Uncategorized @fi

Loppuvuoden matkasuunnitelmia

Oh hey hello! Blogi on tosiaan nyt hieman remontissa, sillä löysin vihdoin ratkaisun ikuiseen kieliongelmaan. Blogissa tulee jatkossa olemaan suomen- ja englanninkielinen osio erilleen (ylhäältä oikealta voit valita kielen, enkkupuoli vielä pahasti kesken). Nyt kuitenkin kun blogi pääsee aivan uudenlaiseen vauhtiin, ajattelin päivittää teille hieman loppuvuoden matkasuunnitelmia!

Mihinkä siis seuraavaksi?

1.Uzbekistan

Muutaman viikon päästä olisi tarkoitus lähteä Traveller -matkatoimiston kanssa seikkailemaan ympäri Uzbekistania. Aikataulu on melko tiivis, lennämme Turkish Airlinesin siivin Tashkentiin ja sieltä Uzbekistan Airwaysin siivin maan toiselle puolelle. Tälle kohteelle ehdottomasti vuoden eksoottisimman kohteen pisteet!

Tili-Kara Mosque, Registan Square, Samarkand, Uzbekistan

2.Vietnam

Syyskuun alussa lähden pressimatkalle Ho Chi Minh Cityyn ITE HCMC 2016 -konferenssiin muutaman muun bloggaajan kanssa. ITE HCMC on Mekongin alueen suurin matkailualan konferenssi, jossa en ole vielä aiemmin päässytkään käymään, joton odotan innolla. Odotan innolla myös nuudelikeittoa. Tsekkaa tästä video niin tiedät mistä on kyse! Muutaman konferenssipäivän lisäksi on luvassa seikkailuja Phan Thietin rannoilla.

Saigon sunsetKuva: Christine McIntosh

3. Malta

Kävin Maltalla jo keväällä moikkaamassa sinne muuttanutta ystävääni ja ajattelin ottaa uusintakierroksen vielä lokakuun alkuun. Maltalla ajattelin tehdä hieman töitä, juoda viiniä ja nauttia hyvästä seurasta. Sen lisäksi on tarkoitus käydä etsimässä teille lisää hyviä kahviloita, ruokapaikkoja ja mehubaareja. Maltalla olen ainakin viikon, ellen vahingossa toisenkin.

IMG_2887.jpg

4.Italia

Lähden Italian Gardajärvelle muutaman muun bloggaajan voimin NordicTB -kampanjan merkeissä. Luvassa on jonkinverran ulkoilua upeissa maisemissa ja herkullista italialaista ruokaa. Varotin jo hieman urheiluharrastuksiani rajoittavasta selkävammasta, joten muiden samoillessa ympäriinsä ilmoittauduin vapaaehtoiseksi esimerkiksi maistelemaan paikallisia viinejä ja juustoja – fare deal I reccon.

LimoneKuva: KM_Bell

5. Thaimaa

Sitten se Chiang Mai. Kerran se ehti jo muuttua Helsingin Kallioksi. Ja kerran Balin Ubudiksi. Ehkä ostan tänään lennot niin en ehdi muuttaa enää mieltä (vähän tekee muuten mieli ostaa lennot Qatarin bisnesluokassa, let’s see…). Tarkoitus on siis tehdä loppuvuosi etätöitä Pohjois-Thaimaan Chiang Maista käsin kaksi kuukautta, jonka jälkeen palaan Suomeen Nordic Blogger’s Experiencin merkeissä!

PA150134.jpg

Onko teillä reissusuunitelmia loppuvuodeksi?

You Might Also Like...

19 Comments

 • Reply
  Pirkko / Meriharakka
  heinäkuu 22, 2016 at 5:10 pm

  Kanada, Mauritius, Seychellit, Reunion ja Madagaskar. Ehkä joku kaupunkiloma vielä mahtuisi, 4 lomaviikolla ja joillakin ylityöpäivillä. Diginomadius saa vielä odottaa … 🙁

  • Reply
   Veera Bianca
   heinäkuu 24, 2016 at 5:37 pm

   Oho, ei hullumman kuuloiset matkasuunnitelmat ollenkaan 😀 Wow, odotan innolla juttuja Mauritiukselta ja Madagaskarilta!

 • Reply
  Annika - Tarinoita Maailmalta
  heinäkuu 22, 2016 at 5:33 pm

  IHANAT suunnitelmat! Lahtisin noista jokaiseen ja Chiang Mai kuulostaa aivan taivaallisen herkulliselta 😀 Ma taidan lahtea yllattaen Ecuadoriin? Tuli ihan puun takaa tammoinen tilaisuus ja hyvalta vaikuttaa. Tarkoitus oli myos lahtea Israeliin kunhan taalla kelit kylmenee, mutta just kuulin etta TBEX International on Jerusalemissa maaliskuussa, joten nyt en tieda pitaisko sittenkin menna vahan myohemmin?? Iik!
  Niin ja joo, meinasin muuttaa about 4000km paahan (enka edes vaihda maata…) syksylla myos, joten aika haipakkaa tulee oleen tama syksy. Just the way I like it!

  • Reply
   Veera Bianca
   heinäkuu 24, 2016 at 5:37 pm

   OI wow Ecuador kuulostaa ihan todella hyvältä, oon vähän aina haaveillut siitä, joten oottelen jo sun juttuja kohteesta!

   Ja kyllä, TBEX International on maaliskuussa Jerusalemissa – itse en vielä tiedä olenko tulossa paikalle, let’s see 🙂

 • Reply
  Teea | Curious Feet
  heinäkuu 22, 2016 at 5:42 pm

  Todella kivoja suunnitelmia! Huikeaa erityisesti tuo, että lähdet muutamaksi kuukaudeksi talvehtimaan lämpöön 🙂

  • Reply
   Veera Bianca
   heinäkuu 24, 2016 at 5:38 pm

   eihän sitä koko talvea Suomessa kestä, kylmähän siinä tulee :O Voi tammikuussa tuntua myös vähän viileältä Chiang Main jälkeen!

 • Reply
  Marimente
  heinäkuu 22, 2016 at 7:25 pm

  Ihan huikeita suunnitelmia Veera! 🙂 Mulla on loppuvuosi avoinna vielä, ainut mikä on varmaa on muutto uuteen kämppään Venetsiassa. Ja varmaan Suomeen viimestään jouluksi ja ehkäpä myös Matkamessuille tammikuussa.

  • Reply
   Veera Bianca
   heinäkuu 24, 2016 at 5:38 pm

   Toivottavasti nähdän tammikuussa matkamessuilla!! 🙂

 • Reply
  Sari - blogi muinainen
  heinäkuu 22, 2016 at 7:37 pm

  Kuulostaa ihanalta! Gardajärvi -monesti jo nähty- on ikuinen rakkauteni.

  • Reply
   Veera Bianca
   heinäkuu 24, 2016 at 5:39 pm

   Mä en ole siellä vielä päässyt aikaisemmin käymään, joten odotan todella innolla 🙂

 • Reply
  Susanna
  heinäkuu 23, 2016 at 10:20 pm

  Hyvät suunnitelmat!
  Gardalla menee laivoja, joten niillä pääsee halutessaan kylästä toiseen ja samalla voi kuvata maisemia. En mennyt, mutta kiinnosti kyllä. Maltalla kävin minäkin pikaisesti risteilyn muodossa

  • Reply
   Veera Bianca
   heinäkuu 24, 2016 at 5:39 pm

   Kiitos vinkistä, tuota en minäkään tiennyt! 🙂 Maltalla olin itse jo keväällä, mutta syksy vaati uusintakierroksen 😀

 • Reply
  Billie
  heinäkuu 25, 2016 at 12:47 am

  Kuka ihme tätä tyhmää ja paksua akkaa joka ei tee eikä halua tehdäkään mitään työksi kutsuttavaa reissauttaa ilmaiseksi pitkin maailmaa?

  • Reply
   Kirppu
   heinäkuu 25, 2016 at 7:00 pm

   Nainen joka on vuosia tehnyt duunia ja opiskellut voidakseen tehdä TYÖKSEEN sitä mitä rakastaa: matkustella. Mahtaa vituttaa siellä ruudun toisella puolen raahautua joka aamu omaan paskaduuniin jota vihaa. <3 Ei kannata olla katkera, elämä on sitä mitä teet siitä.

   • Reply
    Zippe
    heinäkuu 26, 2016 at 2:10 pm

    Meistä monet ovat tehneet duunia ja opiskelleet. Veera ei vaikuta miltään erityisen poikkeukselliselta tässä kohtaa. Vaikuttaa pikemminkin laiskalta jolle luksus on elämän sisältö. Kunhan joku muu sen maksaa.

    Reissaan ihan tarpeeksi ja suurin ihmetyksen aihe tässä onkin ne jotka tuon muijan matkat ja syönnit maksavat.

    • Reply
     Veera Bianca
     heinäkuu 26, 2016 at 5:31 pm

     En tiedä miksi edes osallistun tähän keskusteluun, but never mind! 😀 Meistä tosiaan monet ovat tehneet duunia ja opiskelleet, minä mukaan lukien! Elämäni sisältö on kaukana luksuksesta ja kyllä, teen töitä niin matkoilla kuin juuri nyt täällä kotona Helsingissä. Suurin osa matkoistani on työmatkoja, mutta osa myös ihan omakustanteisia – katsos tästä työstä myös maksetaan rahaa 😀

    • Reply
     Kirppu
     heinäkuu 26, 2016 at 5:42 pm

     Noh voit jatkaa ihmettelyä hyvillä mielin ja klikkien antamista Veeralle. Kävijämäärät nousevat ja siitähän yhteistyökumppanit tykkäävät 😉 rattoisaa viikkoa!

 • Reply
  Lotta | Watia.fi
  heinäkuu 28, 2016 at 10:24 am

  Tosi hyvä tää suomi-englanti-jako! Toimii. Ihanalta vaikuttaa sun loppuvuosi. Gardajärvelle meinasin reissata nyt kesällä, mutta suunnitelmat sitten vähän muuttuivat. Ootan sun vinkkejä ja painun sinne sitten ehkä vaikka ensi vuonna. Törmäillään jossain päin maailmaa! 😀

  • Reply
   Veera Bianca
   elokuu 5, 2016 at 3:09 pm

   Jee, kiva että sunkin mielestä toimii, tosin vielä paljon säädettävää sen suhteen :O TÖrmäillään jossain päin maailmaa, todellakin!

  Leave a Reply