Uncategorized @fi

Too blessed to be stressed – Ihan vain kuulumisia

PC080907.jpg

Moi. Mitä teille kuuluu? Mulle kuuluu ainakin hyvää – ja sen lisäksi ihan ja vaikka mitä.

Kevät on ollut kieltämättä kiireinen, eikä tilanne tunnu rauhottuvan. Sen sijaan että odottaisin kiireen laantumista, olen opetellut hallitsemaan sitä paremmin. Kiireisenä on pitänyt reissut ja asiakastyöt, kuten ennenkin. Tämän vuoden tähänastiset blogireissut ovat vieneet Islantiin kahdesti, New Yorkiin, Prahaan ja Milanoon.

Tällä hetkellä asiakastyöhön tämän blogin ulkopuolella kuuluu muutaman matkailu- ja ravintoalan asiakkaan somekanavista huolehtiminen, tiedotteiden kirjoittaminen, somekoulutusten pitäminen, ja tuotekuvaaminen. Osan työstäni teen täältä kotitoimistolta, aivan liian suuren osan kalliiden erikoiskahvien äärellä kahviloissa (Roasberg on toinen kotini) ja osan asiakkaideni toimistoilla Helsingissä. Vaihdoin juuri tänään aamulla keittiönpöytäni työpöydäksi, jotta office space kotona olisi vähän houkuttelevampi – tulee nimittäin edullisemmaksi tehdä cappuccinoja tuolla Nespresso-koneella täällä kotona. Lounastakin kannattaisi varmaan välillä syödä kotona, sillä illallinenkin tulee tilattua liian usein Sushi Bar & Wine:sta Woltilla. Myönnän, minusta on tullut laiska mukavuudenhaluinen kaupunkilainen. 

IMG_7170.jpg

IMG_7148.jpg

Yrittäjyyden alussa oli vaikeaa löytä aikaa blogille, mutta olen päättänyt jatkossa omistaa ainakin yhden työpäivän viikossa ihan vain bloggaamiseen (kiitos inspiraatiosta Arna). Blogin yleisö on tänä vuonna kasvanut ja sähköpostiin on tippunut mitä mielenkiintoisempia yhteistyömahdollisuuksia. On hauska huomata miten blogi jatkaa kasvamistaan aina olennaisemmaksi osaksi työtäni. Tavoitteeni ei ole kuitenkaan koskaan tehdä pelkkää blogia työksi, vaan sosiaaliseen mediaan liittyvä asiakastyö matkailualalla tuo täydellisen tasapainon tekemiselleni.

Seuraavat kaksi kuukautta näyttää melko reissun täyteisiltä. Lähden lauantaina kahdeksi viikoksi Australiaan. Matka alkaa lentämällä ensin vuorokaudeksi Tukholmaan, jossa ehdin tavata paikallisia bloggaajakavereitani ennen kuin jatkan matkaani sunnuntaina Lontoon ja Singaporen kautta Sydneyyn. Australiassa ehdin olla vain kymmenisen päivää, sillä yksin lentoihin tulee menemään kolme päivää yhteen suuntaan (send help). Australiassa yövyn ensin muutaman yön Sydneyn keskustassa, sitten lähden junalla vaihto-opiskeluaikaisen perheeni luokse hevostilalle Goulburniin, josta palaan vielä lopuksi kahdeksi yöksi Manly Beachille. Paluumatkalla saan viettää päivän rakkaassa entisessä kotikaupungissani Hongkongissa, jota odotan myös kuin kuutaa nousevaa!

PB270052.jpg

Australian jälkeen olen viikon Suomessa, jonka jälkeen reissaan erääseen Euroopan ihanaan kesäkohteeseen nauttimaan viiniä – tästä kerron teille lisää vasta myöhemmin. Tämän jälkeen matka jatkuukin muutamaksi päiväksi San Franciscoon.

Jenkeistä palaan taas kotiin Helsinkiin, jonka jälkeen lähdemme bloggaajatyttöporukalla pidennetyksi viikonlopuksi Tukholmaan blogitapahtumaan ja Celine Dionin konsertiin. Tukholman jälkeen lennänkin sitten kesäkuussa vielä Indonesiaan, jotta en ehtisi missään vaiheessa toipua jet lagistä (send more help).

Ennen Australian lähtöä on vielä edessä ehkä maailman mahtavin sisältömarkkinoinnin tapahtuma PING! Minä olen paikalla content guruna koko päivän ja houstaan omaa round tablea, jossa juttelemme omien kanavien kaupallistamisesta! Jos olet paikalla, niin nähdään PINGissä perjantaina!

Kuulumiset siis tiivistettynä; elämä pyörii siis edelleen vahvasti töiden ja reissujen ympärillä – just how I like it. 

You Might Also Like...

