan budjettisyistä siirtyä vähän myöhemmäksi se. Postauksiasi odotellessa! 🙂

 • Leave a Reply