Menu
Hongkong / Kiina

Majoitus Hongkongissa: Cosmo Hotel

*Yhteistyössä: Cosmo Hotel

Yövyimme ensimmäiset pari yötä Hongkongissa Cosmo -hotellissa, lähellä Causeway Baytä ja Wan Chaita. Hotellin aula on juuri uusittu ja hotellin ilme on muuttunut huomattavasti tyylikkäämmäksi siitten meidän vierailun! Odotan innolla, että pääsen testaamaan hotellia uudelleen seuraavalla Hongkongin reissulla!

cosmopolitan hotel hong kong

Hotellin sijainti

Cosmo Hotel sijaitsee Hong Kong Islandilla, Wan Chain kaupunginosassa. Hotellin on periaatteessa sijainniltaan hyvä, mutta ihan vierestä ei löydy palveluita tai julkista liikennettä. Pienen kävelymatkan päässä on kuitenkin Time’s Square ja Causeway Bay. Hotellin sijainti on myös erinomainen, jos viikottaiset laukkakisat sattuu kiinnostamaan.

Time’s Squaren alue on täynnä ravintoloita, kauppoja ja baareja. Kävelymatkaa tänne on sellainen kymmenisen minuttia. Toiseen suuntaan kun hipsii mäkeä ylöspäin ja sitten portaita alaspäin, löytää kaupungin ehkä autenttisimpia aamiaispaikkoja.

hong kong hotel cosmopolitan

Grande Deluxe Course View -huone

Majoituimme Grande Deluxe Course View -huoneessa ja alakerran remontin jälkeen (remontti valmistunut tammikuussa) huone oli todella positiivinen yllätys. Hotelli oli hongkongilaiseksi myös todella tilava. Huoneesat on näkymä laukkaradalle, mutta enemmän minua säväyttää aina tuo jollain tavalla niin kaunis betoniviidakko mitä tuijottelin sängystä yön pikkutunneille.

Suurin osa hotellin huoneista on juuri kunnostettu. Hotellista löytyi myös teemoitettuja huoneita kuten Ocean Park -huone lapsiperheille ja Sony -teemahuone leffaelämyksiä kaipaavalle matkaajalla.

rooms hong kong cosmopolitan hotelroom cosmopolitan hong kong

Hotellin palvelut

Kuten yllä mainitsin, hotellilta on hieman kävelymatkaa kaikkialle. Hotelli kuitenkin tarjoaa asiakkaille shuttle bussin suurimpiin ostoskeskuksiin ja Airport Express -linjalle. Lentokentältä onkin kätevin tulla tuolla junalla ja hypätä Centralilta shuttle bussin kyytiin.

Hotellilla ei ole omaa kuntosalia tai uima-allasta, mutta asiakkaat voi hyödyntää kivenheiton päässä olevaa spata. Itse emme ehtineet käydä testaamssa, joten en osaa tarkemmin sanoa kannaattaako käydä.

hong kong dorsett cosmopolitan

Aamiainen

Aamiainen oli enemmän aasialaiseen makuun, mutta joukosta toki löytyi paahtoleipää ja vohveleita. Itse kuitenkin kaipasin nimenomaan niitä Hongkongilaisia nuudeliaamiaisia, joten en valita. Aamiaissali olisi toki kaivannut pientä face liftiä, mutta saattaa olla että se sellaisen on saamassa muun uudistuksen myötä.

breakfast at cosmopolitan hong konghorse races cosmopolitan hong kong

Cosmo on täydellinen hotelli niille jotka reissaavat budjetilla, mutta kaipaavat kuitenkin hieman luksusta majoitukseen. Hotellin sijainti on hyvä, mutta silti noin puolen kilsan päässä kaupoista, ravintoloista ja muusta viihteestä.

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

No Comments

    Leave a Reply