Menu
Bloggaaminen / Instagram

Näin muokkaan Instagram-kuvani

Olen kirjoittanut tästä joskus aiemminkin, mutta tätä kysyntään minulta nykyään ainakin kerran päivässä jotakin kanavaa pitkin! Eli miten muokkaan Instagram-kuvani? No mutta darlings, minäpä kerron teille.

afterlight light leak instagram edit vsco a 2 instagram vsco a 4 vsco a 2

Suurimman osan kuvista otan ihan iPhone kutosella. Kuvat muokkaan aina VSCO Camissa ja suosikkifilterejäni ovat A2,A5, HB1 ja HB2. Filtereiden lisäksi säädän valotusta, kontrastia ja saturaatiota. Instagramin omalla muokkausohjelmalla saatan vielä lisätä terävyyttä ja valotusta joihinkin kuviin.

Jos kaipaan maisemakuviin erilaista valoa tai taivaan sävyä, käytän Afterlightin Light Leak -toimintoa. Toisinaan saatan käyttää myös Snapseediä, joka toimii erinomaisesti jos haluan muuttaa valotusta tai kontrastia tietystä kohdasta.

That’s it! Jos teillä on muita kysymyksiä liittyen Instagramiin, bring them on!

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

8 Comments

 • Saana · Live now – dream later
  huhtikuu 1, 2016 at 7:51 am

  Sellainen kysymys tuli mieleen, että miten on mahdollista saada 18k seuraajaa? 😀 Huikeita lukuja, ihan mieletöntä. Itse kun tuskailen, että saisin ensimmäisen 500 täyteen, mutta tämä Instagramin follow-unfollow-leikki on hiljalleen alkanut viedä kiinnostusta koko touhuun, valitettavasti. Huippua viikonloppua!

  Reply
  • Veera Bianca
   huhtikuu 4, 2016 at 10:45 pm

   Heh, se vie toki aikaa! Itse olen tehnyt Instagramia jo melko pitkään, sain parituhatta seuraajaa täyteen varmaan vuosi sitten ja sen jälkeen Instagraminin onkin kasvanut ’itsestään. Mitä tuo itsestään kuitenkin tarkoittaa, on monta seikkaa. Mitä enemmän seuraajia, sitä todennäköisempää on näkyä esim explore-sivulla tai muutenkin tulla ehdotetuksi samankaltaisena seuraajana kun seuraa muita tilejä. Sen lisäksi isomman Instagram-tilin on helppo näkyä eri hashtägien top posteissa.

   Tärkeintä on kuitenkin aitous ja se engagement, jälkimmäistä ei voi tarpeeksi painottaa. On niin tärkeää itse aktiivisesti kommentoida muiden tekemisiä ja oikeasti muodostaa suhteita niihin seuraajiin, jotta ne uskollisesti pysyy kyydissä.

   Reply
 • Tiia/ReiseReise
  huhtikuu 3, 2016 at 11:34 am

  Tuohon Saanan ylläolemaan kommentiin voisin sanoa, että osa ostaa seuraajia, mutta se ei kai ole kovin viisasta? Mä en enää muista mikä oli se juttu että ostin Samsungin Iphonen sijaan. Nyt jälkeenpäin miettien olisi pitänyt kysyä lisää neuvoja. Tämä nykyinen on mun eka älypuhelin, jonka ostin pari vuotta sitten eli kai pian voi vaihtaa. 😀

  Reply
  • Veera Bianca
   huhtikuu 4, 2016 at 10:47 pm

   Se ei missään nimessä ole viisasta. En suosittele missään tilanteessa edes harkitsemaan, enkä näin tekisi ikinä itse. Ensinnäkin, Instagramhan jossain vaiheessa kylmästi poisti nuo ostetut seuraajat, tässä moni menetti elämän työnsä isona Instaajana ja samalla varmasti myös maineensa kun yön aikana seuraajamäärä muuttui 100k:sta sataan. Varmasti edelleen moni ostaa seuraajia, valitettavasti, mutta pidemmän päälle se ei tuota tulosta kellekään.

   Reply
 • Arzo Travels
  huhtikuu 5, 2016 at 8:29 pm

  I remember I asked you one day as well, always love your pics <3

  Reply
 • Samantha | There She Goes Again
  huhtikuu 11, 2016 at 4:33 pm

  VSCOcam has been my go to for the last two and a half years, and I absolutely love it!

  Reply
  • Veera Bianca
   huhtikuu 17, 2016 at 1:05 pm

   It’s the greatest thing, right <3

   Reply

Leave a Reply