Menu
Hongkong / Kiina

The Big Buddha Hongkong

Ensinnäkin syvimmät pahoitteluni tästä blogihiljaisuudesta, mulle on tullut vastaan yllättävän paljon teknisiä ongelmia netin suhteen. Muutin siispä maanantaina tänne asuntolaan ja nyt sain netin vasta toimimaan. Olen myös eeppisen väsynyt, joten tarjoan tässä vähän kuvaoksennusta vielä viime viikon turisteilusta eli Lantau Islandilla sijaitsevalta Ngong Ping-saarelta.

IMG_3065

IMG_3040

Saarelle matkataan kaapelikärryillä ja matka voi korkean paikan kammoiselle olla aika raju retki, sillä kärry vetelee puolisen tuntia aika jylhissä maisemissa. Kokemuksesta saa toki vieläkin fantsumman ottamalla Crystal, eli lasipohjainen kärry. Tästä tulee vain pieni lisämaksu ja se on ehdottomasti joka sentin arvoinen!!!

IMG_3041

IMG_3025

Päädyttiin sitten myös olemaan ihan kunnon turisteja kerrankin ja otettiin sellainen pieni paketti tolle päivälle, että päästiin käymään pienessä Tai O:n kylässä veneilemässä ja tsekkaamassa paikallisia marketteja sekä saatiin vihdoin kuulla hieman asioiden historiaa. Kiivettiin suuren Buddhan luokse, joka oli jalkavammaiselle aika suuri haaste –but totally worth it.

IMG_3007

IMG_2992

IMG_2974

Ngong Ping on aika turistien täyttämää seutua, mutta kuitenkin kokemisen arvoinen mesta! Tuo buddha oli myös vielä vuosi sitten maailman suurin ulkona oleva istuva pronssi buddha 😉 

Tästä klikkaamalla hintoja ja lisäinfoa

Palailen asiaan taas hieman useammin nyt kun netti toivottavasti jatkaa toimimistaan! Ja muistakaahan matkamessuilla viikonloppuna!

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

2 Comments

 • Maria
  tammikuu 19, 2013 at 12:32 pm

  Siis ootko sä tuo kuvissa jolla on mustavalkoinen jakku? Jos oot niin herrajumala oot laihtunut! Stunning, en ollut tunnistaa vaikka oon seurannu blogia jo ikuisuuden!!

  Reply
  • Veera Bianca
   tammikuu 19, 2013 at 5:49 pm

   😀 Voi ihanaa kuulla! Olen mä laihtunut, mutta nyt vähään aikaan en ja ärsyttää kun pitäs taas päästä samalla raiteelle 😀 Mutta melkein 20 kiloa olen laihtnut nyt vuoden sisällä, vielä jatkuu kuitenkin 🙂 Eli kyllä olen se tuossa mustavalkoisessa jakussa 😀

   Reply

Leave a Reply