Ruotsi Tukholma

AAMIAISELLA HTL UPPLANDSGATANILLA

The idea is to provide a hotel that strips away any gimmicks and instead improves the quality of everything hotel guests value most.

htl upplandsgatanhtl upplandsgatan breakfastcinnamon bun stockholmcinnamon bun stockholmbreakfast HTL Upplandsgatan

htl upplandsgatan breakfast

Vietin viikonloppuni Tukholmassa HTL Upplandsgatan -hotellissa, hotellin vieraana. HTL Upplandsgatan on trendikäs boutique-hotelli, joka sopii erityisesti nuorille matkailijoille. Hotelli on edullinen vaihtoehto tyylikkääseen majoittumiseen. HTL Upplandsgatan on vain muutaman sadan metrin päässä Central -asemalta, näppärästi kaiken shoppailun ja mässäilyn lähettyvillä.

HTL Upplandsgatan on päräyttävän hipsteri elämys. Check-in ja check-out tapahtuvat molemmat automaattisesti – tervetuloa vuoteen 2016. Huoneet ovat kuitenkin pienet ja yksinkertaiset, mutta tila on suunniteltu niin järkevästi että se tuntuu riittävältä.

htl stockholmsmoothie htl upplandsgatanhtl upplandsgatan stockholmsmoothie htl upplandsgatan 1

Parasta hotellissa oli kuitenkin aamiainen, joka ei tosin ollut se ihan tavanomainen buffet. Jollekin HTL Upplandsgatanin aamiainen voi olla osaksi pettymys, sillä se ei ole yhtä runsas mitä useimmissa hotelleissa. Aamiainen on kuitenkin Instagrammattavan tyylikäs ja tarjolla on ihanaa tuoretta mehua ja smoothieta sekä terveellistä maustamatonta jogurttia myslin kanssa. Leivät on kaikki täysjyväviljasta valmistettu. Toki joukkoon mahtuu myös pain au chocolate, koska joku raja terveellisyydessäkin pitää olla – come on.

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply