Uncategorized @fi

Last Time, Last Thing, Last Person…

Mulla on välillä aina ikävä niitä bloggaamisaikoja kun kirjoiteltiin hauskoja listoja ja osallistuttiin mitä hölmömpiin haasteisiin. Näinpä tässä pienen ‘writers blockin’ äärellä ajattelin vihdoin tarttua bloggaajakollegani Lottien Last Time, Last Thing, Last Person -haasteeseen – because why the hell not!

Viimeisin asia jonka ostin: Oltiin eilen Mirkan kanssa Chiang Maissa lauantaimarkkinoilla ja taisin ostaa keskimäärin kaiken. Markkinoilta tarttui siis mukaan ainakin kahdet elefanttihousut, muutaman rannekoru, kengät, silmälaput ja kolme 0,25€ tuorepuristettua mehupulloa.

IMG_7066.jpg

Paikka johon viimeksi matkustin junalla: Taisin matkustaa junalla viimeksi niinkin eksoottiseen kohteeseen kuin Tampere. Olin työmatkalla kouluttamassa hotellin henkilökuntaa markkinoimaan sosiaalisessa mediassa.

Viimeisin kerta kun tappelin vanhempieni kanssa: Haha! Mulla ja äidilläni on aina ollut todella hyvä suhde ja muistan ehkä tasan kaksi kertaa kun olen koskaan tapellut äitini kanssa – viime kerrasta on reippaasti yli 10 vuotta! Äitini mukaan minulla ei edes ollut uhmaikää!

Viimeisin kerta kun tanssin: Viimeksi kun oikeasti tanssin, päädyin pyörätuolilla sairaalaan, joten en tanssi enää.

Viimeisin kerta kun sain lahjan: Pari päivää sitten Mirka toi mulle guavamehua markkinoilta, nom!

IMG_7046.jpgIMG_7044.jpg

Viimeisin kerta kun uin: Hupsis, olen uinut oikeastaan koko päivän! Aamulla uimme kotona altaalla, josta siirryimmekin erään lähellä olevan hotellin rooftop-uima-altaalle loppuillaksi.

Viimeisin ihminen jota suutelin: Eräs matkabloggaajamies, jonka nimen jätän mainitsematta.

IMG_7053.jpg15146651_1366142240071262_509451893_o

Viimeisin kerta kun olin vihainen: Hmm…Positiivista on kai se, että en keksi tähän vastausta? Voi tosin myös johtua siitä, että mulla on välillä pelottavan huono muisti.

Viimeisin elokuva jonka katsoin: Sex & The City – juuri äskettäin Netflixistä ennen maanantain kiireistä työpäivää!

Viimeisin biisi jonka kuuntelin: Foxes – Devil Side / Celine Dion – Recovering

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Tiia
  marraskuu 20, 2016 at 9:18 pm

  Ihana! Taidanpa kopioida omaan blogiinikin 😀

 • Reply
  Marimente
  marraskuu 22, 2016 at 10:08 pm

  Tää oli kiva, minäkin saatan apinoida haasteen blogiini jos passaa! 🙂

 • Reply
  Viimeisin kerta kun... - Marimente
  marraskuu 27, 2016 at 12:11 pm

  […] marraskuun viimeisen viikonlopun sumuisissa illoissa tartuin bloggaajakollega Veera Biancan blogista bongattuun ja Lottie’s Life -blogista alkunsa saaneeseen Last Time, Last Thing, Last […]

 • Leave a Reply