Italia Milano

Kuvapäiväkirja Milanosta

Vietin viime viikosta muutaman päivän kesäisessä Milanossa ruotsalaisen Come Fly With Me -blogin Towen kanssa. Meidät kutsuttiin osallistumaan BIT -matkamessuille, jotka järjestetään kaupungissa vuosittain. Kerron teille näistä matkamessuista lisää myöhemmin, sillä sitä ennen haluan kaiken kiireen ja sateen keskellä fiilistellä tämän viikon mennyttä Milanoa ennemmin tällaisen kuvapäiväkirjan kanssa.

Hyppäsin siis edellisenä lauantaina Lufthansan ja Air Dolomitin siivin Munchenin kautta Milanoon. Ensimmäisen päivän ohjelmaan kuului tasan ystäväni Towen treffaaminen ja pizzan syöminen, koska elämässä pitää olla prioriteetteja.

P4019666.jpg

P4019662.jpg

P4019673.jpg

Käväisin viimeksi Milanossa matkailuopintojen aikana joskus viisi tai kuusi vuotta sitten ja kaupungista jäi ihania muistoja. Liian usein kuulen, että ihmiset eivät pidä Milanosta, mutta minulle se on jäänyt jo viimeksi mieleen suosikkikaupunkinani koko Italiassa! Milano on jotenkin sellainen kaupunki missä pitää vähän tietää minne mennä, jotta siitä saa kaiken ilon irti.

Milanossa on myös hyvä tietää mihin ravintoloihin mennä syömään, sillä kaupunki tarjoaa päräyttäviä makuelämyksiä, mutta minä muistan Milanon aina myös kaupunkina jossa olen jo kahdesti syönyt elämäni kamalimmat pasta-annokset! Ensimmäisellä kerralla kuvittelin, että pastaan oli varmaan oikeasti lorahtanut pesuainetta ja toisella kerralla se vaan haiskahti mädääntyneelle merilevälle…

P4019682.jpg

P4019674.jpg

P4019680.jpg

Tälläkin matkalla jatkoin missiotani uusien trendikkäiden kahviloiden ja maailman parhaiden avokadotoastien perässä juosten – tälläkin kertaa maukkaalla menestyksellä. Nam. Lähiaikoina on siis lisäksi odotettavissa kahvilavinkkejä Milanoon! Tässä on nyt kuvien muodossa vähän jo esimakua, mutta more dirty details to follow!

Milanossa toki ehkä parasta on kuitenkin sellaiset perinteiset kahvilat kadunkulmissa, joista saat sen täydellisen cappuccinon ja croissantin, joiden äärellä on ihana vaan katsella ympärillä olevaa elämää.

Muutama päivä Milanossa teki hyvää kiireisen kevään keskellä, sillä BIT-matkamessujen ohella meille jäi myös aikaa juoruiluun ja hiilariövereiden vetämiseen viinilasillisen äärellä missä milloinkin viikon aikana. Tämähän meni siis kerrankin melkein lomasta!

P4039944.jpg

P4049999.jpg

P4049991.jpg

Minä jatkan nyt kuitenkin muiden työkiireiden parissa ja palailen uusien New York & Milano -juttujen kanssa lähipäivinä! Lisäksi valmistaudun täällä parin viikon päästä alkavaan Australian matkaani, jaiks!

destination-sport

 

*Matka Milanoon toteutettiin yhteistyössä BIT Milano -matkamessujen kanssa. Muu matkaohjelma ja mielipiteet ovat kuitenkin omiani! 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Camilla Czakan
  huhtikuu 12, 2017 at 6:27 am

  Pakko päästä näkemään Milano… Sulla on muuten super kauniit silmät! 😍

  • Reply
   Veera Bianca
   huhtikuu 15, 2017 at 5:11 pm

   Voi ihana kiitos! <3 Ja suosittelen, Milano on super!!

 • Reply
  Shelby @ The Fernweh Wolf
  huhtikuu 12, 2017 at 4:21 pm

  I cant read any of it but all your photos look awesome 🙂
  xx

  • Reply
   Veera Bianca
   huhtikuu 15, 2017 at 5:11 pm

   Thank you sweetie! The post is also available in English 😉 <3

  Leave a Reply