Uncategorized @fi

2010, Year of Marvelous!

Nyt alkaa vuosi 2010 tulla loppuunsa ja tämä vuosi jää kyllä mieleen yhtenä elämäni parhaimpina vuosina. Olen tavannut ihan uskomattoman ihania ihmisiä, seikkaillut vähän ympäri maailmaa ja viettänyt unohtumattomia hetkiä kaikkien ystävieni kanssa. Siihen kaiken tämän päälle onnistuin vielä saamaan opiskelupaikan ja siitäs vasta riemua riittääkin kun ensi viikon lauantaina on muutto Porvooseen! Alkuvuosi jatkui edellisen vuoden tyyppisissä merkeissä, tavallista arkea ja taistelua hieman ikävämpien asioiden tiimoilta, mutta kun vuosi osui maaliskuuhun, pääsi se virallisesti alkuun! Karattiin Kurpan kanssa auringon lämpöön Kyprokselle ja täytyy sanoa, että oli se elämäni kaikkein hauskin matka! Koko Kyproksen saari oli lähes tyhjä vielä maaliskuussa ja vähän jännitti kuinka orpo urheiluloma on luvassa.

Tästä matkasta kun tuli toivuttua niin karkasin yhden rakkaan ystäväni Paulinen luokse Pariisiin. Vietin ihanan viikon kaikkien ihanien ranskalaisteni kanssa! Oli kiva olla nyt vähän pidempään kuin edellisenä kesänä 🙂 Toiveissa toki on, että 2011 aikana ehtisi tuolla romantiikan ihmekaupungissa kyläilemään uudelleen.

 

Seuraavaksi oli aika viettää kesä Suomessa. Kesä oli kiireinen Poprockjazzin konsertin järjestelyiden parissa. Konsertti oli onnistunut ja oli ihanaa päästä laulamaan isommalle yleisölle! Tapasin myös isäni monien monien vuosien jälkeen.

Kotonani Australiassa oli sattunut jotakin ikävää, joten ei auttanut kuin hypätä koneeseen kohti Goulburnia konsertista heti seuraavana päivänä. Rakkaat ystäväni ymmärsivät tilanteeni ja olivat syntämäpäiväkseni kerännyt minulle melkoisen summan rahaa, jotta pystyisin tuonne down underiin äkkiä palaamaan! Ihanan ajattelevaiset otukseni, kiitos <3 Australiassa alku oli haasteellista sattuneesta syystä, mutta olihan nuo kaksi kuukautta taas elämäni ikimuistoisimpia.

It doesn’t matter that you’re not here for christmas, because you are always in my heart and that means we are always together.”

Pari ihanaa kuukautta meni ohi vauhdilla ja palasin taas Suomeen. Ehdin vielä viettää pari unohtumatonta kesäviikkoa täällä. Pian kuitenkin kävi niin, että myin lähes kaiken omaisuuteni, lopetin työni Mehiläisessä ja hyppäsin laivaan kohti Ruotsia Lissujeni kanssa. Ruotsissa tuli asuttua varmaankin jotain alle pari kuukautta. Moni on toki ihmetellyt miksi niin nopea paluu. Rakastan Tukholmaa ja pieni aikani siellä oli ihanaa! En vaihtaisi päivääkään, tai no muutaman työpäivän Royal Chemicalsilla voisin melkeinpä vaihtaakin! Suomeen paluu oli eka todella hankalaa ja tuntui isolta pahalta virheeltä oikeastaan jokainen päätös parin kuukauden takaa. Sain kuitenkin pian elämäni taas rattailleen ja työskentelin lauluopettajana muutaman kuukauden täyspäiväisesti. Nämä pari kuukautta on ollut ihan loistavia after all ja kovin erilaisia kuin elämä ennen. Osa niistäki parista kuukaudesta kului Ruotissa ja kävin jopa moikkaamassa vanhoja tuttuja Uppsalassa!

Darlings, thank you for making my year amazing.

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply