Hongkong Kiina

Maailman korkein baari kerroksessa 118

Mun tekis mieli julkaista jotain kymmenen postausta samaan aikaan, mutta kello on 1 yöllä ja olen varmasti Kiinan väsynein ihminen tällä hetkellä. Päivä meni Macaussa, josta haluan päästä pian julkaisemaan vähän parempi kuvia mitä tuolta eilisen illan yläilmoilta. Matkan varrella on tietysti sattunut jo muutamia kommelluksia, joista haluan myös pian kirjoitella teille! Asia kuitenkin kerrallaan ja nyt asiana on maailman korkeimmalla oleva baari.

Hissi vei meidät kerrokseen 118 ja tuntui hieman karulta ajatella miten korkealla sitä todella oltiin. Baari sijaitsee The Ritz-Carltonin hotellissa täällä Hongkongin Kowloonin puolella. Baari on nimeltään Ozone ja sisäänpääsy on ainakin tavallisina iltoina ilmainen. Näkymät ikkunoista on henkeäsalpaavat ja ikkuiden edessä avautuukin Victoria Harbour. Veikkaan, että baarissa kannattaisi visiteerata Symphony of Lightsien aikaan iltaisin!

Paikka ei tosin ole se Aasian halvin, vaan drinkistä saa pulittaa ainakin 15 euroa. Once in a lifetime kokemuksena se on kuitenkin joka sentin arvoinen. Menkää, nähkää ja kokekaa. Palaan itse paikalle varmasti tuonne ylös jo ensi viikolla ihailemaan maisemia.

Nyt kuitenkin, nauttikaa taas sekavasta tunnelmastani ja nukkukaa enemmän kuin minä! Öitä maailma! 

0

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Heidi
  tammikuu 11, 2013 at 10:00 pm

  Ou vau, pääsispä joskus käymään tuolla! Ja jos pääsymaksua ei ole ja pärjää maisemien tsekkailun ajan yhdellä drinkillä, niin ei se 15e niin paljolta kuulosta (vaikka yleensä olenkin todella pihi tällaisten asioiden suhteen, heh). Varmasti hieno paikka 🙂 Ja kiva kuulla kuulumisia sieltä kaukaa!

  • Reply
   Veera Bianca
   tammikuu 12, 2013 at 1:42 pm

   Tervetuloa vaan;) Worth seeing! Ei missään nimessä pahan hintasta ja drinkit oli kyllä niin ihanan maukkaita, että siinäkin mielesssä melkein hinnan arvoisia! Omani oli joku mango-chilivaahto sydeemi 🙂

 • Reply
  noona
  tammikuu 12, 2013 at 3:05 am

  Hienot maisemat! Ma oon selkeasti ollut liian kauan Perthissa, kun 15 e drinkit saa aikaan “halpa”-fiiliksen.. Nauti 🙂

  • Reply
   Veera Bianca
   tammikuu 12, 2013 at 1:43 pm

   Apua, siellä on vissiin kallista 😀

Leave a Reply