12 Comments

 • Reply
  Arna / Cocoa etsimässä
  huhtikuu 23, 2017 at 4:57 pm

  Eipä kestä kiittää, hyvä että saatoin olla inspikseksi! Mä oon toistaiseksi onnistunut jopa pitämään kiinni tosta päivästä per viikko, ja kylläpä tuntuu hyvältä kun ei tarvitse yrittää pakkovääntää blogijuttuja työpäivien päätteeksi. Bloggaaminen ei ole koskaan ollut mulle pakkopullaa, mutta nyt se tuntuu entistä kivemmalta kun sille on varannut kunnolla aikaa.

  Sun kevät näyttää suht vauhdikkaalta :D.

  • Reply
   Veera Bianca
   huhtikuu 23, 2017 at 10:54 pm

   Pidetään bloggauspäivä yhdessä jossain lähiaikoina jookos kookos – jossain mistä saa kookosta! Thaimaassa? Malesiassa? Balilla? Eikun mitä. Roasberg käy myös.

 • Reply
  Anu
  huhtikuu 23, 2017 at 5:52 pm

  Tuollainen reissuelämä ois just mua varten. Välillä voisi käydä kotona kääntymässä ja taas menoksi. Mitenköhän tämmöinen työstään irtisanoutunut hoitsunplanttu saisi tuollaisen elämän…? 😉
  Ihania matkoja sulle ja selviytymistä lukuisiin jetlageihin!

  • Reply
   Veera Bianca
   huhtikuu 23, 2017 at 10:55 pm

   Eikö hoitsutöitä löydy maailmalta aika paljon? Joskus meinasin itse hoitsuksii juuri sillä verukkeella että voisin saada Australiastakin suhteellisen ‘helposti’ töitä…? Helpommin tietty sanottu kuin tehty, mutta ehkä jotain vaihtoehtoja löytyy 😉

   Ja kiitoksia! <3

   • Reply
    Anu
    huhtikuu 24, 2017 at 7:42 am

    Kyllähän niitä löytyy, mutta kun juuri niitä hommia ei haluaisi tehdä. Reissutyö houkuttelisi enemmän kuin paikalleen jumittuminen. Tosin kyllä mä mieluummin jumittuisin Australiaan kuin Suomeen… 😉

    • Reply
     Veera Bianca
     huhtikuu 25, 2017 at 8:15 am

     Australiassa ei ainakaan huhtikuussa sataisi lunta, hehe – vaikka siellä tähän aikaan vuodesta alkaakin olla myöhäinen syksy! Sun pitää alkaa kartoittamaan reissutyömahdollisuuksia 😉

 • Reply
  Saana | Live now – dream later
  huhtikuu 23, 2017 at 5:55 pm

  Olet kirjaimellisesti jatkuvassa lennossa! 😀 Kuulostaa kieltämättä aika ihanteelliselta kiireeltä. Yritän kaikkeni noudattaa teidän molempien (siis sinun ja Arnan) inspiroimaa esimerkkiä blogipäivän pyhittämiseksi, mutta tekemistä senkin kanssa olisi niin paljon, ettei yksi päivä tahdo riittää (kiitos kaksikielisyys ja jäätävä määrä rästihommia), joten välillä se aloittaminenkin on hitsin hankalaa. Kun ei vain tiedä, mistä aloittaisi (tai paremminkin jatkaisi). Joku oman ajankäytön hallintakoulutus olisi varmasti paikallaan. Mutta jes, Pingissä nähdään!

  • Reply
   Veera Bianca
   huhtikuu 23, 2017 at 10:56 pm

   No nyt tuun kyllä olee vähän turhankin jatkuvassa lennossa, etenkin toi lauantaiastaa tiistaihin -pätkä, voi apua. Kaikkeen sitä ryhtyy kun halvalla lennon saa…. Ei munkaan bloggauspäivä aina pidä, mutta hyvä yrittää 😀 Joten jatketaan yrittämistä! Ja hei jee parasta että tulet Pingiin, nähdään siellä!

 • Reply
  Ulla
  huhtikuu 23, 2017 at 6:34 pm

  Tää blogi vaan on niin nätti ja kiva, että hyvä kun annat tälle aikaa niin kaikki saa nauttia! Ja sisältö on sun näköistä matkoineen ja kaikkineen. Oot meidän kaikkien paras inspiraatio! <3 Pus!

  • Reply
   Veera Bianca
   huhtikuu 23, 2017 at 10:57 pm

   Voi ihana, saat mulle aina ihan parhaan mielen <3 Oot mun inspiraatio!

 • Reply
  Anna R.
  huhtikuu 28, 2017 at 4:24 am

  Oot kyllä superinspis superwoman <3 Ja hei, Singapore?! Ehditkö muualle kuin lentokentälle? Olis huippua treffata vaikka laten tai lasillisen äärellä 🙂

 • Reply
  Emzi
  toukokuu 11, 2017 at 10:50 am

  Austraaliassa pitäsisi kyllä päästä käymään 🙂

 • Leave a Reply