Menu
Korea / Soul

Kissakahvilassa Soulissa

IMG_0355

IMG_0353

Oltiin alunperin etsimässä kissakahvilaa nimeltä Toms Cat Café, joka bongattiin Just One Way Ticket -blogista. Tallusteltuamme Tommin kissakahvilan eteen, oli luukulla lappu, että pulju on suljettu. Voi sitä pettymyksen määrää. Onneksi läheltä sattui vahingossa löytymään toinenkin kissakahvila, joka sijaitsi muuten ylläolevan tunnetun Hello Kitty -kahvilan vieressä. Catsliving Cat Cafe oli ihan hyvä vaihtoehto Tommin kissoille. Sisään pääsi vaan tietty määrä ihmisiä ja vaan tiettyinä aikoina päivästä, jotta kissat saavat myös olla rauhassa. Aukioloajat kannattaa tarkastaa tästä. Paikalla oli samaan aikaan muutama nuori paikallinen pariskunta, jotka tekivät omasta mielestä vähän turhan väkisin tuttavuutta söpöjen kissojen kanssa.

IMG_0337IMG_0351IMG_0339IMG_0328

Kahvilassa sai jalkaansa hassut tossut ja kädet piti puhdistaa huolellisesti niin mennen kuin tullen. Kahvilaan oli pieni alle 10 euron sisäänpääsymaksu, jota vastaan sai myös valitsemansa juoman. Kokiset kourassa sitten istuimme ikkunalaudalla ihmettelemässä näitä karvapalloja. Muutama kissa nukkui, muutama leikki ja muutama tuli tekemään lähempää tuttavuutta.

Kissakahvila sijaitsee Hongdaen kaupunginosassa, joka on täynnä opiskelijoita yliopiston sijaitessa juurikin siellä. Tämän ansiosta Hongdaesta löytyy runsas valikoima kuppiloita ja hauskoja pieniä vaatekauppoja! Eli matkalla miisuja ihmettelemään kannattaa varata myös aikaa ostoksille ja kahvitteluun!

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

10 Comments

 • Tiina, Kinttupolulla
  tammikuu 31, 2015 at 6:31 pm

  Ihania <3

  Reply
  • Veera Bianca
   tammikuu 31, 2015 at 11:49 pm

   No eikös <3

   Reply
 • Pirkko / Meriharakka
  tammikuu 31, 2015 at 10:00 pm

  Oletko jo käynyt Tampereella kissakahvila Purnauskiksessa? Me kävimme testaamassa 🙂

  Reply
  • Veera Bianca
   tammikuu 31, 2015 at 11:48 pm

   Enpä ole käynyt, sen verrain tulee liikuttua Tampereella!

   Reply
 • Anu Johanna
  helmikuu 1, 2015 at 9:42 pm

  Ihania kisuja! Kissakahviloita tuntuu putkahtelevan vähän sinne sun tänne. Itse en ole vielä päässyt yhteenkään, mutta eri paikoista on kyllä tosi kiva lukea. 🙂

  Reply
  • Veera Bianca
   helmikuu 2, 2015 at 10:21 am

   Heh no eikös <3 Pitää tässä varmaan lähteä itsekin Tampereelle kun en siellä koskaan käy! 😀

   Reply
 • Jenna / Journey Diary
  helmikuu 2, 2015 at 7:21 am

  Oi että, niin mun kahvila! Täällä Tampereellakin on kissakahvila ollut jo jonkun aikaa, mut ei oo tullut mentyä. Pitäis kyllä oikeen ottaa asiakseen ja lähtee kattelee joku päivä 🙂

  Reply
  • Veera Bianca
   helmikuu 2, 2015 at 10:22 am

   Haha, sitten vaan Souliin! 🙂 Oon myös kuullut juttua, että sieltä sellainen löytyy, pitänee tulla visiitille! T. Crazy cat lady

   Reply
 • Terhi
  helmikuu 6, 2015 at 2:28 pm

  Kävin vuosi sitten vissiin samassa paikassa, http://jalallakoreasti.blogspot.kr/2014/02/kattia-kanssa.html

  Mutta pakko sanoa, että vaikka se on kiva että kisuja on paikassa paljon, oli mielestäni kyseinen kahvila muuten aika kalsea (kuten monet Soulin kissakahviloista). Ja ainakin viime helmikuussa se oli myös todella kylmä, sisällä paleli takki päällä! Miten mahtoi olla sinun käynnillä?
  Meidän suunnalla kissakahvilat on huomattavasti pienempiä ja kissoja on vain muutama, mutta kahvilat ovat muuten tunnelmallisempia ja mukavampia; sellaisia, joissa voisi hengailla ihan ilman kissojakin.

  Reply
  • Veera Bianca
   helmikuu 8, 2015 at 2:06 am

   Mielenkiintoista lukea muita kokemuksia kyseisestä paikasta! Itse yritin tehdä vähän researchiä ennen reissua näistä ja siksi päädyinkin valitsemaan Tom’sin,joka olikin sitten suljettu – joten ei ollut itään ennakkokäsitystä tästä paikasta. Ei kahvila nyt viihtyisyydellä vietellyt, mutta lämpötila oli sopiva ja kissoilla paikkoja missä olla rauhassa. Ainut ongelma mikä pisti silmään oli se, että muutamalla kissalla vaikutti olevan silmätulehdus, en tiedä oliko tämä asia hoidossa, mutta muuten kissat vaikuttivat hyvinvoivalta. Muutama korealainen nuori pari vähän turhan paljon meinasi vedellä hännistä, mutta onneksi kissoilla on paljon paikkoja mihin mennä pois turistien jaloista! 🙂

   Reply

Leave a Reply