Menu
Vaihto-opiskelu Hongkongissa

Kuukausi Hongkongissa

Haluaisin taas aloittaa postaukseni pahoittelemalla hiljaisuuttani, tällä kertaa tietkoneeni päätti luovuttaa ja onkin nyt ahkerasti päättänyt hajota. Siitä huolimatta, minä en suostu luovuttamaan vaan haluan postailla teille lähes päivittäin jos vaan tekniikka ja aika suo myöden! Mun päivä on ollut täysin epäonnnistunut, mutta oikeastihan täällä on kuitenkin kaikki varsin hyvin. Aika hassua, että tänään on tasan kuukausi siitä kun saavuin tänne. Tavallaan koen olevani jo niin kotonani, että aika tuntuu pidemmältäkin ja toisaalta on myös pelottavaa miten nopeasti aika kulkee…

IMG_3667

IMG_3681

Otin eilen muutaman kuvan Campukselta, itse puutun useista koska kuljeskelin päivän ihan keskenäni joten vaan napsisin muutaman otoksen. Ensi viikon aikana lupaan myös toteuttaa erään toivepostauksen mun lemppariruoista täällä. Ajattelin omistaa kokonaisen päiväin niiden kaikkien syömiseen! Nam!

Koulu on lähtenyt kunnolla käyntiin, kursseja on kuusi ja kaikki niistä on ihan ok. Tosin vähän on välillä rasittavaa istua luennoilla, koska paikallisilla on tapana pitää aivan jäätävää meteliä koko luennon ajan, mikä ei ole kovin kivaa etenkään opettajalle mutta kyllä meillä muillakin menee hermo! Kursseilla kirjoitellaan paljon esseitä ja luvassa on myös monta ryhmätyötä. Suosikkikurssi on yllättäen Airport Operations & Management, voi kumpa voisin opiskella lähes pelkästään sitä!

IMG_3709

IMG_3705

IMG_3692

IMG_3696

Täällä on kova valmistautuminen uudenvuoden viettoon, joka on hassua näin helmikuussa. Viikonloppu on kuitenkin täynnä kaikenlaista uudenvuoden-kekkeriä, joista lisää myöhemmin:) Mä menen nukkumaan, koska haluan jo aamulenkille!

Heitelkää lisää postaustoiveita tänne päin maailmaa, koska haluaisin sellaisia teille toteuttaa! 🙂 Ne joita on pyydetty, on kyllä tulossa!

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

2 Comments

 • Roosa
  maaliskuu 2, 2013 at 10:42 am

  Tätä vettä Célinekin juo! 😀 Hihii!

  Reply
  • Veera Bianca
   maaliskuu 2, 2013 at 2:32 pm

   Hihii 😀 Mä jostain syystä rakastan tota vettä ja aina kun oon täällä päin maailmaa niin juon sitä 😀

   Reply

Leave a Reply