Menu
Singapore

Majoitus Singaporessa: Hotel Jen Orchardgateway Singapore

*Yhteistyössä: Hotel Jen Orchardgateway Singapore

Ai missä yöpyä Singaporessa? Oi ihana ihana Singapore ja Singaporen ihanat majoitusvaihtoehdot. Ihan teidän rakkaiden pallopäiden vuoksi uhrauduin ja testasin Singaporen matkallani kolmea eri hotellia. Olkaa hyvät! Singaporen ensimmäisen yön vietinkin Hotel Jen Orchardgatewayssä, joka sijaitsee (yllätys yllätys) Orchard Roadin varrella. Hotel Jen Orchardgateway on neljän tähden moderni hotelli joka sopii parhaiten nuorekkaaseen makuun. Hotellin imago perustuu kuvitteelliseen henkilöön, Jeniin joka puhuttelee vierasta koko matkan ajan. It’s a groovy hotel with a funky twist.

PA200504.jpg

Saapuminen Hotel Jen Orchardgatewayhin

Otin lentokentältä taksin hotellille, sillä taksilla kulkeminen Singaporessa on todella edullista ja helppoa. Taksi hotellille Changin kentältä maksoi n. 25-30 SGD. Budjettimatkailija pääsee paikalle lentokentällä bussilla 36, joka lähtee kakkosterminaalista. Hyppää bussin kyydistä pysäkillä Somerset Road Bus Station. Bussimatkalle tulee hintaa n. 2 SGD.

PA190426.jpgPA190423.jpgPA190428.jpg

Superior Cityview

Majoituin hotellin Superior-luokan Cityview-huoneessa. Huone oli omasta mielestäni tilava ja sieltä löytyi kaikki tarvittavat mukavuudet. Huone ei itsessään näyttänyt sinänsä sen kummoisemmalta, mutta kaupunkinäkymää vasten it worked better than fine. Jääkaapissa odotti saapuessani myös mukava yllätys hedelmälautasen muodossa.

PA190385.jpgPA190388.jpgPA190394.jpgPA190399.jpgPA190407.jpg

Hotel Jen Orchardgateway aamiainen

Itse nautin aamiaiseni Club Loungessa, joka normaalisti kuuluu Club-huoneen etuihin. Club Lounge sijaitsee hotellin 19. kerroksessa ja siellä tarjoiltu aamiainen  on valikoimaltaan hieman tavallista pienempi. Alakerrassa tarjoillaan tavallinen aamiainen, mutta tavallista herkullisempi sellainen. Aamiaisella tarjoillaan mm. kahdeksaa eri jäätelömakua! Omaksi suosikiksi valikoitui durian!

PA190429.jpgPA200466.jpg

Hotellin muut palvelut

Club Loungessa tarjoillaan koko päivän pientä sapuskaa ja juomaa, joten se on täydellinen paikka rentoutua kiireisen kaupungin keskellä. Tämä toki vaatii Club-tason edut. Lounge@Jen on kaikille avoin lounge hotellin kymmenennessä kerroksessa. Täällä tarjoillaan myös juomaa ja naposteltavaa ja moni paikallinen tuleekin Jenin loungeen viettämään iltaa. Keskiviikkoisin täältä löytyy myös ladies night! 

Makan@Jen on hotellin ravintola, jossa kävin nauttimassa buffet -illallisen. Vaihtoehtoja oli valtavasti, mutta kasvissyöjälle valikoima toki oli vähän turhankin pieni. Ruoassa oli selvästi panostettu laatuun ja tarjolla oli vaikka mitä lobsterista nuudelibaariin. OnTheGo on pieni snack-baari hotellin aulassa, josta saa nopeasti naposteltavaa mukaan kiireessä. BayWatch@Jen oli itselleni se hotellin paras mesta! Rooftop pool, what more do you need in life! Annetaan kuvien ja erityisesti niissä esiintyvän kookoksen puhua tästä puolestaan!

PA190432.jpgPA190452.jpg

PA190443.jpgPA200476.jpgPA200480.jpg

PA200482.jpgPA200499.jpg

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

4 Comments

 • Noora
  marraskuu 10, 2015 at 3:52 pm

  Pakko tarttua postauksen yhteen lauseeseen. Itse kävin toukokuussa Singaporessa ja tuli myös tutustuttua durian-jäätelöön/mehujäähän. Voin myöntää sen olleen hirveimpiä makuelämyksiä pitkään aikaan. Vähän kuin joku olisi kompressoinut pierun tikun nokkaan 😀 Paikallinen jäätelömyyjä nauroi meille, kun me yhden romanialaisen tytön kanssa söimme puoliväkisin muutaman haukkauksen ja sen jälkeen luovutimme.

  Reply
  • Veera Bianca
   marraskuu 12, 2015 at 1:33 pm

   Haha, asiat tärkeysjärjestykseen:D Mä jäin Hongkongissa asuessa durianjäätelöön koukkuun. Itse hedelmä on vielä vähän turhan raju, mutta jäätelössä jotenkin toimii täydellisesti 😀

   Reply
 • Eeru
  marraskuu 11, 2015 at 4:00 pm

  Minullakin kulmakarvat kyllä nousivat ihmetyksestä, durianjäätelö suosikkina? Hienovaraisesti varmaan pitää vaan todeta että makuja on monia 😉
  Pistän kyllä ehdottomasti tämän hotellin muistiin, sillä ollaan suunnittelemassa ensi keväälle matkaa Singaporeen. Kävin kisaankin jo osallistumassa…
  Aiemmilla reissuilla ollaan aina majoituttu mieheni veljen luo, mutta tämän uudessa ja huomattavasti pienemmässä asunnossa ei valitettavasi ole tilaa majoitella, joten tällä kertaa todennäköisesti meidän tarvitsee löytää mukava ja järkevän hintainen hotelli. Keskeinen sijainti on aina myös plussaa.

  Reply
  • Veera Bianca
   marraskuu 12, 2015 at 1:35 pm

   Haha, jep, lasken jo päiviä tulevaan Hongkongin matkaan jotta pääsen taas syömään durianjäätelöä! Hyvä että osallistuit kisaan, ilmoitan voittajan huomenna Instagramin puolella! Blogiin myös tulossa vielä kaksi hotelliarvostelua Singaporesta lähiaikoina! 🙂

   Reply

Leave a Reply